TP-Link, Networking Partner la ediția aniversară Bloggers Lan Party 20!

13.11.2018


TP-Link, Networking Partner la ediția aniversară Bloggers Lan Party 20!

Încă nu stii cum sa-ți petreci timpul în weekendul ce vine? Avem noi câteva idei pentru tine! Bloggers Lan Party și TP-Link Romania te așteaptă la Qreator by IQOS, pe 17-18 noiembrie pentru a participa la ediția aniversară BLP20.

Te așteaptă 2 zile de distracție și surprize! Vino în “camera de muzică” pentru a ne arăta că ești cel mai bun dansator la Just Dance 2019, jocul creat de cei de la Ubisoft, iar noi te premiem pe loc cu hub-uri portabile TP-Link UH400.

PS: Fii pe fază pentru că înscrierile la competiție se vor face la fața locului.

TP-Link – Networking Partner

La fel ca la edițiile anterioare, ne vom asigura că vei avea cea mai bună conexiune la Internet. Cu ajutorul celor mai performante echipamente TP-Link din segmentul business, vom crea infrastructura de rețea pentru BLP20.

Keep your eyes on DECO M5

Vrei să vezi cum arată un sistem Mesh Wi-Fi Gigabit? Vom fi acolo să-ți prezentăm Deco M5 (3-pack), un sistem Wi-Fi pentru întreaga casă. Cu Deco M5 te poți bucura de conexiuni rapide și stabile pentru o mulțime de dispozitive, într-o casă de până la 510 metri pătrați. Îți povestim mai multe la eveniment! Ne vedem la #BLP20!