TP-Link prezintă smartphone-ul Neffos N1 la IFA 2017 din Berlin, Germania

31.08.2017 , Noul dispozitiv mobil se remarcă prin design, fiabilitate și un preț avantajos


TP-Link prezintă smartphone-ul Neffos N1 la IFA 2017 din Berlin, Germania

Neffos, sub-brandul TP-Link pentru dispozitive mobile, va lansa modelul N1 în cadrul târgului de tehnologie IFA din Berlin, Germania, în luna septembrie a acestui an. Neffos va participa la expoziție pentru a doua oară.

Seria de smartphone-uri X1 lansată anul trecut de Neffos a primit recenzii pozitive din partea comunității de tehnologie. Modelul X1 Lite, care va fi prezentat și pe parcursul expoziției IFA 2017, a avut succes pe piață datorită prețului competitiv și caracteristicilor sale premium. Dispozitivul dispune de un procesor octa-core încorporat într-o carcasă metalică și de un cititor de amprente pe partea din spate. X1 Lite are în dotare un ecran IPS de înaltă rezoluție sub un display de sticlă 2.5D curbat și o cameră principală de 13 megapixeli, performantă chiar și în lumină slabă. De asemenea, suportă o gamă largă de benzi LTE pentru un Internet mobil rapid.

Neffos își propune să ofere clienților produse performante, cu o construcție de calitate superioară și cu un design elegant, menținând standardele setate de TP-Link, lider inovator în industria wireless de rețea. Astfel, modelul N1 adoptă aceleași principii de design și fabricare utilizate de TP-Link.

Neffos N1 reprezintă un telefon elegant, cu o grosime de numai 7,5 mm

Partea frontală dispune de un ecran cu o rezoluție de 1080p, ce măsoară 5,5 inchi pe diagonală. Dimensiunea este optimă atât pentru vizionarea confortabilă, cât și pentru operarea intuitivă. Telefonul are 64GB spațiu de stocare internă și un procesor eficient care alimentează întregul ansamblu, asigurând încărcarea rapidă a aplicațiilor și funcționarea optimă a acestora. Memoria RAM de 4GB ajută la lansarea imediată a aplicațiilor și crește capacitatea de multitasking a dispozitivului.


TP-Link Neffos N1


Bateria modelului Neffos N1 are o autonomie ridicată, iar cititorul de amprentă digitală permite o deblocare foarte rapidă. Printre funcționalități se numără și portul USB Type-C dar și camera duală pe spate, pentru fotografii și clipuri video de calitate superioară - o premieră pentru un smartphone Neffos. Noul dispozitiv include și o cameră secundară care permite utilizatorilor să capteze imagini în culori vibrante în orice condiții de iluminare.


Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

  • Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1 2017.