TP-Link extinde gama de produse destinate gamerilor

03.02.2017


TP-Link extinde gama de produse destinate gamerilor

Viteză mai mare pentru mai multe dispozitive

Archer C5400 oferă viteze combinate de Wi-Fi pe trei benzi de 5334Mbps, lăsând o bandă liberă doar pentru gaming, pentru a nu scădea viteza rețelei. Tehnologia Smart Connect ajută dispozitivele conectate să funcționeze și mai rapid, prin atribuirea lor la cel mai disponibil canal, pentru a echilibra cererea de rețea.

  • Crește-ți viteza de Wi-Fi - Advanced NitroQAMTMTM (1024-QAM) și tehnologia 4-Stream sporesc viteza Wi-Fi-ului cu pana la 25% pe fiecare bandă, ajungând la viteze cumulate de până la 5334Mbps
  • Mai multe benzi, mai multe dispozitive - Tri-Band Wi-Fi oferă trei benzi wireless distincte, pentru mai multe dispozitive
  • Mai multe conexiuni fiabile- datorită tehnologiei MU-MIMO, routerul are o eficiență de 4 ori mai mare, fiind capabil să comunice cu 4 dispozitive în același timp
  • Performanță incredibilă - Cu tehnologia Smart Connect, fiecare dispozitiv conectat este automat direcționat la banda cea mai disponibilă, pentru o performanță optimă
  • Interior puternic - Procesorul Ultra-rapid 1.4GHz Dual-Core CPU și 3 co-procesoare oferă performanță stabilă și funcționare fără probleme.
  • Range Maximixat - 8 antene externe maximizează aria de acoperire a Wi-Fi-ului și îmbunătățesc conexiunile wireless

NitroQAMTM și 4-Stream - Viteză Maximă de Wi-Fi

Performanța lui Archer C5400 este cu 25% mai mare, datorită tehnologiei NitroQAM™ (1024-QAM) și 4-Stream. Aceste tehnologii avansate permit benzilor routerului, atât cea de 2.4GHz cât și cele de 5GHz, să ofere viteze uimitoare de până la 1000Mbps, respectiv 2167Mbps. Cu NitroQAM și 4-Stream te poți juca cu setările la maxim, fără întreruperi.

MU-MIMO pentru Divertisment Non-Stop pe Toate Dispozitivele Tale

Archer C5400 nu numai că oferă Wi-Fi rapid, ci ajută dispozitivele să funcționeze la capacitate maximă, prin eficientizarea comunicării. Cu tehnologia MU-MIMO1, Archer C5400 poate oferi simultan patru fluxuri de date, ceea ce permite tuturor dispozitivelor conectate să ajungă la viteze de până la 4X mai rapide decât routerele cu standardul AC.

Divertisment la tine Acasă cu Tehnologia Inovativă

Router-ul are rolul unui hub puternic de divertisment pentru casa ta, care este capabil să susțină simultan multiple fluxuri de video HD, jocuri online și alte activități online, fără încetiniri. Acoperirea superioară menține dispozitivele conectate, indiferent dacă sunt aproape sau departe.

Acoperire și Eficiență Maximă

Cele opt antene cu tehnologia Beamforming detectează locațiile dispozitivelor tale conectate și își concentrează semnaul wireless în direcția lor. Acest lucru maximizează eficiența și stabilitatea, crescând perfomanța rețelei, chiar și în birouri sau cafenele de mărime medie.

Conexiuni prin Fir Ultra-Rapide

Dispozitive externe de stocare se pot conecta direct la Archer C5400 prin porturile sale USB de 3.0 și 2.0, facilitând partajarea de fișiere mari, poze, muzică și video în rețea.

Experiență de Gaming și Streaming fără Întreruperi

Pentru ca dispozitivele tale să atingă performanța maximă la jocuri online și streaming, cele patru porturi Gigabit Ethernet operează de 10 ori mai rapid decât porturile Ethernet standard.

Instalare și Utilizare Facilă

Instalează Archer C5400 în doar câteva minute datorită interfaței sale web intuitive și a aplicației TP-Link Tether. Aplicația Tether îți permite să gestionezi setările rețelei, inclusiv control parental și partajarea de date, de pe orice dispozitiv Android sau iOS.