Promo: Dublu la puncte pentru produsele din gama SMB!

Dublu la puncte

Promoția se desfășoară în perioada 01.10.2016 – 31.12.2016, perioadă în care vei primi - conform tabelului de mai sus - dublul punctelor pentru produsele TP-Link din gama SMB participante la promoție și achiziționate în această perioadă. 

Promoția nu se cumulează cu alte oferte sau promoții TP-Partner și este valabilă în limita stocului disponibil. Promoția este valabilă doar pentru partenerii cu cont valid TP-Partner care achiziționează produsele de la unul dintre distribuitorii oficiali TP-Link Romania: Network One Distribution, Royal Computers, ABC Data România, MGT Educational (Distribuitor SMB) și Mondoplast (Distribuitor SMB), exclusiv pentru achizitiile de produse TP-Link la nivel local, respectiv cele provenite de la S.C. TP-Link Romania S.R.L.

Punctele obținute de Parteneri în cadrul promoției vor fi încarcate în contul participanților în baza rapoartelor de achiziții primite de la distribuitorii oficiali TP-Link Romania. Lista tuturor produselor TP-Link participante la Program și punctele acordate fiecarui produs participant, este disponibilă pe platforma Programului, după logarea Utilizatorului, accesând pagina Despre Program, capitolul “Lista completă a produselor participante la Program și punctajul aferent.”

Punctajul se calculează și se încarcă în baza listei de produse participante la Program și în baza rapoartelor de achiziții trimise de distribuitorii oficiali până la momentul întocmirii calculului. Nu ne asumăm răspunderea pentru diferențele de puncte, dacă apar, datorate achizițiilor neraportate de către distribuitorii oficiali TP-Link Romania, sau datorate întârzierilor de raportare a acestora.

Punctele obținute în urma achizitiilor pot fi schimbate în Premii din Catalogul de Premii sau în materiale promoționale prezente în Catalogul de Marketing, ambele disponibile pe platformă.

Pentru această promoție punctele vor fi acordate similar cu acordarea punctajului uzual și uploadate în contul Dvs. TP-Partner, astfel:

  • Pentru achizițiile din luna Octombrie - punctele vor fi uploadate în contul Dvs. pe 8 Noiembrie 2016 (pot fi utilizate începând cu 01.01.2017)
  • Pentru achizițiile din luna Noiembrie - punctele vor fi uploadate în contul Dvs. pe 8 Decembrie 2016 (pot fi utilizate începând cu 01.01.2017)
  • Pentru achizițiile din luna Decembrie - punctele vor fi uploadate în contul Dvs. pe 13 Ianuarie 2017 (pot fi utilizate începând cu 13.01.2017)

Promoția poate fi retrasă sau modificată oricând fără nicio notificare prealabilă.

Prin participarea la prezenta promoție și la programul „TP-PARTNER”, participanții sunt de acord cu prevederile promoției, dar și cu prevederile Regulamentului Oficial al Programului „TP-PARTNER”. Participanții nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani pentru punctele acumulate în cont, sau pentru alte obiecte/premii.

Organizatorul își rezervă dreptul de a inactiva orice Cont de Utilizator care încalcă prevederile Regulamentului Oficial.

Regulamentul Oficial este disponibil online la adresa http://www.tp-partner.ro/pagina/regulament-oficial-program-tp-partner/ pentru consultare, în mod gratuit, de fiecare Utilizator. Prin completarea formularului de Inregistrare, logarea în Contul de Utilizator, utilizarea/navigarea platformei și utilizarea punctelor acumulate, Utilizatorii/Partenerii sunt de acord să respecte și să se conformeze termenelor și condițiilor Regulamentului Oficial al Programului TP-PARTNER, cât si să respecte mecanismele promoțiilor și campaniilor active.