TP-Link participă la MWC 2023, cea mai influentă expoziție mondială a industriei conectivității

21.02.2023


TP-Link participă la MWC 2023, cea mai influentă expoziție mondială a industriei conectivității

Între 27 februarie și 2 martie 2023, TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea, va fi prezent la Mobile World Congress (MWC), cea mai influentă expoziție mondială a industriei conectivității, organizată anul acesta la Fira Gran Via, Barcelona, Spania.

TP-Link va prezenta soluțiile sale inovatoare destinate furnizorilor de servicii și partnerilor din domeniul rețelisticii, alături de o gamă largă de echipamente destinate locuințelor moderne, cu tehnologii precum 5G și Wi-Fi 7.

TAUC Solution: Management Wi-Fi pentru ISP-uri

mwc01

Reprezentând următoarea generație a soluțiilor de Management Wi-Fi, soluția TAUC (TP-Link Aginet Unified Cloud) oferă a platformă de administrare puternică și flexibilă, bazându-se pe TR-369 USP Cloud Server și integrarea API.

Prin TAUC, furnizorii de servicii pot administra dintr-o singură interfață centralizată toate dispozitivele compatibile, anume routere Wi-Fi, routere xPON, routere 4G/5G și routere model xDSL.

Prin designul inovator al topologiei mesh și prin radar chart, se poate monitoriza performanța întregii rețele, fiind puse la dispoziție date instant despre starea rețelei. Toate acestea pentru a reduce din costurile operaționale ale ISP-urilor, reducând din deplasările on-site și crescând satisfacția clienților acestora.

Dispozitive Wi-Fi 7 TR-369 CPE Carrier-Grade: Viitorul conectivității wireless

mwc02

Ca parte a soluției Aginet, TP-Link va lansa în viitor o gamă largă de dispozitive Wi-Fi 7 Carrier-Grade pentru a întruni nevoile consumatorilor din epoca Multi-Gig a conectivității. Toate aceste dispozitive vor fi compatibile cu tehnologia EasyMesh.

Prin compatibilitatea aceste dispozitive cu protocoalele TR-069 și TR-369, furnizorii de servicii vor putea administra de la distanță dispozitivele Wi-Fi, rețelele și serviciile oferite clienților acestora.

Dispozitive Gateway 5G Carrier-Grade: Tehnologii avansate lucrând împreună

mwc03

TP-Link pregătește și viitoare dispozitive Gateway 5G destinate furnizorilor de servicii, pentru a susține procesul global de adopție al celei mai recente tehnologii de conectivitate mobilă. Prin acestea, TP-Link susține prezența conectivității 5G chiar și în spațiile interioare, alături de dispozitive cu o securitate sporită și tehnologie EasyMesh.

Pentru spațiile exterioare, TP-Link pregătește dispozitive Gateway 5G cu protecție IP67 și Suport PoE, pentru a rezista în fața condițiilor meteo adverse și, respectiv, pentru a oferi o flexibilitate mai mare în timpul instalării rețelei.

XGS-PON Solution: În drum spre conectivitatea 10G

XGS-PON reprezintă noua tehnologie mainstream de conectivitate prin fibră, ce dispune de 10 Gbps symmetric data transmissions, întrunind nevoile din ce în ce mai ridicate ale operațiunilor bandwidth-intensive și a serviciilor triple play (voce, date și video).

Soluția XGS-PON a TP-Link oferă furnizorilor de servicii o modalitate simplă și completă pentru a începe tranziția clienților acestora către epoca conectivității 10G. Soluția include un Chassis Optical Line Terminal, XGS-PON ONU (Optical Network Unit), routere și sisteme mesh, precum și un sistem de management centralizat, numit DPMS (DeltaStream PON Management System), alături de Aginet Solution Kit.

TP-Link NB610v: Gateway 5G Wi-Fi 7 Carrier-Grade

mwc05

În cadrul MWC 2023, TP-Link va prezenta primul său Gateway 5G Wi-Fi 7 destinat furnizorilor de servicii: NB610v.

Acest dispozitiv încorporează tehnologiile 5G și Wi-Fi 7, alături de EasyMesh și VoLTE, pentru viteze wireless Multi-Gigabit, alături de două porturi 2.5G WAN/LAN pentru conexiuni stabile prin cablu, oferind locuințelor moderne performanțele de care au nevoie în această nouă epocă a conectivității.

Standul TP-Link de la MWC 2023

Standul nostru se găsește în locația #1B10, Hall 1, din cadrul complexului expozițional Fira Gran Via, din Barcelona, Spania.

La eveniment sunt așteptați numeroși experți din domeniul rețelisticii, alături de reprezentați TP-Link din numeroase țări europene.

mwc06

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței, IDC, TP-Link este liderul* pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și regiuni, servind peste 1.7 miliarde de clienți din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitează www.tp-link.com/ro sau urmărește-ne pe:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tp-link-romania

Facebook: www.facebook.com/TPLinkRomania

Instagram: www.instagram.com/tplinkromania/

TikTok: www.tiktok.com/@tplink_romania

YouTube: www.youtube.com/TPLinkRomania

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2, 2022.