Politica de Confidențialitate și Termenii de Utilizare

Politica de confidențialitate

TP-Link consideră că dreptul la confidențialitate este foarte important și respectă acest drept. În acest scop am conceput o politică de confidențialitate în care sunt specificate datele pe care le colectăm, utilizăm, transferăm și stocăm. În cazul în care aveți nelămuriri, puteți să apelați la metodele de contact prezente în pagina “Contacți-ne” de pe site-ul tp-partner.ro.

Domeniul de aplicare

Politica de confidențialitate se aplică pentru toate site-urile TP-Link, domeniile, aplicațiile și produsele marcă înregistrată TP-Link Technologies Co., Ltd. sau pentru mărcile înregistrate asociate TP-Link, exceptând folosirea unor site-uri, servicii, produse supuse unei alte politici de confidențialitate special creată pentru acele site-uri, servicii sau produse. Orice altă declarație specială sau politică prelevează asupra acestei politici de confidențialitate, în caz de discrepanțe sau dispoziții divergente.

Colectarea și folosirea informațiilor

TP-Link colectează date atunci când navighezi, îți creezi un cont pe site-urile TP-Link, folosești platforma noastră cloud, te înregistrezi pentru un program de parteneriat, aplici pentru locuri de muncă sau achiziționezi un produs TP-Link. Acest informații pot include: 1. Informații personale, cum ar fi informații de contact, de studii și experiență; 2. Informații de produs, versiune de firmware, adresă IP, adresă MAC; 3. Alte informații precum nume utilizator și parolă, preferințe produse și servicii și preferințele de contact.

Colectarea și folosirea informațiilor in cadrul Programului de fidelizare TP-PARTNER

Organizatorul Programului de fidelizare “TP-PARTNER” este S.C. TP-Link ROMANIA S.R.L. și desfasoara toate activitatile legate de premiere a Participantilor si toate actiunile aflate sub incidenta “Protectiei datelor cu caracter personal” prin intermediul unui subcontractor, respectiv S.C. SODEXO PASS ROMANIA S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Fabrica de Glucoza nr. 5, Novo Park, cladirea G, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/9678/1998, avand codul unic de inregistrare 11071235, reprezentata legal prin dl. Bálint BESSENYEY, in calitate de Director General, denumita in continuare “Coordonator”,

Coordonatorul este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de operator 3486.

Coordonatorul se angajeaza sa asigure confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra și sa le prelucreze in stricta conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001. Prin inscrierea in cadrul Programului TP-PARTNER, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Coordonator.

Reprezentantul delegat (al unei firme invitate sa participe la Program) care inregistreaza date cu caracter personal pe www.tp-partner.ro, prin completarea formularului de Inregistrare, a formularului pentru Suport Tehnic, a aplicatiei de Sales Training sau aplicatia pentru Solutii Business (SMB) sunt de acord cu următoarelor menţiuni:

a) Sunt de acord ca datele cu caracter personal sa fie pastrate, sa fie utilizate si prelucrate, direct sau prin intermediul tertilor, in vederea intocmiri de solutii personalizate pentru proiectele mentionate in formular si a furnizarii de informatii in legatura cu derularea Programului de fidelizare TP-PARTNER, a gestionarii contului de membru in cadrul Programului, trimiterea de premii si materiale marketing si promovare si in scopul intocmirii de statistici;

b) Declara ca au luat la cunostinta pe acesta cale de faptul ca toate informatiile completate in cadrul formularelor raman confidentiale si vor fi utilizate doar pentru intocmirea de solutii personalizate pentru solicitarea inaintata prin intermediul formularelor si a altor activitati specifice Programului. Completarea si trimiterea formularelor reprezinta acordul expres al Solicitantilor/Utilizatorilor/Partenerilor;

c) Confirmă faptul că toate datele si informaţiile furnizate prin interemediul formularelor completate pe platforma tp-partner.ro sunt adevarate şi complete şi sunt în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Coordonatorul este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul de operator 3486.

d) Declară ca au luat la cunoştinţă prevederile Legii 677/2001 si drepturile de care beneficiază, respectiv: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de opoziţie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) şi dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

e) Sunt de acord cu folosirea datelor cu caracter personal pentru a primi informaţii despre produse şi activităţi ale Organizatorului şi ale partenerilor săi. De asemenea, împuternicesc Organizatorul si Coordonatorul să furnizeze aceste informaţii autorităţilor abilitate de lege, la cererea acestora, în condiţiile legii.

f) In cazul in care persoanele care isi inregistreaza datele cu caracter personal pe www.tp-partner.ro nu sunt de acord cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal isi pot manifesta optiunea prin solicitare la adresa info.partner.ro@tp-link.com. In caz contrar, Coordonatorul si Organizatorul sunt indreptatite sa foloseasca informatiile furnizate in formulare (inclusiv datele cu caracter personal) in scopul desfasurarii prezentului Program si a altor campanii similare, daca este cazul.

