TP-Link® se menține de 7 ani consecutiv lider pe piața globală de echipamente Wi-Fi

13.04.2018


TP-Link® se menține de 7 ani consecutiv lider pe piața globală de echipamente Wi-Fi

TP-Link, lider global în inovarea de soluții pentru utilizatori casnici și întreprinderi mici și mijlocii, este considerat în mod constant cel mai important furnizor de dispozitive WLAN pentru 29 de trimestre consecutive, conform IDC Quarterly Wireless LAN Tracker, Q4 2017.

Cel mai recent IDC WLAN Tracker a arătat că TP-Link a realizat la nivel global 18.04 milioane de expedieri de produse WLAN în Q4 2017 și a înregistrat o cotă de piață globală de aproximativ 42.00%. Datorită acestor realizări, TP-Link și-a păstrat poziția dominantă ca lider de piață în produsele WLAN pentru al 29-lea trimestru consecutiv.

Pe parcursul anului 2017, TP-Link a vândut un total de 78,46 milioane de produse WLAN, cota de piață WLAN pe întregul an a fost de 44,08%, iar veniturile anuale pentru produsele WLAN au atins 1,07 miliarde de dolari.

“2017 a adus câteva mari realizări”. “2018 va fi și mai interesant, deoarece vom continua să dezvoltăm produse în conformitate cu misiunea noastră - făcând avantajele celor mai recente tehnologii disponibile pentru toți și împuternicind-i să creeze un stil de viață simplu, inteligent și conectat.’’ a declarat Pingji Li, Director General al TP-Link Networking BU.