TP-Link și Google lansează routerul inteligent OnHub

19.08.2015


TP-Link și Google lansează routerul inteligent OnHub

TP-Link, producător de top în domeniul echipamentelor de rețea pentru utilizatorii individuali și companii, lansează, în parteneriat cu Google, routerul OnHub conceput să genereze o rețea wireless mai rapidă, mai sigură și mai ușor de folosit. Totodată, routerul asigură o conexiune fluentă și este compatibil cu tehnologiile de ultimă generație dintr-o locuință. OnHub are 13 antene interne dispuse circular, pentru reducerea interferențelor și optimizarea conexiunii. Echipat cu un soft inteligent, routerul îmbunătățește constant experiența de utilizare a rețelei wireless. Astfel, la fiecare cinci minute, routerul caută cel mai puțin aglomerat canal Wi-Fi, comutând traficul pentru o performanță optimă. Routerul oferă viteze de până la 1900 Mbps și oferă suport pentru ambele benzi de frecvență, de 2,4GHz, respectiv 5GHz.

OnHub TP-LINK

”Rețelele Wi-Fi au devenit mai importante ca niciodată, motiv pentru care ne dorim echipamente de rețea care sa mergă bine și care să ne permită să facem toate activitățile care ne plac, online. Prin colaborarea cu TP-LINK, am reunit expertizele noastre din domeniul software și hardware pentru a lansa OnHub, un nou router care asigură o conexiune rapidă, un management simplu al rețelei și posibilitatea de îmbunătățire a calității semnalului chiar în timpul utilizării”, a declarat Trond Wuellner, group product manager la Google.

”TP-Link este singurul producător de echipamente de rețea integrate vertical, iar prin combinarea competențelor noastre cheie dovedite, cu expertiza Google, avem șansa de a reinventa modul în care folosim routerele în locuințele noastre permanent conectate. De la design, la funcționalitate, OnHub furnizează e experiență Wi-Fi mai bună, mai puternică și mai ușor de utilizat”, a declarat Andy Chen, vicepreședinte al diviziei de Networking din cadrul TP-LINK International.

OnHub este controlat cu aplicația mobilă Google On, compatibilă cu dispozitivel cu sisteme de operare Android și iOS, facilitând configurarea și gestionarea rețelei. În timpul configurării, OnHub stabilește setările care funcționează cel mai bine în locuință, apoi ajustează setările pe parcurs, astfel încât rețeaua să funcționeze la parametri maximi. Astfel, routerul a fost conceput în așa fel încât să își optimizeze performanțele în timp, instalând automat caracteristici noi, precum și cele mai recente update-uri de securitate. OnHub este, de asemenea, compatibil cu cele mai noi tehnologii și protocoale din domeniul comunicațiilor, precum Bluetooth Smart, Weave și IEEE 802.15.4.