Cum folosim informațiile tale

Informațiile personale și despre activitatea desfășurată pe site-ul nostru le colectăm în scopul de a facilita accesul la site-urile TP-Link, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a te informa referitor la ultimele produse și servicii de care ești interesat. Datele de înregistrare de pe site-urile noastre pot ajuta la păstrarea și îmbunătățirea comunicării și interacțiunii dintre tine și TP-Link. Utilizând aceste informații, te putem ține la curent cu cele mai noi produse, servicii și promoții. În unele cazuri este posibil să îți trimitem un e-mail sau te putem suna pentru a cere feedback. TP-Link oferă posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări și sugestii folosind metodele de contact prezente pe site-urile TP-Link. Orice informație care este trimisă prin intermediul metodelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Informațiile tale păstrate pe platformele de cloud TP-Link sunt un factor necesar pentru utilizarea platformei și serviciului nostru. Se poate să urmărim adresa IP și MAC pentru a ajuta platforma noastră cloud să lucreze mai eficient și să îți ofere servicii personalizate. Orice informație sau conținut personal pe care alegi să îl dezvălui în mod voluntar online (pe forumuri de discuții, în secțiunile de mesaje și blog-uri, pe pagina de profil public etc.) devine public și poate fi preluat sau folosit de terți. Orice imagine, articol, material video sau orice alt conținut pe care îl furnizezi site-urilor TP-Link pot fi distribuite prin internet sau alte mijloace media și pot fi vizualizate de către publicul larg. Furnizăm informații cu caracter personal și informații de identificare fără caracter personal filialelor noastre cu scopul de a procesa informațiile în numele nostru. Solicităm părților implicate să accepte procesarea informațiilor în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și depunem efort pentru limitarea lor în a utiliza aceste informații și pentru a utiliza alte măsuri suplimentare de confidențialitate și securitate.

Informațiile personale nu vor fi vândute, comercializate sau închiriate unor terți, fără acordul utilizatorului. Putem furniza informații cu caracter personal și/sau informații de identificare fără caracter personal în următoarele situații de mai jos:
1. Pentru a răspunde la cererile de informații autorizate către Poliție, Guvern și alte autorități ale statului; 2. În conformitate cu orice lege în vigoare, regulament, hotărâre judecătorească; 3. Pentru a lua măsuri împotriva unor activități ilegale în desfășurare sau suspectate, incluzând dar nelimitându-se la fraudă, potențiale amenințări la siguranța publică sau siguranța fizică a oricărei persoane, violări a Termenilor de utilizare sau în alte situații permise de lege; 4. Pentru a proteja drepturile și proprietățile TP-Link, precum și a angajațiilor săi.

Alegerile utilizatorului

TP-Link îți oferă posibilitatea de a alege dacă dorești să primești o varietate de informații care ajută la îmbunătățirea comunicării dintre tine și TP-Link. Poți să refuzi furnizarea informațiilor cu caracter personal prin intermediul site-urilor TP-Link, caz în care accepți că TP-Link este posibil să nu îți poată furniza anumite servicii.

Politica de confidențialitate pentru protejarea intimității copiilor

TP-Link nu colectează date intenționat de la copii și site-urile TP-Link nu sunt adresate copiilor. Nu putem garanta că site-urile TP-Link au conținut potrivit pentru copii. Încurajăm părinții să monitorizeze navigarea copiilor pe site-urile TP-Link. Cookies

Pentru a vă oferi o navigare cât mai pe eficientă pe site-urile TP-Link, folosim o facilitate a browserului Internet numită Cookie. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor pentru: (a) a memora numele utilizatorilor, parolele și preferințele; (b) a furniza conținut și informații personalizate în funcție de vizitator; (c) a monitoriza eficacitatea campaniilor noastre de marketing; (d) a monitoriza totalul valorilor metrice cum ar fi totalul numărului de vizitatori și trafic; (e) a ține evidența intrărilor, abonărilor și statutul utilizatorului în cadrul promoțiilor, tragerilor la sorți și a concursurilor; (f) a diagnostica sau remedia probleme tehnice raportate de către utilizatorii noștri sau inginerii asociați adreselor IP controlate de către companiile web specifice sau ISP; (g) a permite accesul la informațiile tale după conectare; (h) pentru a îmbunătății design-ul site-urilor și conținutul acestora. TP-Link și partenerii noștri pot înregistra, urmări și folosi cookie-uri în scopuri de audit, analiză și cercetare de date conform scopurilor menționate mai sus. S-ar putea folosi, de asemenea cookie-uri pentru a ajuta la facilitarea comenzilor sau tranzacțiilor online.

