TP-Link® lansează Deco P9 (3-Pack), cel mai nou produs din gama Whole Home Mesh, care îmbină conexiunea Wi-Fi și tehnologia Powerline pentru o acoperire extinsă și rapidă, oriunde, oricând

29.11.2019


TP-Link® lansează Deco P9 (3-Pack), cel mai nou produs din gama Whole Home Mesh, care îmbină conexiunea Wi-Fi și tehnologia Powerline pentru o acoperire extinsă și rapidă, oriunde, oricând

București – TP-Link®, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță lansarea sistemului Whole Home Powerline Mesh Wi-Fi Deco P9 (3-Pack). Acesta îmbină conexiunea Wi-Fi cu tehnologia Powerline, pentru o experiență de navigare rapidă și stabilă, oriunde și oricând.

Tehnologia Powerline utilizează circuitul electric existent al casei pentru a crea conexiuni și mai puternice între unitățile Deco, reducând impactul pe care îl pot avea pereții groși ai locuinței sau alte obstacole aflate în calea semnalului și oferind viteze de rețea și mai mari și o acoperire constantă și uniformă.

1

Viteză mai mare: Wi-Fi și Powerline cu lățime de bandă hibridă

Deco P9 (3-Pack) îmbină tehnologia Powerline și conexiunile wireless pentru a transmite date între unitățile Deco interconectate. Astfel, viteza totală a rețelei este mult îmbunătățită, comparativ cu scenariile în care este utilizată doar conexiunea Wi-Fi, iar sistemul asigură o acoperire extinsă de până la 560 de metri pătrați, eliminând zonele cu semnal slab și stabilizând conexiunea pe suprafețe mari, pentru o experiență de navigare fluidă.

i

Funcția Seamless Roaming cu un singur nume al rețelei Wi-Fi

Tehnologia mesh TP-Link se traduce în faptul că unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o rețea unificată în care terminalele utilizatorilor, cum ar fi cele de tip smartphone sau tabletă se vor conecta automat la cea mai apropiată/rapidă unitate Deco chiar și în mișcare, oferind o experiență Wi-Fi fără întreruperi.

Deco P9 (3-Pack) beneficiază de o viteză de rețea de trei ori mai mare decât cea a routerelor din generația anterioară (802.11n), datorită tehnologiei wireless 802.11ac, fapt care asigură o conexiune stabilă cu o latență scăzută pentru un număr de până la 100 de dispozitive conectate.

e

Control parental robust, simplu și intuitiv, care asigură protecția copiilor atunci când aceștia se află online

Datorită funcțiilor pentru Control Parental, utilizatorii pot crea un profil unic pentru fiecare membru al familiei și pot seta limite de timp în ceea ce privește utilizarea Internetului. În plus, există posibilitatea filtrării conținutului pentru fiecare persoană în parte, dar și opțiunea de a suspenda conexiunea, atunci când este cazul, și de a vizualiza care sunt site-urile pe care cei mici le accesează cel mai des și cât timp petrec pe o anumită platformă.

Deco P9 (3-Pack) este alimentat de un procesor Qualcomm, iar fiecare unitate Deco este prevăzută cu două porturi Ethernet Gigabit, dar și cu două antene interne dual-band. Sistemul este capabil să funcționeze la o rată de transfer de până la 300 Mbps în banda de 2.4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 GHz. Mai mult, Deco P9 (3-Pack) oferă viteze de transfer Powerline conform standardului HomePlug AV1000, eliminând astfel orice obstacol din locuința ta. De asemenea, Deco P9 (3-Pack) este compatibil cu tehnologia MU-MIMO și oferă funcțiile speciale Adaptive Path Selection, Self-Healing, AP Steering, Band Steering și tehnologia Beamforming, dar și caracteristicile avansate de control parental și Quality of Service (QoS), pentru o experiență adaptată întregii familii și oricărui tip de locuință.

g

În plus, Deco P9 (3-Pack) permite și realizarea rețelelor pentru oaspeți (guest), atât în banda de 2,4GHz, cât și în banda de 5GHz, în așa fel încât oaspeții să poată beneficia de acces Wi-Fi distinct, fără a interfera cu dispozitivele conectate din locuință, în rețeaua de bază.

Deco P9 este compatibil cu alte modele Deco din ecosistemul TP-Link Whole Home Mesh. Astfel, acoperirea Wi-Fi poate fi extinsă în orice moment doar prin adăugarea unor unități Deco suplimentare.

Sistemul mesh Wi-Fi TP-Link Deco P9 Plus (3 pack) va fi disponibil in magazinele online incepand cu luna decembrie.

#

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul https://www.tp-link.com/ro sau urmăriți-ne pe:

Facebook: facebook.com/TPLinkRomania/ YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania