TP-Link - Networking Partner pentru Bloggers Lan Party #CJ23BLP

13.08.2019


TP-Link - Networking Partner pentru Bloggers Lan Party #CJ23BLP

#NewsAlert

Cluj-Napoca, are you ready for us? Da, așa este! Anunțăm oficial participarea TP-Link la Bloggers Lan Party, ediția #CJ23BLP, în perioada 16-17 august. Locația? Cluj Hub. Așadar, un spațiu dedicat ție, unde te poți distra alături de noi și poți participa la o super competiție pentru a câștiga premii și goodies TP-Link.

#NetworkingPartner

Nu-ți face griji pentru conexiunile Wi-Fi! Noi suntem cu tine, pregătiți să-ți oferim cea mai bună infrastructură de rețea. Cu mult entuziasm și bucurie, vă spunem că TP-Link este și de această dată Networking Partner al evenimentului și vă promite conexiuni stabile și sigure cu ajutorul echipamentelor TP-Link din segmentul business.

#JustDanceWithUs

Dance, dance, dance! Care sunt cele mai tari mișcări de dans ale tale? Învinge-ți adversarii într-o competiție #JustDance și poți câștiga marele premiu, un sistem Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4 (2 pack), sau un adaptor USB UE300. Hai să prinzi marele premiu și acasă vei putea juca Just Dance coectat la propria ta rețea TP-Link Mesh. Sună destul de bine, nu? Te așteptăm la înscriere!

*Înscrierile la #CJ23BLP mai sunt deschise până joi, 15 august. Sunt disponibile 200 de locuri pentru public, prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi notificați prin email/SMS joi, 15 august, la ora 20:00 de către organizatorii evenimentului. Pentru mai multe detalii accesează https://www.bloggerslanparty.ro/f-a-q/.

#SistemeMeshWiFi

Curios cum arată cele mai #cool sisteme Mesh Wi-Fi de la TP-Link? Vino la eveniment și noi îți vom prezenta câteva dintre sistemele Mesh din gama Deco. Dispozitive ce îți aduc rețeaua Wi-Fi la un alt nivel datorită caracteristicilor sale tehnice avansate, precum: conectarea simultană pentru până la 100 de dispozitive, formarea unei rețele unificate, tehnologia HomeCareTM sau performanța Wi-Fi Dual Band de la 1167 Mbps până la 2134 Mbps.

Accesează link-urile de mai jos pentru mai multe informații despre dispozitivele pe care le poți vedea la eveniment

Te-am convins? Hai alături de noi la #CJ23BLP!