TP-Link participă pentru prima dată la Techsylvania

15.06.2017


TP-Link participă pentru prima dată la Techsylvania

În perioada, 17-20 iunie vom fi prezenți, în premieră, la Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente tech din Europa de Est, ce adună în fiecare an mii de participanți de pretutindeni. Se desfășoară în Cluj-Napoca și cuprinde un eveniment dedicat developerilor, Hackathon, o conferință dedicată antreprenorilor și o competiție pentru startup-uri.

La standul TP-Link vei putea testa cele mai noi produse și soluții din categoria Smart Home, dar și cele mai noi telefoane smart, Neffos X1 și Neffos X1 Max. Între dispozitivele smart expuse la stand, se numără primul router cu touch screen all-in-one, camerele de supraveghere de zi și noapte, becurile smart Wi-Fi, prizele și întrerupătoare inteligente cu sistem de monitorizare a energiei și range extendere care crează conexiuni mai puternice pentru toate dispozitivele din casă.

SR20 – Router cu touchscreen pentru locuințe inteligente

Routerul TP-Link SR20 asigură performanță la viteze combinate de până la 1900Mbps în cele două benzi de frecvență de 5GHz (până la 1300Mbps) și 2.4GHz (până la 600Mbps) și furnizează control centralizat al întregii locuințe, fiind compatibil cu o gamă largă de dispozitive conectate. SR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate și interacțiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate.

Becuri inteligente LB110, LB120 și LB130 pentru managementul inteligent al casei tale

Becurile se conectează la rețeaua Wi-Fi din locuință fără a avea nevoie de alte echipamente hardware sau de o instalare specială. Cele două becuri inteligente permit controlarea sistemului de iluminare din locuință întrucât se pot programa pentru aprindere/stingere automată și permit reglarea intensității luminoase.

Camera Cloud HD NC450

Camera Cloud HD NC450 filmează pe timp de zi și de noapte la rezoluție HD 720p și oferă funcții pan și tilt (Pan: 300⁰, Tilt: 180⁰) pentru o acoperire optimă a zonei supravegheate.Filmarea pe timp de noapte asigură claritate și imagini detaliate la o distanță de până la 8 metri, iar funcțiile de detecție a sunetului și a mișcării asigură un nivel optim de securitate datorită trimiterii de notificări/alerte pe e-mail sau către aplicația din telefon.

Range Extender RE270K

RE270K este un range extender inteligent pentru locuință care funcționează cu orice router fără fir și oferă Wi-Fi la viteze de până la 1200Mbps. Suprafața și viteza suplimentare îți permit să faci stream HD, să te joci online și să rămâi conectat în orice loc din locuință. Elimină zonele moarte și extinde gama de rețele fără fir existente, creând conexiuni mai puternice pentru dispozitivele de acasă, inclusiv produsele Kasa smart home.

Priza inteligentă HS110

Prizele inteligente HS110 se pot conecta la orice priză obişnuită şi după parcurgerea unui proces de activare deosebit de simplu, utilizatorii vor putea administra locuinţele inteligente, monitorizând şi programând funcţionarea dispozitivelor precum sistemele de sunet, televizoarele sau orice alte aparate electrocasnice compatibile.

Te așteptăm la standul TP-Link să ne cunoaștem!