TP-Link lansează Deco M5 2 pack – sistem Wi-Fi Gigabit accesibil, ideal pentru conexiuni rapide și stabile

18.10.2018 , Deco M5 2 pack Gigabit - elimină zonele fără Wi-Fi, oferă funcții avansate și securitate


TP-Link lansează Deco M5 2 pack – sistem Wi-Fi Gigabit accesibil, ideal pentru conexiuni rapide și stabile

București – TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a lansat pentru sistemul mesh Deco M5 și varianta mai accesibilă cu două unități, respectiv un sistem dual-band pentru acoperire Wi-Fi în toată casa, rapid și stabil.

Cele 2 unități Deco M5 vin cu caracteristici și funcții personalizate pentru securizarea rețelei, integrează TP-Link HomeCare oferind funcții precum Antivirus încorporat (pentru o perioada de 3 ani), Control Parental și Quality of Service.

Printre beneficiile folosirii acestei soluții față de un router se numără aria mult mai mare de acoperire Wi-Fi, având semnal puternic pe o suprafață de până la 350mp, nivelul de securitate și aplicațiile de control parental disponibile. Orice dispozitiv care se conectează la Deco M5 2 pack este protejat împotriva atacurilor cibernetice, inclusiv consolele de gaming, camere de supraveghere sau dispozitivele persoanelor aflate în vizită.

Deco M5 2 pack oferă conexiuni dual-band Gigabit rapide și stabile cu viteze de până la 1267 Mbps, compatibile cu oricare furnizor de Internet. Un alt avantaj este tehnolologia Adaptive Routing Technology care oferă fiecărui dispozitiv cea mai rapidă conexiune Wi-Fi și libertatea de deplasare dintr-o cameră în alta pe măsură ce faci stream, te joci sau descarci fișiere online.

Cele două unități Deco M5 pot gestiona traficul din rețea, oferind conexiuni fără lag cu până la 100 de dispozitive conectate. Instalarea sistemului este ușoară iar aplicația TP-Link Deco permite configurarea sistemului în câteva minute.

În câteva linii, iată avantajele principale ale Deco M5 2 pack: * Tehnologia HomeCare™ care oferă o suită de caracteristici și funcții personalizate pentru securizarea rețelei: Antivirus încorporat, Controlul Parental și Quality of Service. * Conectivitate fără fir în toată casa. * Acoperire Wi-Fi pe o suprafață de până la 350mp. * Conexiuni dual-band rapide și stabile cu viteze de până la 1267 Mbps. * Configurare rapidă și intuitivă din aplicația Deco App, prin urmarea unor pași simpli. * Sistemul este potrivit pentru fiecare tip de locuință și permite oricând adăugarea de noi unități Deco. * Raport preț-calitate foarte bun. * Beneficiază de 3 ani garanție și de suport tehnic gratuit în limba română.

Caracteristici cheie: * Procesor - Qualcomm Quad-core * Antene - 4 antene interne per unitate Deco * Porturi Gigabit - 2 porturi Gigabit per unitate Deco * Bluetooth - V 4.2 * Compatibil cu Amazon Alexa * Suport IFTTT * Suport IPv6 * Dimensiuni - 120 mm (diametru) X 38 mm (înălțime)

“Deco M5 2 pack este versiunea cu 2 unități a sistemului mesh, o variantă mult mai accesibilă și potrivită pentru nevoile utilizatorilor casnici din România, care își doresc o rețea Wi-Fi stabilă, rapidă, cu acoperire maximă pentru orice tip de locuință, și care permite conectarea a până la 100 de dispozitive simultan. Cele două unități au un sistem securizat, sunt ușor de instalat și de controlat”, a spus Simona Nijnic, Head of Distribution TP-Link România.

Acesta este disponibil pe piață în oferta partenerilor începând cu luna octombrie la un preț de aproximativ 899 RON (TVA inclus).

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

*Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2018.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul http://www.tp-link.ro sau urmăriți-ne pe: Facebook: facebook.com/TPLinkRomania/
YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania