TP-Link extinde gama de produse pentru IMM-uri și anunță doi noi parteneri de distribuție

26.07.2016


TP-Link extinde gama de produse pentru IMM-uri și anunță doi noi parteneri de distribuție

TP-Link, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, anunță extinderea gamelor de produse destinate întreprinderilor mici și mijlocii și Small Office Home Office cu noi modele de dispozitive access point de interior și exterior. Totodată, TP-LINK anunță doi noi parteneri de distribuție - MGT Educational, distribuitor de produse IT&C cu peste 60 de branduri în portofoliu și 3700 de produse, de la echipamente de rețelistică și supraveghere, la servere și PC-uri, imprimante și produse foto-video și Mondoplast, distribuitor specializat de echipamente și cabluri pentru telecomunicații.


Distri SMB 2


”TP-Link este prezent în 6 din 10 case din România care folosesc echipamente Wi-Fi. Prin aceste noi parteneriate ne dorim să ajungem la cât mai mulți clienți și din categoria întreprinderilor mici și mijlocii (Small and Medium Business) și a clienților SOHO (Small Office Home Office) și ne bazăm pentru acest lucru pe oferta tot mai diversificată de produse și pe raportul preț-calitate pentru care suntem recunoscuți în rândul clienților”, a declarat Hermes Song, director general TP-LINK Romania. ”Estimăm o creștere cu 25% a livrărilor de echipamente SMB până la finalul anului și o pondere din totalul livrărilor de 30%”, a mai adăugat Hermes Song.

Experiență business-class

Dispozitivele access point AC1200 EAP320 și AC1900 EAP330 oferă viteze Wi-Fi cumulate de 1200Gbps, respectiv 1900Gbps în cele două benzi de frecvență, cu ajutorul tehnologiilor MIMO și TurboQAM. Totodată, tehnologiile Airtime Fairness, Beamforming și Band Steering asigură performanțe wireless optime și stabile pentru derularea în condiții bune a activităților dependente de Internet, la birou.


eap control


Softul EAP Controller asigură administratorilor de rețea posibilitatea de a gestiona centralizat sute de echipamente EAP. În plus, modelul EAP330 are funcție de agregare a conexiunilor Ethernet Gigabit pentru eliminarea eventualelor congestii de trafic.

Funcția Load Balance asigură gestionarea optimă a traficului, în timp ce, cea de control al accesului restricționează sau permite accesul clienților în anumite segmente de rețea. Nu în ultimul rând, QoS permite prioritizarea streamingului de voce și date pentru optimizarea fluxului de acest tip.

Access Point de exterior pentru distanțe de peste 20km+

Dispozitivele access point de exterior CPE220 și CPE520, de 300Mbps de în banda de 2,4GHz și putere de 12dBi, respectiv de 300Mbps în banda de 5GHz și putere de 16dBi, sunt două soluții pentru rețele wireless cu acoperire extinsă, pe distanțe mari, de la 13km până la peste 20km+, și interferențe minime datorită antenei interne. Cu ajutorul carcasei rezistente la intemperii, acestea funcționează în parametri normali în condiții de temperatură de la -30℃ până la +70 ℃. În plus, sunt protejate împotriva trăznetelor de până la 6KV și a descărcărilor electrostatice (15KV).


smb new


Ambele dispozitive vin echipate cu un software pentru management centralizat, pentru gestionarea cu ușurință a tuturor dispozitivelor aflate în rețeaua proprie, de pe un singur PC. Funcțiile de creare a hărții rețelei, monitorizare, actualizare firmware și de întreținere a rețelei, pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Pharos Control. Dispozitivele oferă 6 moduri de operare: AP / Client / Bridge / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP).