TP-Link participă în calitate de Network Partner la prima ediție Transylvania Comic Con

14.10.2019


TP-Link participă în calitate de Network Partner la prima ediție Transylvania Comic Con

Ne bucurăm să vă anunțăm că TP-Link asigură toată infrastructura de rețea în calitate de Network Partner la prima ediție Transylvania Comic Con. :) Ediția de toamnă își deschide porțile pe 18 octombrie pentru miile de gameri, fani și cosplayeri ardeleni, chiar în ,,capitala” Transilvaniei, Cluj-Napoca.

network partner

Pentru cele 3 zile de eveniment, infrastructura de rețea cuprinde echipamente TP-Link din segmentul medium business și enterprise. Aceste echipamente reprezință soluțiile ideale de networking care permit transferuri ultra-rapide de volume foarte mari de date. TP-Link va configura infrastructura de rețea astfel încât conexiunile prin fir să susțină traficul de date din toate zonele evenimentului (scenă, backstage, standuri). Mai mult, TP-Link creează o rețea wireless gratuită pentru cei peste 35.000 de vizitatori.

Principalul echipament utilizat pentru infrastructura de rețea este switchul T3700G-52TQ (Switch Stakabil Gigabit JetStream cu management L3 și 48 de porturi RJ45 gigabit, 4 sloturi SFP gigabit și până la 4 sloturi SFP+ 10G), destinat companiilor din segmentul medium business și enterprise care necesită infrastructuri complexe.

switch

Porturile uplink Fiber de 10 Gbps permit transferuri ultra-rapide de volume foarte mari de date în infrastructurile rețelelor extinse și foarte aglomerate, iar unitatea de alimentare detașabilă plus unitatea de alimentare opțională maximizează timpul de funcționare fără întreruperi pentru switch-ul T3700G-52TQ. Află cum se poate configura switch-ul T3700G-52TQ: https://www.youtube.com/watch?v=5I-YrdZo0Yc

În plus, TP-Link va utiliza 12 switchuri, cu 52 de porturi, dar și cu 28 de porturi din categoria Layer 2 cu Management (6 switchuri T2600G-28TS Gigabit Jetstream L2 cu Management și 6 switchuri T2600G-52TS Gigabit Jetstream L2+ cu Management), 4 switchuri TL-SG1008PE (Switch 8 porturi Gigabit Desktop/Rackmount cu 8 porturi PoE+), precum și 2 routere din gama business TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN.

switch peo

Echipamentele TP-Link Omada de tip EAP sunt utilizate pentru rețeaua wireless ce va fi disponibilă gratuit, în special pentru vizitatori. Pentru realizarea acesteia au fost folosite modelele EAP225 (AC1350 Access Point Wireless Dual Band Gigabit pentru interior), EAP245 (AC1750 Access Point Wireless Dual Band Gigabit pentru interior), EAP225-Outdoor (AC1200 Access Point Gigabit pentru exterior) și controller-ul Hardware Omada OC200 (pentru management al rețelei Wi-Fi). Access Pointurile vor asigura acoperirea completă a locației de eveniment și vor conecta simultan mii de vizitatori.

eap245

Destinate pentru companii mici și mijlocii, cum ar fi birouri, restaurante, campusuri și hoteluri, produsele business Wi-Fi Omada garantează scalabilitate, performanță și cost redus, fiind printre cele mai versatile și eficiente soluții wireless Access Point de pe piață.

eap 225 outdoor

De asemenea, controlerul Hardware Omada OC200 permite administratorilor să asigure un management centralizat pentru întreaga rețea Omada, fără costuri suplimentare, menținând în același timp un nivel înalt de securitate și stabilitate, datorită faptului că rulează ca un sistem autonom, care nu implică un calculator central.

omada