TP-Link își menține de 12 ani poziția de lider global în furnizarea de produse Wi-Fi

11.04.2023


TP-Link își menține de 12 ani poziția de lider global în furnizarea de produse Wi-Fi

TP-Link® își păstrează poziția de lider global* în clasamentul furnizorilor de dispozitive WLAN, pentru al-XII-lea an consecutiv, conform raportului IDC Quarterly Wireless LAN Tracker, Q4 2022.

Ca în fiecare an, această reușită nu ar fi fost posibilă fără susținerea clienților, partenerilor și, mai ales, a angajaților noștri din România și de la toate sucursalele globale, cărora le mulțumim pe această cale.

nr 1 2023

Folosind experiența de peste 27 ani, TP-Link și-a continuat dezvoltarea în sfera produselor și serviciilor destinate utilizatorilor individuali și a rețelelor enterprise, continuând evoluția și în domeniile rețelelor ISP, supravegherii video și a dispozitivelor pentru casele inteligente.

Inovație alături de TP-Link În ultimul an, TP-Link a dezvăluit primele dispozitive Wi-Fi 7 din lume destinate consumatorilor individuali în cadrul evenimentului online organizat de către companie. Printre acestea se numără primul Router Wi-Fi 7 de Gaming, Archer GE800, și primul Sistem Mesh Wi-Fi 7 din lume, Deco BE95.

Ambele au fost ulterior distinse cu CES 2023 Innovation Award Honoree pentru designul și tehnologiile lor. De asemenea, ambele fac parte din gama de dispozitivele TP-Link ce sunt pregătite pentru noua eră a conectivității 10G pentru rețelele de acasă.

Continuăm investiția în viitor Ultimii 12 ani în poziția de lider global au fost posibili și datorită angajamentului TP-Link de a depăși limitele tehnologiei wireless și eforturile depuse pentru a asigura clienților cea mai bună experiență posibilă alături de produsele noastre.

Înțelegând importanța unui stil de viață mereu conectat, vom continua să investim în dezvoltarea și implementarea celor mai noi tehnologii pentru gama noastră de echipamente și soluții.