Program loialitate

Cui se adresează Programul TP-PARTNER?

Programul TP-PARTNER este deschis tuturor resellerilor care au primit invitația pe e-mail și achiziționează produse prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (RRC) (Distribuitor SMB) și Mondoplast (Distribuitor SMB).


Distribuitori oficiali 2017


Care sunt beneficiile?

Acces la materiale informative și de marketing, informații actuale despre produse, evenimente și promoții TP-Link. Pe lângă beneficiile curente, poți avea ocazia să participi la promoții și activități speciale sau să participi la training-uri specializate. Iată lista completă de beneficii, în funcție de tipul de partener:


Beneficii


Cum devii partener?

Programul TP-PARTNER se adresează tuturor resellerilor care achiziționează produse prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (RRC) și Mondoplast.

Pentru a deveni partener trebuie să achiziționezi produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, să primești invitația pe e-mail de la unul dintre distribuitorii oficiali menționați și să te înregistrezi pe platforma tp-partner.ro. Înregistrarea și Participarea la Program reprezintă acordul tău pentru Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare și Regulamentul Oficial al Programului TP-PARTNER, așadar studiază toate condițiile cu atenție înainte de a trece la pasul de Înregistrare.

Contul creat este validat după ce verificăm dacă ai achiziționat în trecut produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România sau după ce plasezi prima comandă de produse TP-Link și un reprezentant TP-Link primește de la distribuitor confirmarea achiziției.

Sarcina fiecărui utilizator în cadrul Programului TP-PARTNER este de a acumula cât mai multe puncte. Punctele sunt acordate pentru achizițiile de produse TP-Link selectate și pentru campanii speciale promovate în cadrul Programului TP-PARTNER, cum ar fi participarea la formare sau la promoții speciale. Sunt luate în considerare doar achizițiile de produse efectuate prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România.

Punctele acumulate prin intermediul Programului TP-PARTNER pot fi preschimbate în beneficii din Catalogul de Loialitate sau din Catalogul de Marketing disponibile pe platforma tp-partner.ro. Trebuie să menționăm și cadoul de bun venit, respectiv 400 de puncte TP-PARTNER, puncte care se încarcă în contul tău și pot fi vizualizate în secțiunea Istoric puncte dupa confirmarea înregistrării în cadrul Programului TP-PARTNER. Punctele cadou pot fi cheltuite începând cu următorul trimestru, respectiv începand cu data afișată în secțiunea Istoric puncte.


Cum se acordă punctele?

Toți participanții înscriși în Program pot acumula puncte în baza achizițiilor de produse TP-Link prin intermediul canalului de distribuție oficial TP-Link România, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (gama SMB) și Mondoplast (gama SMB). Pentru fiecare produs achiziționat, partenerul primește un anumit număr de puncte (vezi mai jos lista produselor TP-Link care se încadrează în Program și punctele aferente). Numărul de puncte acordate pentru acțiuni specifice sau promoții în cadrul programului vor fi anunțate punctual.

Participantul la Program are acces după logare la toate datele personale și situația punctelor din cont. Fiecare partener poate vizualiza în contul său statutul în cadrul Programului, respectiv care este titulatura pe care o deține, Registered, Silver sau Gold, și poate urmări evoluția contului, punctele acumulate, punctele blocate, punctele disponibile, istoricul comenzilor și multe alte informații utile.


Cum se obțin beneficiile în cadrul programului TP-PARTNER?

Sistemul este foarte simplu, punctele se schimbă pentru beneficiile disponibile în Catalogul de Loialitate sau în Catalogul de Marketing, într-un mod similar cu achizițiile realizate online. Singura diferență este că beneficiile se obțin utilizând punctele acumulate în cont.

Pentru a schimba punctele într-un beneficiu disponibil pe platforma tp-partner.ro, pur și simplu selectează un beneficiu din Catalogul de Loialitate sau din Catalogul de Marketing, asigură-te ca ai în cont punctele necesare, apasă butonul “Comanda acum”, completează formularul de comandă și la final apasă butonul “Trimite Comanda”.


Lista completă a produselor TP-Link participante la Program și punctajul aferent

Punctele vor fi acordate doar dacă produsele au fost achiziționate prin intermediul canalului oficial de distribuție, respectiv de la unul dintre distribuitorii oficiali TP-Link România, Network One Distribution, Royal Computers, ALSO Technology, Ingram Micro Romania (gama SMB) și Mondoplast (gama SMB) exclusiv pentru achizițiile de produse TP-Link la nivel local, respectiv cele provenite de la S.C. TP-Link Romania S.R.L. Nu se acordă puncte pentru produsele nelistate în tabel sau provenite din altă sursă.

Verificăm constant lista produselor participante pentru actualizări de punctaj, promoții speciale pentru anumite produse (cum ar fi dublarea punctajului pentru un anumit produs pe o perioadă limitată), eliminarea de produse, dar și introducerea de noi produse.


Lista valabilă din 1 Ianuarie 2021


Listă valabilă din luna Ianuarie 2021.

Punctele pot fi modificate oricând, fără nicio notificare prealabilă.