TP-Link lansează în România noul Access Point Wi-Fi 6 Dual-Band Omada EAP610, ideal pentru afacerile care vor să beneficieze de puterea Wi-Fi 6

18.10.2021


TP-Link lansează în România noul Access Point Wi-Fi 6 Dual-Band Omada EAP610, ideal pentru afacerile care vor să beneficieze de puterea Wi-Fi 6

Acesta reprezintă soluția ideală pentru proprietarii de business-uri care doresc să-și ducă afacerile la nivelul următor, prin puterea Wi-Fi 6, beneficiind astfel de viteze sporite, de o capacitate mai mare a rețelei, dar și de lag scăzut.

Omada EAP610 este cel mai accesibil Access Point Omada cu tehnologie Wi-Fi 6 produs de TP-Link și este o componentă cheie a unei soluții de business ce se poate dovedi alegerea perfectă pentru foarte multe afaceri care doresc să beneficieze de eficiență și performanță la prețuri foarte competitive.

Dincolo de ușurința în utilizare și de managementul centralizat via cloud, soluția Omada le oferă utilizatorilor încredere sporită datorită suportului local garantat de specialiștii noștri atât înaintea vânzării, cât și după realizarea ei, celor 5 ani de garanție și, nu în ultimul rând, calității specifice TP-Link, brandul numărul 1 în lume în segmentul WLAN. Mai mult, cei care își doresc să încerce soluțiile de business oferite de TP-Link au posibilitatea să le testeze și să decidă care este cea mai bună implementare pentru nevoile lor”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

1

Viteze Wi-Fi 6 superioare, pentru mai multe dispozitive conectate

Access Point-ul Wireless Dual-Band Omada EAP610 cu montare pe tavan oferă un upgrade considerabil, îmbunătățind considerabil viteza și fluiditatea conexiunii, pentru eficiență sporită și mai multe dispozitive conectate.

2

Mai mult, acesta se conectează fără probleme în platforma Omada SDN, integrându-se armonios cu celelalte dispozitive ce formează rețeaua de business. Managementul centralizat 100%, realizat via Cloud, permite realizarea unei rețele scalabile, cu o singură interfață și cu monitorizare inteligentă.

3

Mai mult, datorită tehnologiei Omada Mesh, implementarea se realizează mult mai simplu. Astfel, Access Point-ul Wi-Fi 6 Omada EAP610 extinde semnalul către zonele greu de acoperit, fără să fie nevoie de conectarea unor cabluri incomode suplimentare. Performanța rețelei este optimizată și de tehnologia care permite organizarea inteligentă a rețelei. Acest lucru înseamnă că dispozitivele sunt conectate automat unul cu celălalt utilizând cea mai eficientă cale, în vreme ce tehnologia Self Healing se asigură că utilizatorii rămân conectați chiar și atunci când un Access Point își întrerupe funcționarea.

4

Design elegant și armonios, ușor de montat

Designul elegant al Access Point-ului Omada EAP610 permite integrarea lui armonioasă în orice mediu, fiind foarte ușor de montat pe tavan. Acesta trebuie doar poziționat pe perete, apoi rotit pentru o fixare sigură, și este gata de utilizare.

5

Cele mai importante caracteristici ale Access Point-ului Omada EAP610:

  • Viteze Wi-Fi 6 ultra-rapide: vitezele simultane de 574 Mbps în banda de 2,4 GHz și 1201 Mbps în banda de 5 GHz oferă o performanță Wi-Fi totală de 1775 Mbps.
  • Wi-Fi 6 de înaltă eficiență: mai multe dispozitive conectate se pot bucura de viteze mai rapide
  • Management centralizat via Cloud: gestionează local întreaga rețea, în Cloud, prin intermediul aplicației Omada
  • Seamless Roaming: conferințele video și apelurile de voce se desfășoară fluid, chiar dacă utilizatorii se deplasează între două locații diferite
  • Omada Mesh: permite conectivitatea wireless între dispozitive access point, pentru o rază de acoperire mai mare și pentru implementare flexibilă
  • Alimentare PoE+: suportă atât Power over Ethernet (802.3at), cât și conectare direct la priză, pentru sisteme flexibile
  • Rețea securizată pentru oaspeți: alături de multiplele opțiuni de autentificare (SMS/Facebook/Wi-Fi/Voucher/Local User etc.) și tehnologii multiple pentru securitatea rețelei wireless

Access Point-ul Omada EAP610 cu tehnologie Wi-Fi 6 este disponibil în oferta distribuitorilor oficiali TP-Link Romania, dar și în oferta partenerilor specializați (VAR Omada SDN).

Ce este gama TP-Link Omada?

TP-Link Omada este o soluție completă business Wi-Fi cu management centralizat, dedicată rețelelor Business pentru integrarea Gateway-urilor, Switch-urilor, Access Point-urilor și a multor altor dispozitive într-o soluție SDN. Soluția Omada SDN oferă o administrare 100% centralizată via cloud pentru a crea o rețea scalabilă - totul controlat dintr-o singură interfață, oriunde și oricând. O rețea SDN este construită în jurul unui sistem de control software ce realizează automat distribuția serviciilor de rețea și a datelor. Automatizarea soluției de rețea SDN se bazează pe separarea fluxurilor de date transmise în rețea, prin intermediul unui punct de control centralizat și al funcțiilor speciale care vin la pachet cu dispozitivele TP-Link.

Soluția TP-Link Omada SDN este special concepută pentru implementarea în diferite spații mari, ideală pentru industria Horeca, pentru Retail, Birouri, Sănătate, Școli și multe altele. Soluțiile pe bază de scenariu au beneficii multiple și satisfac nevoi de rețea diferite, în medii diferite.

6

Principalele avantaje ale gamei Omada

De la afaceri care necesită rețele cu maximum 100 de dispozitive conectate, până la business-uri care au nevoie de conexiuni complexe, cu sute de terminale care să funcționeze simultan, gama Omada oferă soluții personalizate, pentru eficiență crescută și siguranță maximă.

Performanța oferită de gama Omada SDN se bazează pe trei tehnologii principale, care asigură configurarea unei rețele de top, în funcție de nevoile fiecărui business în parte:

  • algoritmii bazați pe inteligență artificială (AI-driven*), care asigură o performanță wireless de top, prin ajustarea automată a setărilor canalelor de transmisie și a nivelurilor de încărcare a access point-urilor (AP) din aceeași rețea. Aceștia analizează potențialele probleme de rețea, îi avertizează pe utilizatori cu privire la ele și oferă soluții personalizate relevante.
  • implementarea Zero-Touch* - implementarea Zero-Touch* oferă posibilitatea configurării unor rețele complexe de la distanță, care să se plieze perfect pe nevoile și dorințele utilizatorilor.
  • fiabilitate sporită în ceea ce privește conexiunea Wi-Fi în medii de mare densitate

a

TP-Link pune la dispoziția partenerilor un tool pentru testarea soluției Omada SDN: emulatorul Omada SDN

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

b

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul https://www.tp-link.com/ro/business-networking/ sau urmăriți-ne pe:

*Funcțiile Zero-Touch, AI-Driven, AutoChannel Selection sunt disponibile doar pentru opțiunea Omada Cloud-Based (opțiune disponibilă în perioada următoare)