Promoție - Dublu la puncte în luna Mai

dublu


În perioada 01.05.2018 - 31.05.2018, am dublat punctele pentru anumite produse din categoriile SOHO, SMB și accesorii TP-Link. Achiziționează produsele aflate în promoție de la distribuitorii oficiali TP-Link și noi îți dublăm punctele pentru achizițiile respective.

Vezi mai jos lista cu toate produsele participante la promoție.

dublu 2018 mai


Promoția este valabilă în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte promoții aflate în desfășurare. Ne rezervăm dreptul de a modifica punctajul acordat produselor fără o notificare prealabilă.


Produsul pe care îl cauți nu se află în promoție? Accesează aici Lista completă a produselor participante la Program și punctajul aferent.

Pentru mai multe informații și pentru consultarea regulamentului complet accesați platforma TP-PARTNER. Participarea la Program reprezintă acceptul și obligativitatea participantului de a respecta Termenii si Conditiile Regulamentului

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul în orice moment, așadar te rugăm să verifici periodic pagina Regulamentului pentru a lua la cunoștință eventuale modificări.