Ai opțiunea de a seta browserul astfel încât să respingă cookie-urile. De asemenea, poți șterge cookie-urile de pe computer. În acest caz însă, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-urile noastre, s-ar putea să nu funcționeze corect dacă cookie-urile sunt dezactivate.

Contactați-ne

Pentru orice întrebare, sugestie sau nelămurire privind politica noastră de confidențialitate. Poți găsi informațiile de contact făcând click pe butonul Contactați-ne de pe site-urile TP-Link.

Termeni de utilizare

Atenționare: Te rugăm să citești cu atenție termenii de utilizare de mai jos înainte de a utiliza site-urile TP-Link. Continuând navigarea pe site-urile TP-Link înseamnă că ești de acord cu acești termeni. Dacă nu ești de acord, nu ești autorizat să navighezi pe aceste site-uri. Acești termeni de utilizare se aplică la site-urile TP-Link, subsidiare și filiale. TP-Link își rezervă dreptul de a schimba, modifica, adauga sau elimina porțiuni din acești termeni de utilizare în orice moment. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic termenii de utilizare pentru a vedea dacă s-au modificat.

Utilizarea site-urilor TP-Link

TP-Link Technologies Co., Ltd. deține drepturi de autor și de proprietate intelectuală pe toate site-urile TP-Link și programele de parteneriat TP-Link. Ești autorizat să folosești site-urile pentru uz personal și nu în scopuri comerciale, fără permisiunea TP-Link Technologies Co., Ltd. Pentru a copia sau cita conținutul sau materialele de pe site-urile deținute de TP-Link Technologies Co., Ltd. trebuie să păstrezi toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate nemodificate. Pentru a utiliza conținutul cu drepturi de autor de pe site-urile TP-Link pentru publicitate, promovare, sau alte activități comerciale, trebuie să iei legătura cu reprezentanții TP-Link.

Interdicții de utilizare

Nu ești autorizat să folosești site-urile TP-Link (inclusiv, fără limitare orice materiale sau servicii) pentru a: 1. Încălca în orice mod statutul, regulamentul, regulile de moralitate impuse de TP-Link 2. Atenta la securitatea site-urilor TP-Link 3. Dăuna în orice mod posibil economic, legislativ, comercial și moral site-urilor deținute de TP-Link Technologies Co., Ltd.

Acces

Diferite site-uri TP-Link pot solicita te înregistrezi și să accepți anumite acorduri pentru a obține anumite informații sau servicii. Ești de acord să furnizezi date corecte, actuale și corecte. Ești responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de înregistrare pe site-urile TP-Link și ești singurul responsabil pentru toate activitățile care au loc în contul tău.

Precizări legale

Informațiile de pe site-urile TP-Link, produsele, precum și serviciile oferite sunt furnizate ca atare și cu ,,toate defectele’’. Nu garantăm că toate informațiile furnizate pe site-urile TP-Link vor satisface toate cerințele utilizatorului sau că nu vor prezenta erori de navigare sau de conținut, inclusiv a drepturilor de proprietate. În plus, TP-Link nu garantează că site-urile sau serviciile TP-Link nu vor prezenta erori de formatare, navigare, înregistrare, logare, comandă, vizionare etc.

Limitarea răspunderii

În nici o situație, nici una dintre părțile TP-Link nu se consideră responsabilă pentru orice daună directă, indirectă, specială sau de costuri fără limitare, pierderi de profit, întreruperea activității sau a altor pierderi corporale sau necorporale rezultate din folosirea conținutului site-urilor TP-LINK sau din furnizarea în mod voit de utlizatori către TP-Link a datelor cu caracter personal, chiar dacă aceste daune se bazează pe garanție, statut, prejudiciu sau orice altă teorie legală și chiar dacă oricare dintre părțile TP-Link au fost informate.

Link-uri către site-uri terțe

Site-urile TP-Link pot conține alte link-uri cu direcționare către site-uri terțe TP-Link pentru a oferi informații relevante, necesare pentru a înțelege mai bine a produsele, serviciile, programele de parteneriat. TP-Link nu este responsabil de acuratețea conținutului de pe aceste site-uri. Accesarea și navigarea pe site-urile terțe legate de site-urile TP-Link se realizează în întregime pe riscul propriu.

Mărci înregistrate

TP-Link este marcă înregistrată TP-Link Technologies Co. Ltd. Alte mărci și denumiri de produse sau servicii nume sau sloganuri sau logo-uri menționate pe site-urile TP-Link sunt mărci înregistrate TP-Link sau ale deținătorilor acestora. Alte mărci de produse sau servicii sunt mărci comerciale ale deținătorilor acestora. Cităm acestea în conformitate cu politicile acestor deținători. Copyright © 2015 TP-Link Technologies., LTD. Toate drepturile rezervate.