TP-Link revine în calitate de Networking Partner la Bucharest Gaming Week

06.11.2019


TP-Link revine în calitate de Networking Partner la Bucharest Gaming Week

Hey tu, entuziastule de gaming! Cel mai așteptat eveniment de gaming al toamnei a sosit, iar TP-Link este partenerul oficial care se ocupă de toată infrastructura de rețea pe parcursul celor 2 zile de eveniment.

Networking Partner – TP-Link, sinonim cu evenimentele de gaming

Așa cum te-am obișnuit când vine vorba de Internet, infrastructură de rețea și gaming, TP-Link este mereu pregătit cu cele mai performante echipamente și dispozitive din segmentul de business pentru ca totul să funcționeze fără cusur.

La acestă ediție, TP-Link furnizează toate echipamentele necesare pentru soluția de rețea, dar și serviciile de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului. Infrastrutura rețelei va deservi peste 24 de standuri, backstage-ul, zona de food, zona media și zona influencerilor. În aceste zone se vor conecta aproximativ peste 400 de pc-uri, laptopuri, console, precum și multe alte dispozitive, iar în total se vor trage aproximativ 6 kilometri de cabluri.

switch

Echipamentele TP-Link vor trebui să facă față multitudinilor de conexiuni prin fir, acoperirea unei suprafețe uriașe cu Wi-Fi și să suporte miile de useri conectați în același timp la hotspotul gratuit.

Hotspotul gratuit va fi asigurat de cele mai noi echipamente de tip Access Point din gama Omada, cum ar fi EAP225 și EAP245.

eap bgw

Wi-Fi 6 – Noua generație de Wi-Fi este aici, în premieră la Bucharest Gaming Week

Într-o lume în care viteza conexiunilor Wi-Fi este pusă la incercare de aplicații complexe, streaming la calitate 4K sau 8K, vom prezenta la Bucharest Gaming Week routerul Archer AX6000, routerul ce suportă standardul 802.11ax și care va face față tuturor provocărilor din mediul online. Cel mai nou router dotat cu Wi-Fi 6, routerul Archer AX6000 asigură o rată de transfer de 4804 Mbps în banda de 5 GHz și de 1148 Mbps în banda de 2,4 GHz, de trei ori mai mare decât a unui router Wi-Fi dotat cu tehnologia 4-stream compatibil cu standardul Wi-Fi 11ac. În plus, routerul poate gestiona eficient conexiuni multiple, asigurând o performanță de până la 4 ori mai mare decât cea a generației anterioare și o capacitate îmbunătățită datorită tehnologiei OFDMA.

archer 6000

Sisteme Mesh Wi-Fi Deco cu acoperire completă pentru casă

Fă cunoștință la Bucharest Gaming Week cu tehnologia TP-Link Mesh! Vino la standul TP-Link pentru a descoperi întreaga gamă de sisteme Deco ce oferă o acoperire completă pentru casă. Caută standul demo special conceput pentru a observa designul acestora și pentru a afla mai multe informații.

Sistemele Mesh TP-Link utilizează tehnologiile Seamless Roaming, Adaptive-Path și Self-healing pentru a elimina zonele cu semnal slab și îți creează o singură rețea Wi-Fi care acoperă toate zonele din casă.

De asemenea, cel mai accesibil sistem Whole Home Mesh Wi-Fi de până acum, modelul Deco E3 va completa în premieră gama.

Deco E3 este un sistem mesh alcătuit din două unități, un router și un range extender care acoperă cu Wi-Fi până la 220 de metri pătrați. Sistemul Mesh Deco E3 conectează până la 100 de dispositive și este capabil să funcționeze la o rată de transfer de până la 300 Mbps în banda de 2,4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 GHz.

deco E3

**Dublă distracție în fiecare zi @ standul TP-Link **

Vom alege de 2 ori pe zi câte 4 gameri care să se confrunte la turneele 1vs1 League of Legends și Just Dance pentru a câștiga premii TP-Link.

Roata Wi-Fi-ului se întoarce cu noi goodies TP-Link! Vino, Spin the Wi-Fi și pleci acasă cu un premiu.

Împreună cu IceManLucky v-am pregătit un eveniment surpriză la scena de gaming, iar pe perioada evenimentului vă așteaptă în standul TP-Link să discutați despre LoL, FIFA sau orice alt subiect de gaming.

**Gamers united la standul TP-Link! **