TP-Link lansează pe piața din România primul său sistem Mesh cu tehnologie Wi-Fi 6E, modelul Deco XE75

09.08.2022


TP-Link lansează pe piața din România primul său sistem Mesh cu tehnologie Wi-Fi 6E, modelul Deco XE75

08 august 2022 — TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, lansează pe piața din România primul său sistem Mesh Tri-Band compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6E, modelul Deco XE75 care duce conceptul de Whole Home Mesh la un alt nivel.

Astăzi, tehnologia Wi-Fi joacă unul dintre cele mai importante roluri în viața noastră de zi cu zi. Lucrăm de acasă, ne jucăm pe PC ori consolă, vizionăm filme și ne bazăm pe o conexiune puternică, stabilă și sigură pentru tot ceea ce facem. Cum toate aceste activități menționate anterior se îmbunătățesc și evoluează constant, noi avem nevoie de cea mai recentă tehnologie care să le susțină. Cu tehnologia Wi-Fi 6E, chiar și cea mai solicitantă activitate în online se va desfășura fără întreruperi. În plus, toate aceste beneficia le poți avea chiar la tine acasă.

„Modelul Deco XE75 este răspunsul nostru la evoluția tehnologiei și implicit nevoilor utilizatorilor noștri. Aceștia doresc experiențe online fără întreruperi și viteze fulgerătoare, iar noi livrăm primul nostru sistem Mesh cu tehnologie Wi-Fi 6E. Standardul de conectivitate Wi-Fi 6E este aici și poate fi acum adus în orice locuință, datorită noului model Deco XE75. Acesta este un device foarte performant, care îmbină nevoile primare de conectivitate la Internet cu funcții avansate Wi-Fi 6E Mesh pentru o experiență online inedită, Deco XE75 având și un preț foarte atrăgător. Designul elegant și minimalist, caracteristic gamei Deco, alături de funcțiile speciale pe care le oferă acest sistem Mesh, fac din Deco XE75 alegerea ideală pentru toți cei care vor să se bucure de puterea tehnologiei, chiar din confortul propriei locuințe.”, a transmis Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Tehnologia Mesh Wi-Fi, acum în bandă de 6 GHz

Utilizatorii pot acum să profite la maximum de cele mai recente tehnologii Wi-Fi și să se bucure de o rețea mai eficientă, cu o capacitate mai mare. Utilizarea benzii de 6 GHz duce conexiunea Wi-Fi 6 la nivelul următor, pentru ca dispozitivele să-și poată atinge adevăratul potențial. Un avantaj major este acela că banda de 6 GHz este dedicată exclusiv gadgeturilor compatibile Wi-Fi 6E, iar acest lucru înseamnă că utilizatorii nu se vor confrunta cu probleme de interferențe sau congestie generate de dispozitivele mai vechi.

XE75 02

Testele realizate cu Deco XE75 arată că utilizarea benzii de 6 GHz este cu 20% - 40% mai fluidă decât navigarea în banda de 2,4 GHz sau în cea de 5 GHz, lucru care se traduce într-o rețea cu mai puține interferențe, într-un throughput cu 300% mai mare și o latență redusă cu până la 90%, comparativ cu banda de 5 GHz.

xe75 03

În total, Deco XE75 oferă o viteză de până la 5400 Mbps pentru o acoperire de până la 670 metri pătrați (pentru varianta 3 pack) și utilizează capacitățile benzii de 6 GHz pentru a permite rularea aplicațiilor ce necesită o lățime de bandă mare și un flux de date mai rapid.

xe75 04

Utilizatorii se pot bucura de streaming 8K fluid și de experiențe VR/AR fără efectul de buffering. Conectivitatea cu latență mai mică asigură că fiecare experiență de joc online rămâne perfectă și imersivă.

xe75 05

Acoperire puternică pentru fiecare colț al locuinței și mai multe dispozitive conectate simultan

Deco XE75 elimină zonele cu semnal slab și oferă o conexiune Wi-Fi mai stabilă și mai puternică în întreaga casă, datorită tehnologiilor BSS Coloring și Beamforming. BSS Coloring reduce întârzierile și interferențele, permițând în același timp mai multe transmisii de date simultan, iar Beamforming identifică dispozitivele și concentrează puterea semnalului wireless către acestea.

xe75 06

Mai mult, indiferent de câte ecrane sau dispozitive sunt pornite în același timp, cea mai nouă generație Wi-Fi permite o conexiune fără congestie. Deco XE75 construiește o rețea mai eficientă, cu un debit mai mare pe dispozitivele conectate în medii dense. Astfel, utilizatorii pot conecta până la 200 de dispozitive, pentru o experiență wireless fără lag și fără scăderea performanței.

xe75 07

**Wi-Fi AI-Driven, pentru adaptare perfectă la orice tip de rețea personalizată **

Sistemul Deco Mesh formează o rețea unificată cu un singur nume, iar Roamingul AI încorporat creează soluția Wi-Fi Mesh ideală, datorită algoritmilor săi sofisticați și procesului de self-learning.

xe75 08

De asemenea, prin criptarea WPA3 îmbunătățită și soluția TP-Link HomeShield, Deco XE75 devine unul dintre cele mai sigure sisteme Wi-Fi Mesh, menținând rețeaua de acasă în siguranță. TP-Link HomeShield gestionează timpul petrecut online și blochează conținutul necorespunzător. În același timp, părinții se pot folosi de opțiunile de Control Parental pentru a monitoriza timpul petrecut online de cei mici și conținutul accesat. Mai mult, funcțiile de calitatea serviciului (QoS) și Network Protection mențin rețeaua în siguranță.

xe75 09

Principalele caracteristici ale ale Sistemului Mesh Wi-Fi 6 E Deco XE75:

  • Whole-Home Wi-Fi 6E – Acoperire de până la 670 de metri pătrați (3-pack) cu Wi-Fi de ultimă generație;

  • Bandă nouă de 6 GHz – Elimină interferențele de la toate dispozitivele vechi și oferă un backhaul dedicat puternic pentru a eficientiza performanța Wi-Fi a dispozitivelor care nu sunt de tip 6E;

  • Adevărata viteză Tri-Band – Toate cele trei benzi Wi-Fi funcționează împreună pentru a dezlănțui vitezele totale ale rețelei, până la 5.400 Mbps pentru 200 de dispozitive conectate simultan;

  • AI-Driven Mesh – Rețea unificată, cu un singur nume și o singură parolă, oferind în același timp cele mai bune conexiuni pe măsură ce utilizatorii se deplasează dintr-o cameră în alta;

  • TP-Link HomeShield – Păstrează rețeaua în siguranță, cu funcții de ultimă generație pentru protecția rețelei și a dispozitivelor IoT;

  • Configurare mai ușoară ca niciodată – Cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, disponibile în limba română;

  • Compatibilitate universală – Deco XE75 este compatibil cu toate generațiile Wi-Fi și funcționează cu orice furnizor de servicii de internet (ISP).

xe75 10

Modelul Deco XE75 compatibil Wi-Fi 6E poate fi achiziționat online, de pe site-urile magazinelor partenere, la un preț recomandat de 3,276.99 lei.

Prezentare Sistem Mesh Wi-Fi 6E TP-Link Deco XE75: Deco XE75 | Sistem Mesh Wi-Fi 6E Tri-Band AXE5400 cu acoperire pentru întreaga locuință Unboxing Sistem Mesh Wi-Fi 6E TP-Link Deco XE75: www.youtube.com/watch?v=xmg7Vq_R-18 Tehnologia TP-Link Mesh: www.tp-link.com/ro/landing/decowifi/ Soluția TP-Link HomeShield: www.tp-link.com/ro/homeshield/ Aplicația TP-Link Deco:www.tp-link.com/ro/home-networking/deco/deco-voice-x20/#tp-deco-app Despre tehnologia Wi-Fi 6E: www.tp-link.com/ro/wifi-6e/

#

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul www.tp-link.com/ro sau urmăriți-ne pe: