TP-LINK lansează la MWC dispozitive Acces Point AC1900 și soluții pentru ISP-uri

25.02.2016


TP-LINK lansează la MWC dispozitive Acces Point AC1900 și soluții pentru ISP-uri

Soluția EAP330 are chipset Broadcom, patru antene interne ce asigură un semnal puternic și o viteză totală în cele două benzi de acces de până la 1900Mbps. Dispozitivul are o versatilitate extinsă dotat fiind cu capabilități PoE, dar și port Gigabit pentru a asigura viteze prin fir de până la 1000Mbps. Soluția se adresează birourilor, restaurantelor, hotelurilor și campusurilor și oferă suport pentru funcții de control și monitorizare în timp real.

“Când alegi un access point pentru un spațiu de lucru, pe cât de importantă e performanța, pe atât de importante sunt opțiunile de amplasare și flexibilitatea. Cu aceste aspecte în minte am conceput cel mai compact și versatil dispozitiv EAP care asigură instalare rapidă și acoperire maximă”, a declarat Andy Chen, directorul diviziei internaționale a TP-LINK.

EAP320


Softul intuitiv Centralized Management Controller permite administratorilor să controleze wireless întreaga rețea Wi-Fi, fără costuri adiționale. De acest software dispun și modele EAP320, EAP220, EAP120 și EAP110. “Includerea acestui software face din dispozitivele noastre AP soluții one-stop deosebit de economice”, a declarat Chen.

Softul de control poate gestiona sute de echipamente Access Point, oferind control în timp real și date statistice pentru fiecare dispozitiv din rețea. Echipamentul suportă funcție Power over Ethernet (PoE).

Vitezele de transfer variază de la N300 la AC1900

tabel EAP


Soluții pentru furnizorii de Internet wireless

TP-LINK a lansat seriile de soluții outdoor Pharos, destinate furnizorilor de servicii Internet wireless, supraveghere wireless și soluții Wi-Fi outdoor.

“Cu noile soluții wireless outdoor TP-LINK de generație viitoare, clienții noștri ISP pot furniza acces la Internet în bandă largă pentru milioane de clienți ceea ce le oferă oportunitatea de a evolua într-o piață extinsă, cu creștere accelerată”, a mai declarat Andy Chen.

Pharos


Design hardware de nivel enterprise

Cu ajutorul chipseturilor de nivel enterprise Qualcomm Atheros, antenele cu câștig mare și amplificatoarele de mare putere, echipamentele Pharos sunt construite pentru a maximiza și stabiliza performanța transmisiilor wireless pe distanțe mari. În plus, carcasa rezistentă la apă și alimentarea cu energie PoE asigură posibilitatea de utilizare în condiții meteo diverse, de la -30°C la 70°C.

Pe măsură ce rețelele se dezvoltă și mediul wireless devine tot mai complex, competiția pentru spectrul dintre dispozitive devine tot mai mare, ceea ce duce la reducerea performanței totale a rețelei. Pentru a evita această situație, seria de echipamente Pharos încorporează tehnologia proprietară MAXtream TDMA care îmbunătățește performanța wireless a rețelelor de mari dimensiuni, ce funcționează în medii wireless complexe.

Pharos Control, softul de control și management centralizat, permite administratorilor să gestioneze dispozitivele din rețea de pe orice PC, fără costuri suplimentare sau training special. Detectarea dispozitivelor, monitorizarea statusului, upgrade-ul de firmware și mentenanța rețelei pot fi toate gestionate de la distanță.