TP-Link @ IMWorld 2016

04.10.2016


TP-Link @ IMWorld 2016

TP-Link va participa pentru prima dată la Internet & Mobile World, cea mai amplă expo-conferință B2B cu soluții de IT și Digital din CEE, care are loc pe 5-6 Octombrie la Romexpo București.

Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică din lume și pentru a fi la curent cu toate noutățile companiei. De asemenea, te așteptăm la stand să-ți încarci bateriile cu cele mai tari power bank-uri marca TP-Link!

Vom expune la standul TP-Link cele mai performante echipamente de rețea destinate întreprinderilor mici și mijlocii, de la soluții Wi-Fi business, la switch-uri cu 48 de porturi, dispozitive Access Point de interior și exterior, dar și antene și routere profesionale.


smb


Tot în cadrul Internet & Mobile World 2016, TP-Link prezintă în avanpremieră publicului larg din România cea mai nouă serie de smartphone-uri, Neffos X, cu carcasă unibody premium și specificații hardware competitive. Veți putea admira la standul TP-Link modelul Neffos X1, dar și modelele Neffos C5, Neffos C5 Max și Neffos Y50.


neffos


Tot la standul TP-Link veți putea vedea și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală, precum și variate produse și soluții smart home.


soho


Vizitează standul TP-Link pentru a testa telefoanele smart Neffos și pentru a descoperi mai multe despre dispozitivele TP-Link pentru locuințe inteligente, dar și cele mai bune produse de reţelistică și soluții SMB.

Vă așteptăm la standul D11, Romexpo, pavilion principal.