TP-Link ți-a pregătit zeci de produse și stocuri de 25.000 de unități pentru Black Friday 2018

15.11.2018


TP-Link ți-a pregătit zeci de produse și stocuri de 25.000 de unități pentru Black Friday 2018

Sistemul mesh Wi-Fi Gigabit, Deco M5 și produse din gama Archer TP-Link se numară printre produsele vedetă oferite cu discount pentru acest Black Friday TL-WR841N(RO), primul router TP-Link cu interfața în limba română se află la reducere de Black Friday

București – TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a pregătit zeci de produse cu discount și stocuri de 25.000 de unități pentru Black Friday.

Produsele vedetă ale TP-Link pentru cel mai mare eveniment de cumpărături din an vor fi sistemele Mesh Wi-Fi Gigabit, Deco M5 (cu 3 și 2 unități), produse din categoria routerelor AC, range extendere, dispozitive inteligente, powerline și cele mai de succes modele în standardul N. Cele mai ieftine produse din acest an vor fi dispozitivele pentru rețea cu standard N300, atât routere cât și range extendere, iar sistemele Mesh Deco M5 cu 3 unități sunt produsele cele mai valoroase care vor avea discount.

bf-deco

“Anul acesta am hotărât să ne concentram pe tehnologii și game noi de produse, să oferim clienților noștri reduceri pentru cele mai apreciate tehnologii, astfel produsele TP-Link cu discount de Black Friday sunt în principal echipamente de rețea (routere și range extendere) în standardul AC, cel mai popular standard disponibil în România. În plus, pe lângă tradiționalele echipamente de rețelistică, avem și categorii noi de produse precum Sisteme Wi-Fi Gigabit cu tehnologie Mesh, dar și prizele inteligente, produse foarte solicitate și căutate de clienții noștri și în restul anului”, a declarat Simona Nijnic, Head of Distribution, TP-Link România.

Printre produsele vedetă ce vor fi oferite cu discount se numără aproape toată gama Archer TP-Link (Archer C3150, Archer C2300, Archer C1200, Archer C9, Archer C7, Archer C1200, Archer C6, Archer C5, Archer C60, Archer C50, Archer C20 și Archer C2), dar și sistemele Mesh Wi-Fi Gibabit potrivite pentru întreaga casă, modelul TP-Link Deco M5 (AC1300), disponibil în ambele variante, respectiv în pachet cu 2 sau cu 3 unități.

În total, TP-Link a pregătit 17 modele de routere, 12 în standardul AC și 5 dintre cele mai de succes modele în standardul N. Printre aceastea se numără și TL-WR841N(RO), primul router TP-Link cu interfața în limba română. La acestea se adaugă 6 dispozitive de tip range extender, produse care asigură extinderea rețelei în zonele fără semnal wireless, respectiv RE450, RE305, RE200, RE205, TL-WA860RE și TL-WA850RE.

Produsele TP-Link cu discount vor putea fi cumpărate din magazinele Altex, Auchan, Carrefour, CEL, eMAG, Flanco și PC Garage, dar și din alte magazine online și offline, prin intermediul partenerilor și distribuitorilor TP-Link. În România, partenerii de distribuție ai TP-Link sunt: ABC Data România, Ingram Micro RRC (gama SMB), Mondoplast (gama SMB), Network One Distribution și Royal Computers.

Lista completă a produselor TP-Link comercializate cu discount în ediția 2018 a Black Friday este următoarea:

Toate informațiile și modelele furnizate pot fi modificate fără o notificare prealabilă.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

*Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2018.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul http://www.tp-link.ro sau urmăriți-ne pe:

Facebook: facebook.com/TPLinkRomania/

YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania