TP-Link, Networking Partner pentru al doilea an consecutiv @ Bloggers Lan Party #UBLPXIX – Untold 2018

27.07.2018


TP-Link, Networking Partner pentru al doilea an consecutiv @ Bloggers Lan Party #UBLPXIX – Untold 2018

Suntem încântați să vă anunțăm că vom fi pentru al doilea an consecutiv Networking Partner la ediția Bloggers Lan Party de la UNTOLD, cel mai mare festival muzical din Europa de Est.

Networking Partner - o rețea stabilă

TP-Link va furniza toate dispozitivele necesare pentru soluția de rețea din zona Bloggers Lan Party. Pe durata celor 4 zile de festival, colegii din departamentul tehnic vor asigura, servicii de instalare, configurare și mentenanță. Infrastructura rețelei va avea în componență switch-uri și routere din gama business TP-Link, precum TL-SG3424 Switch Gigabit JetStream cu Management L2 sau TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN. Toate echipamentele TP-Link vor asigura o rețea stabilă pentru toate dispozitivele conectate în zona de gaming Bloggers Lan Party.

Sistemul Mesh Deco M5 & Sufrageria TP-Link

Sufrageria TP-Link, dotată cu cel mai sigur sistem Mesh Deco M5, ajunge și la Cluj. Deco M5 realizează o singură rețea în întreaga locuință pe o suprafață de până la 510 metri pătrați. Este cool să ai Wi-Fi în fiecare colțișor, nu? Uite ceva și mai cool: Deco M5 are încorporat un antivirus Trend Micro valabil 3 ani care îți protejează toate dispozitivele conectate în rețea ta împotriva a peste 100.000 de amenințări.

Archer C5400 - pentru gaming de legendă

Este cel mai performant router TP-Link pentru gaming, care îți oferă viteze combinate de Wi-Fi pe trei benzi de până la 5334Mbps. Routerul Archer C5400 îți oferă o bandă liberă doar pentru gaming, să te joci FIFA18 oricând fără întreruperi.

#UBLPXIX

În zona dedicată gaming-ului, accesul se va face pe bază de bilet la Untold și de înscriere pe site-ul Bloggers Lan Party, începând cu 30 iulie. Sunt 500 de locuri disponibile, iar accesul se va determina prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail/sms miercuri, 1 august, ora 20:00.