Program loialitate

Cui se adresează Programul TP-PARTNER?

Programul TP-PARTNER este deschis tuturor resellerilor care au primit invitația pe e-mail și achiziționează produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (RRC) (Distribuitor SMB) și Mondoplast (Distribuitor SMB).


Distribuitori oficiali 2017


Care sunt beneficiile?

Acces la materiale informative și de marketing, informații actuale despre produse, evenimente și promoții TP-Link. Pe lângă beneficiile curente, poți avea ocazia să participi la promoții și activități speciale sau să participi la training-uri specializate. Loghează-te sau înregistrează-te pentru a avea acces la lista completă de beneficii.

Cum devii partener?

Programul TP-PARTNER se adresează tuturor resellerilor care achiziționează produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (gama SMB) și Mondoplast (gama SMB).

Pentru a deveni partener trebuie să achiziționezi produse prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, să primești invitația pe e-mail de la unul dintre distribuitorii oficiali menționați și să te înregistrezi pe platforma tp-partner.ro. Participarea la Program reprezinta acordul tău pentru Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare și Regulamentul Oficial al Programului TP-PARTNER, așadar studiaza toate condițiile cu atenție înainte de a trece la pasul de Înregistrare.

Completează cu atenție formularul de Înregistrare, în special Codul Unic de Înregistrare (CUI sau CIF), acest cod reprezentând modalitatea unică de identificare a partenerului în cadrul Programului. Mai mult, în baza aceluiași cod se vor distribui și punctele pe care le vei acumula în urma achizițiilor de produse TP-Link din rețeaua de distribuție oficială TP-Link România. Asigură-te de corectitudinea CUI-ului cu care te înregistrezi în cadrul Programului și mai ales asigură-te ca respectivul CUI să fie identic cu cel pe care îl folosești la achiziția produselor TP-Link de la unul dintre distribuitorii oficiali: Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (gama SMB) și Mondoplast (gama SMB).

Contul creat este validat după ce verificăm dacă ai achiziționat în trecut produse TP-Link sau după ce plasezi prima comandă de produse TP-Link și un reprezentant TP-Link primește de la distribuitor confirmarea achiziției.

Sarcina fiecărui utilizator în cadrul Programului TP-PARTNER este de a acumula cât mai multe puncte. Punctele sunt acordate pentru achizițiile de produse TP-Link selectate și pentru campanii speciale promovate în cadrul Programului TP-PARTNER, cum ar fi participarea la formare sau la promoții speciale. Sunt luate în considerare doar achizițiile de produse efectuate prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România.

Punctele acumulate prin intermediul Programului TP-Link pot fi preschimbate în beneficii accesând Catalogul de Loialitate sau Catalogul de Marketing disponibile pe platforma tp-partner.ro. Trebuie să menționăm și cadoul de bun venit, respectiv 400 de puncte TP-PARTNER, puncte care se activează în contul tău după finalizarea procesului de validare în cadrul Programului TP-PARTNER. Punctele cadou pot fi cheltuite începând cu următorul trimestru din momentul validării contului (confirmarea achiziției de produse TP-Link).

Punctele acumulate prin intermediul Programului TP-PARTNER pot fi preschimbate accesând Catalogul de Loialitate sau Catalogul de Marketing disponibile pe platforma tp-partner.ro. Trebuie să menționăm și cadoul de bun venit, respectiv 400 de puncte TP-PARTNER, puncte care se încarcă în contul tău și pot fi vizualizate în secțiunea Istoric puncte dupa confirmarea înregistrării în cadrul Programului TP-PARTNER. Punctele cadou pot fi cheltuite începând cu următorul trimestru, respectiv începand cu data afișată în secțiunea Istoric puncte.

Cum se acordă punctele?

Toți participanții înscriși în Program pot acumula puncte în baza achizițiilor de produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (gama SMB) și Mondoplast (gama SMB). Pentru fiecare produs achiziționat, partenerul primește un anumit număr de puncte. Numărul de puncte acordate pentru acțiuni specifice sau promoții în cadrul programului vor fi anunțate punctual.

Participantul la Program are acces după logare la toate datele personale și situația punctelor din cont. Fiecare partener poate vizualiza în contul său statutul în cadrul Programului, respectiv care este titulatura pe care o deține, Registered, Silver sau Gold, și poate urmări evoluția contului, punctele acumulate, punctele blocate, punctele disponibile, istoricul comenzilor și multe alte informații utile.

Cum se obțin premiile și recompensele în cadrul Programului TP-PARTNER?

Sistemul este foarte simplu, punctele se schimbă pentru beneficii disponibile în Catalogul de Loialitate sau în Catalogul de Marketing, într-un mod similar cu achizițiile realizate online. Singura diferență este că beneficiile se obțin utilizând punctele acumulate în cont.