TP-Link participă la Tech & Gaming Fest - Spring Edition în calitate de Networking Partner

07.03.2018


TP-Link participă la Tech & Gaming Fest - Spring Edition în calitate de Networking Partner

Pasiunea pentru gaming ne aduce la Tech&Gaming Fest – Spring Edition! TP-Link și Tonis Trade te așteaptă între 9 și 11 martie în Vivo Mall Constanța pentru a testa cele mai noi dispozitive TP-Link și pentru a câștiga gadget-uri TP-Link la turneul de Hearthstone.

TP-Link - Networking Partner

Rețea Wi-Fi puternică și fără întreruperi? OK, suntem aici! TP-Link este Networking Partner la ediția de primăvară a evenimentului Tech & Gaming Fest din Constanța. Cu ajutorul dispozitivelor și echipamentelor TP-Link din segmentul business, ne vom asigura că totul va merge ca pe roate, pe tot parcursul evenimentului.

Deco M5 – cel mai nou sistem Wi-Fi pentru întreaga casă

Pe parcursul evenimentului, vei avea ocazia să vezi cum arată și să afli mai multe despre Deco M5 - sistemul Wi-Fi pentru întreaga casă. Cu siguranță vei fi uimit de caracteristicile și designul lui. Iți spunem doar atât! Un procesor Qualcomm Quad-core, viteză de 400 Mbps în banda de 2,4 GHz și 867 Mbps în banda de 5 Ghz și 4 antene interne per unitate Deco. Te-am facut curios? Te așteptăm la stand pentru a-ți spune mai multe!

Deco

Testează și joacă-te pe smartphone-urile TP-Link Neffos X1 MAX

Intră în competiția de Hearthstone și ai ocazia să joci jocul preferat pe unul dintre smartphone-urile TP-Link Neffos X1 Max. Vei putea să-l testezi la capacitate maximă să ne spui cum este experiența de gaming pe un smartphone cu un display de 5.5-inch și un procesorul Helio P10 octa-core.

Smart Home – LB130, LB120, LB110, NC450, HS110, RE270K

Știi cum poate deveni locuința ta SMART? Îți spunem noi ce trebuie să cuprindă o casă pentru a fi inteligentă. Așa că vom aduce cu noi la stand și dispozitive din gama Smart Home. Printre aceastea se numără becurile inteligente, priza inteligentă HS110, range extender RE270K și camera cloud NC450, iar toate acestea le vom controla direct de pe smartphone prin aplicația Kasa și tpCamera.

Smart Home