Vino alături de noi în comunitatea TP-Link!

28.01.2019


Vino alături de noi în comunitatea TP-Link!

TP-Link a lansat și format, de curând, o comunitate cu ajutorul căreia clienții pot afla mai multe informații legate de echipamentele produse de către companie. Aceștia pot pune întrebări, pot semnala probleme și pot primi soluții rapid și eficient, atât pentru dispozitivele SOHO, cât și pentru dispozitivele SMB.

Cum te înregistrezi?

Înregistrarea este foarte simplă deoarece platforma TP-Link Community este intuitivă și ușor de utilizat. Prin crearea unui cont personal, se poate accesa pentru SOHO Community și SMB Community (cele 2 categorii principale ale platformei TP-Link Community) următoarele:

  • Forums: se poate verifica orice topic din cadrul forumului, se pot crea subiecte în vederea soluționării diferitelor probleme întâmpinate de către client.

  • Stories: sunt publicate studii de caz, lansări de noi produse, modalități de configurare sau instalare a echipamentelor.

  • Knowledge Base: sunt afișate răspunsurile pentru cele mai frecvente întrebări ale clienților.

TP-Link | SOHO Community

Comunitatea este destinată consumatorilor finali care vor să împărtășească cu ceilalți informațiile pe care le dețin despre echipamentele TP-Link sau care doresc răspunsuri rapide la anumite întrebări.

soho

TP-Link | SMB Community

Comunitatea este creată pentru a veni în ajutorul persoanelor juridice care folosesc sau doresc să folosească echipamentele SMB TP-Link. Totodată, studiile de caz prezentate în categoria Stories pot reprezenta pentru companii un punct de plecare în alegerea celei mai bune soluții Wi-Fi.

smb