TP-Link @ IFA 2017

04.09.2017 , TP-Link® prezintă la IFA 2017 primul sistem Wi-Fi Whole-Home complet și securizat pentru locuință, dispozitive smart home și cel mai puternic router din lume, dotat cu procesor quad-core


TP-Link @ IFA 2017

TP-Link®, lider mondial în furnizarea de produse de rețea pentru consumatori finali și companii prezintă în cadrul târgului de tehnologie IFA, ediția 2017 sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home, noi dispozitive pentru locuințe inteligente, dar și Archer C5400X, cel mai puternic router din lume, dotat cu un procesor quad-core.

Deco M5 este o soluție de rețea Wi-Fi în sistem mesh care oferă acoperire wireless uniformă și securitate completă prin TP-Link HomeCare. Cu protecție integrată antivirus și anti-malware de la Trend Micro*, Deco M5 oferă o experiență Wi-Fi securizată. Disponibil în configurația cu trei unități, sistemul Wi-Fi Deco M5 Whole-Home va putea fi achiziționat și în România de luna viitoare.

Deoarece rețelele Wi-Fi de acasă suportă mai mulți utilizatori și mai multe dispozitive mobile decât oricând, securitatea în rețeaua de domiciliu devine din ce în ce mai importantă”, a explicat Terence Liu, vicepreședinte al Trend Micro. „Prin integrarea noastră în TP-Link HomeCare, sistemele Deco M5 Whole Home Wi-Fi sunt echipate cu un pachet complet de caracteristici de securitate care îți oferă siguranța că rețeaua ta de domiciliu este întotdeauna protejată”.

Mesh Networking pentru o viteză și acoperire fără probleme

Cu un procesor quad-core, Deco M5 implementează cea mai recentă tehnologie de rețea pentru o acoperire Wi-Fi completă a locuinței. Sistemul dual-band AC1300 este capabil să atingă viteze de până la 400Mbps în banda de 2,4GHz și 867Mbps în banda de 5GHz, folosind tehnologia MU-MIMO pentru a transfera rapid datele către mai multe dispozitive simultan. Deco M5 conține în pachet trei unități care pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor de acoperire Wi-Fi ale utilizatorilor și oferă acoperire pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați. Rețeaua poate fi compusă din până la 10 unități Deco M5.

TP-Link ARTTM

Deco M5 utilizează tehnologia TP-Link Adaptive Routing Technology (ART) care asigură funcționarea rețelei întotdeauna la viteze maxime, identificând rapid și selectând cea mai rapidă cale pentru conexiune a dispozitivelor la rețea. Deco M5 optimizează și conexiunile dintre dispozitive pentru a oferi cele mai bune rezultate și pentru a asigura cea mai bună performanță în întreaga locuință în orice moment.

Din categoria dispozitivelor Smart Home, TP-Link va expune hub-ul smart home AC1900 cu touchscreen SR20, un router Wi-Fi avansat, care permite conectarea și gestionarea tuturor produselor TP-Link Smart Home, precum și a dispozitivelor ZigBee și Z-Wave de pe smartphone, tabletă sau direct de pe touchscreenul routerului. Procesorul său dual-core de 1GHz oferă o performanță Wi-Fi clasa AC1900 în benzile de frecvență de 5GHz (până la 1300Mbps) și 2,4GHz (până la 600Mbps). Patru porturi Gigabit Ethernet, un port USB 3.0 și un port USB 2.0 oferă opțiuni pentru diferite tipuri de conexiuni cu acces rapid la Internet. SR20 permite aprinderea automată a luminilor când cineva ajunge acasă, setarea termostatului la temperaturile dorite și menținerea casei în siguranță, furnizând în același timp o rețea rapidă și stabilă.

Supraveghere în timp real

Pentru monitorizarea în timp real a locuinței, camera IP Kasa Cam KC120 permite acces și control în timp real prin aplicația Kasa. Detectează orice sunet sau mișcare și trimite e-mailuri sau notificări pentru avertizarea imediată. Senzorul CS100 anunță când sunt deschise/închise ușile și ferestrele, iar senzorul MS100 detectează mișcarea și lumina ambientală.

Range extender rapid cu priză inteligentă încorporată

TP-Link a combinat două produse utile pentru a obține produsul RE370K, care conține o priză inteligentă, controlabilă prin aplicația Kasa și un range extender rapid, capabil să extindă rețeaua wireless AC1200 în orice colț al locuinței.

Primul router Quad-Core

TP-Link prezintă la IFA și cel mai puternic router din lume, Archer C5400X, un router tri-band capabil să furnizeze viteze wireless combinate de 5,3Gbps și primul dispozitiv de acest fel dotat cu un procesor quad-core de 1,8GHz pe 64 de biți. Pe lângă super procesorul Broadcom cu patru nuclee, routerul mai este echipat cu alte 3 procesoare specializate dedicate benzilor wireless. În total routerul este dotat cu procesoare care însumează 7 nuclee, generând o putere de procesare de peste 9.6GHz ceea ce îl face cel mai puternic echipament WLAN din industrie, pentru consumer. Routerul asigură astfel o viteză de 1000Mbps în banda de 2,4GHz și 2167Mbps pentru fiecare din cele două benzi de 5GHz pentru streaming 4K, gaming online sau aplicații. Totodată permite conectarea wireless a unui număr de până la 90 de dispozitive, în funcție de tipul de trafic.

Routerul Archer C5400X este și primul model din portofoliul TP-Link cu stocare internă de 16GB, VPN cu accelerator hardware, funcție Link Aggregation și 8 porturi LAN.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea care fac parte din toate aspectele vieții zilnice. Conform companiei de analiză a pieței IDC, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE** broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu o experiență deja dovedită în stabilitate, performanță și valoare, TP-Link a dezvoltat un portofoliu de produse care satisface nevoile de rețea ale tuturor persoanelor. Acum, pe măsură ce stilul de viață conectat continuă să evolueze, compania se dezvoltă pentru a depăși cerințele de mâine.

*Perioada de servicii gratuite Trend Micro durează trei ani. După trei ani, clienții pot continua să utilizeze serviciul plătind o taxă lunară de abonament. Dacă clienții aleg să nu plătească pentru un abonament lunar, este posibil ca unele funcții să nu mai funcționeze sau să funcționeze doar la capacitate limitată.

**Pe unitățile expediate, conform raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Q1 2017.