TP-Link este prezent la Bucharest Technology Week 2017

25.05.2017 , Neffos în standul Quickmobile


TP-Link este prezent la Bucharest Technology Week 2017

În perioada, 25-28 mai, vom fi pezenți, pentru a doua oară consecutivă, la Bucharest Technology Week, prin intermediul Royal Computers și Likeit. Este un eveniment dedicat industriei de tehnologie, ce reunește peste 15.000 de reprezentanți ai unor companii de top, profesioniști în domeniu și tech-oriented.

25 mai - Soluții Business Wi-Fi Auranet în standul Likeit

tpl

Pe 25 mai, în cadrul standului Likeit, vom expune cele mai performante soluții pentru sectorul de business, dispozitive Access Point de interior, destinate întreprinderilor mici și mijlocii. Mai mult, participanții la Bucharest Technology Week vor avea ocazia să vadă un demo live pregătit de departamentul tehnic și se vor putea convinge de beneficiile unei soluții business Auranet, precum și cât de ușor și facil se poate administra o întregă rețea de la distanță prin software-ul Captive Portal.

26-28 mai - Soluție completă Smart Home în standul Royal Computers

royal

TP-Link va fi prezent la standul Royal Computers cu cele mai inovatoare produse și soluții din categoria smart home. Între acestea se numără primul router cu touch screen all-in-one, camerele de supraveghere de zi și noapte, becurile Wi-Fi, prizele și întrerupătoare inteligente cu sistem de monitorizare a energiei și range extendere care te ajută creând conexiuni mai puternice pentru toate dispozitivele din casă.

Royal Computers te recompensează cu un smartphone Neffos dacă le vizitezi standul. Vino la standul Royal Computers, înregistrează-te și poți câștiga în fiecare zi un telefon Neffos! Regulamentul complet îl găsești aici: Regulament concurs Royal Cumputers

Premieră în România: SR20 - Router all-in-one cu touchscreen pentru locuințe inteligente

sr20

Routerul TP-Link SR20 asigură performanță la viteze combinate de până la 1900Mbps în cele două benzi de frecvență de 5GHz (până la 1300Mbps) și 2.4GHz (până la 600Mbps) și furnizează control centralizat al întregii locuințe, fiind compatibil cu o gamă largă de dispozitive conectate. SR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate și interacțiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate.

Becuri inteligente LB120 și LB130 pentru managementul inteligent al casei tale

becuri inteligente

La standul Royal Computers poți să testezi cele 2 becuri inteligente LB120 și LB130 care te vor ajuta să îți transformi casa într-o locuință cu adevărat inteligentă. Vizitează standul și testeazătoate culorile curcubeului cu becul inteligent LB130 sau vezi cum îți personalizezi atmosfera ambientală din locuință. Becurile se conectează la rețeaua Wi-Fi din locuință fără a avea nevoie de alte echipamente hardware sau de o instalare specială. Cele două becuri inteligente permit controlarea sistemului de iluminare din locuință întrucât se pot programa pentru aprindere/stingere automată și permit reglarea intensității luminoase.

Becurile inteligente se pot achiziționa pe parcursul celor 3 zile de Bucharest Technology Week de la standul Royal Cumputers.

Priza inteligentă HS110

hs110

HS110 se pot conecta la orice priză obişnuită şi după parcurgerea unui proces de activare deosebit de simplu, utilizatorii vor putea administra locuinţele inteligente, monitorizând şi programând funcţionarea dispozitivelor precum sistemele de sunet, televizoarele sau orice alte aparate electrocasnice compatibile.

HS200 – Aprinde/Stinge lumina inteligent

hs200

HS200 este un întrerupător inteligent de curent electric ce permite gestionarea programată și/sau remote a iluminării locuinței. Toate cele patru soluții pot fi gestionate cu ajutorul aplicației Kasa app, compatibilă cu iOS și Android.

Camera Cloud NC450 - Soluție inteligentă de supraveghere și securitate

nc450

Camera Cloud HD NC450 filmează pe timp de zi și de noapte la rezoluție HD 720p și oferă funcții pan și tilt (Pan: 300⁰, Tilt: 180⁰) pentru o acoperire optimă a zonei supravegheate.Filmarea pe timp de noapte asigură claritate și imagini detaliate la o distanță de până la 8 metri, iar funcțiile de detecție a sunetului și a mișcării asigură un nivel optim de securitate datorită trimiterii de notificări/alerte pe e-mail sau către aplicația din telefon.

Range Extender R270K - Extinde-ți rețeaua Wi-Fi în toată casa!

re270k

RE270K este un range extender inteligent pentru domiciliu care funcționează cu orice router fără fir pentru a livra Wi-Fi la viteze de până la 1200Mbps. Suprafața și viteza suplimentare îți permit să faci stream HD, să te joci online și să rămâi conectat în orice loc din locuință. Elimină zonele moarte și extinde gama de rețele fără fir existente, creând conexiuni mai puternice pentru dispozitivele de acasă, inclusiv produsele Kasa smart home.

26-28 mai - Neffos la standul Quickmobile

Neffos

În perioada 26-28 iunie te așteptăm la standul Quickmobile de la Bucharest Technology Week să testezi cel mai nou smartphone Neffos! Mai mult, cei care vizitează standul Quickmobile vor avea posibilitatea de a participa la un concurs realizat pe pagina Neffos Romania, în colaborare cu Quickmobile. Urmărește pagina de Facebook Neffos Romania pentru a afla cum poți câștiga un Neffos X1! În cele 3 zile, ai ocazia să achiziționezi de la Quickmobile noul tău smartphone Neffos X1 la un cost de 899,90 Lei. Neffos X1 îți oferă un display HD de 5 inch și cu o cameră principală de 13MP, senzor Sony IMX258, apertură f/2.0, phase-detection autofocus și blitz dual-LED pentru o mai bună captare a imaginilor pe timp de noapte. De asemenea îl poți comanda și online de aici: Neffos X1

Te așteptăm la Bucharest Technology Week!