TP-Link® prezintă la CES 2019 toate ofertele de Whole Home Mesh și cea mai completă linie de produse pentru noul 802.11ax (Wi-Fi 6) Wireless Standard

09.01.2019


TP-Link® prezintă la CES 2019 toate ofertele de Whole Home Mesh și cea mai completă linie de produse pentru noul 802.11ax (Wi-Fi 6) Wireless Standard
  • TP-Link introduce OneMeshTM și primul produs Mesh AX WiFi (Wi-Fi 6), Deco X10

  • Archer AX11000, routerul de gaming premiat la CES 2019 Innovation Awards Honoree

LAS VEGAS - TP-Link®, lider global furnizor de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a prezentat astăzi, extinderea tuturor ofertelor de tehnologie Home Mesh, inclusiv TP-Link OneMeshTM, o soluție de rețea flexibilă și eficientă și primul său produs AX WiFi (Wi-Fi 6), Deco X10.* TP-Link OneMesh oferă consumatorilor mai multe alegeri și opțiuni pentru a experimenta Whole Home WiFi, fără a înlocui dispozitivele existente sau a achiziționa un nou ecosistem WiFi.

CES2019

Totodată, TP-Link a lansat o linie completă de routere Wi-Fi care suportă noul standard wireless 802.11ax, cunoscut și sub numele de Wi-Fi 6. Noua linie TP-Link este cea mai completă ofertă de pe piață pentru Wi-Fi 6, cu numeroase produse și prețuri variate pentru modele entry-level până la modele high-end.*

**Soluțiile de rețea ale TP-Link vor fi expuse în cadrul CES, în perioada 8-11 ianuarie, la Sands, Halls A-D - Standul 42756. **

Colaborare cu Broadcom Inc. pentru toată gama AX

Gama de produse de ultimă generație AX a companiei TP-Link este proiectată să furnizeze o conexiune Wi-Fi rapidă și să se ocupe ușor de sarcini cu bandă intensă. Astfel gama AX reprezintă soluția ideală pentru consumatorii care au numeroase dispozitive Wi-Fi în întreaga casă. Folosind tehnologia OFDMA și MU-MIMO, gama de produse AX a companiei TP-Link îmbunătățește foarte mult transmisia, eficiența și calitatea conexiunilor Wi-Fi.

colaborare Broadcom

“Suntem într-o misiune de a introduce cele mai bune produse bazate pe Wi-Fi 6, permițând mai multor oameni din întreaga lume să se bucure de o experiență Wi-Fi mult mai bună”, a declarat Pingji Li, vicepreședinte și director general Networking Business Unit TP- Link International. “Noua noastră gamă AX oferă numeroase produse și opțiuni de tarifare de la cel mai mic până la cel mai înalt nivel, astfel încât fiecare consumator să poată profita de beneficiile Wi-Fi 6.”

Broadcom Inc., este un important furnizor de chipset-uri Wi-Fi/ Bluetooth, cu peste 3 miliarde de unitati livrate în ultimul deceniu, și un pionier în tehnologia Wi-Fi 6. “Broadcom continuă să depășească limitele comunicațiilor wireless”, a declarat Gregory Fischer, vicepreședinte senior și director general al diviziei Broadcom Carrier Access Products. “Cu soluția noastră Wi-Fi 6, nu rezolvăm doar provocările wireless ale zilelor noastre, ci și ecosistemul wireless de mâine. Suntem încântați că am colaborat cu TP-Link pentru a crea aceste produse Wi-Fi 6 pe care le-am putut vedea lansate în 2019.”

Noua linie de produse TP-Link OneMeshTM - flexibilă și rentabilă TP-Link OneMesh este o nouă soluție WiFi integrată, care permite utilizatorilor să creeze cu ușurință și în mod eficient din punct de vedere al costurilor o rețea de domiciliu puternică fără a înlocui dispozitivele existente și fără a achiziționa un nou ecosistem WiFi. În timp ce sistemele tipice de tip home WiFi sunt considerate ca fiind scumpe de către majoritatea consumatorilor, tehnologia OneMesh permite utilizatorilor de router TP-Link să se bucure de experiența tehnologiei mesh prin actualizarea firmware-ului routerului sau adăugarea unui dispozitiv de extensie OneMesh WiFi la dispozitivele lor existente **. OneMesh va fi oferit alături de toate liniile de produse TP-Link pentru birouri mici și utilizatori individuali, inclusiv routere wireless, range extendere, XDSL, routere 3G / 4G, adaptoare powerline cu seamless roaming, adaptive path selection, band steering și funcții pentru management centralizat.

În vârful topului este sistemul Deco X10 Whole Home Mesh WiFi, primul produs TP-Link, AX Mesh de pe piață. Dispunând de o tehnologie Mesh cumulată cu viteze AX, Deco X10 este proiectat să ofere viteze tri-band AX2700 în fiecare colț al casei dumneavoastră, cu un backhaul de rețea puternic și stabil de până la 1,95 Gbps ***. Combinarea tehnologiilor AX și Mesh îl face alegerea perfectă pentru cei care au nevoie o rețea cu acoperire mare în toate colțurile casei și interferențe mai puține pentru un număr mare de dispozitive.

Deco X10

„Suntem extrem de mândri să lansăm mai multe tehnologii whole home mesh, soluții de rețea pentru clienții noștri”, a declarat Louis Liu, CEO la TP-Link USA. “În special cu OneMesh, TP-Link oferă o modalitate flexibilă și rentabilă, pentru utilizatorii existenți și viitori de routere TP-Link, de a actualiza cu ușurință întreaga rețea mesh/integrată WiFi de acasă”.

Anunțul de astăzi cuprinde inclusiv routerul Mesh WiFi tri-band** Deco M9 Plus**, care oferă viteze AC2200 și WiFi tri-band cu backhaul dedicat pentru a furniza conexiuni rapide și fiabile pentru mai mult de 100 de dispozitive în întreaga casă. Deco M9 Plus funcționează în același timp ca un hub de casă inteligentă pentru dispozitivele dvs. IoT.

Range Extenderul dual-band AC1200 RE300 va fi primul range extender OneMesh ce va fi lansat pe piață în aprilie 2019, cu o viteză de până la 300 Mbps în 2,4 GHz și de 867 Mbps în 5 GHz.

Cu noua tehnologie OneMesh, RE300 va funcționa cu Archer C7 / Archer A7 (cu upgrade de firmware OneMesh, în luna aprilie) pentru a crea o soluție WiFi flexibilă și eficientă pentru rețeaua de acasă. Din ce în ce mai multe produse vor primi firmware cu suport OneMesh pe baza dezvoltării ulterioare în viitorul apropiat.

Următorul pe listă este Archer AX11000, un router tri-band de ultimă generație pentru gaming, care a fost distins cu Innovation Awards Honoree din partea CES 2019. AX11000 este primul router de gaming AX Wi-Fi al TP-Link și este special conceput pentru utilizatorii care își doresc cele mai înalte performanțe și cele mai noi funcționalități.

AX11000

Acest router foarte rapid oferă latențe foarte mici și performanțe extraordinare pentru experiențe de neuitat. AX11000 transmite date la viteze uimitoare tri-band de până la 10756 Mbps în total ***, iar tehnologia sa revoluționară OFDMA, împreună cu Gaming Accelerator îl fac să funcționeze fără întreruperi, ceea ce îl transformă într-un hub de rețea perfect pentru jocurile care au nevoie de lățime mare de bandă.

O altă stea din gama de produse este Archer AX6000, un router super-puternic Wi-Fi 6, care oferă 1148 Mbps în banda de 2.4GHz și 4804 Mbps în banda de 5GHz ***. Suportă mai multe aplicații cu cerere ridicată, cum ar fi streaming video ultra-HD 4K/8K și jocuri simultan. Archer AX6000 este proiectat pentru a vă accelera conexiunea și pentru a servi simultan mai multe dispozitive - ceea ce îl face un router perfect pentru casă sau pentru un birou modern. AX6000 vă permite să utilizați pe deplin serviciul de internet de 1Gbps (sau mai mare) cu un port WAN de 2,5 Gbps care profită cu adevărat de aceste viteze uimitoare. În plus, Archer AX6000 nu va interfera cu semnalul de la routerul vecinului dumneavoastră, asigurând astfel o performanță fluidă și stabilă.

Pentru consumatorii care vor să facă economii, dar își doresc o experiență uimitoare de Wi-Fi 6, avem** routerul dual-band Archer AX1800**. AX1800 este prietenos cu bugetul tău și este ideal pentru utilizatorii care doresc viteză și performanță Wi-Fi 6 la un cost redus.

AX1800

Pentru cei care doresc să experimenteze cea mai nouă tehnologie AX la cel mai bun preț, TP-Link oferă de asemenea routerul Archer AX1500.

În top este și Range Extenderul RE705X cu performanțe Wi-Fi AX1800, primul range extender AX de la TP-Link. Având atât bandă de 5GHz, cât și de 2,4GHz, modelul AX1800 este o alegere superioară pentru familiile care doresc caracteristici avansate Wi-Fi 6 la un preț accesibil.

RE705X

RE705X elimină zonele cu semnal slab, în timp ce furnizează un semnal rapid și stabil în zonele dorite.

“Gama completă de sisteme Wi-Fi 6 reprezintă cele mai avansate oferte oferite până în prezent”, a declarat Louis Liu, CEO la TP-Link USA. “Aceste routere de ultimă generație oferă cea mai rapidă și cea mai puternică experiență Wi-Fi disponibilă astăzi, fiind alegerea ideală pentru clienții care solicită cea mai înaltă performanță Wi-Fi. Cu numeroase produse și opțiuni de prețuri, TP-Link are un router AX pentru fiecare gust și pentru fiecare buget.”

#

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea implicate în toate aspectele vieții cotidiene. Conform companiei de analiză a pieței IDC****, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.

Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

*Utilizările WiFi 802.11ax standard și ale tehnologiilor cum ar fi canalul 160 MHz și MU-MIMO impun terminalelor-client să suporte aceste standarde și tehnologii. Routerele prezentate în acest articol s-ar putea să nu suporte toate caracteristicile obligatorii ratificate în Draft 3.0 din specificația IEEE 802.11AX.

** Dispozitivele trebuie să fie compatibile cu TP-Link OneMesh

*** Ratele maxime de transmisie wireless sunt ratele fizice derivate din specificațiile IEEE Standard 802.11. Cantitatea reală de date wireless, acoperirea wireless și cantitatea maximă de dispozitive conectate nu sunt garantate și vor varia ca urmare a condițiilor de rețea, a limitărilor clientului și a factorilor de mediu, inclusiv materialele de construcție, obstacolele, volumul și densitatea traficului și locația clientului. Această viteză de backhaul de 1,95 Gbps se referă la 3 viteze de bandă WiFi combinate cu tehnologia backhaul a TP-Link și necesită funcționarea corectă a cel puțin 2 unități Deco X10.

**** Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2 2018 Release. Bazat pe unitățile expediate.

Pentru mai multe informații vizitați http://www.tp-link.com/ro , urmăriți TP-Link pe Facebook la https://www.facebook.com/TPLinkRomania sau YouTube la https://www.youtube.com/user/TPLinkRomania