TP-Link este pentru al IV-lea an consecutiv recunoscut în Gartner Magic Quadrant pentru Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure

21.12.2022


TP-Link este pentru al IV-lea an consecutiv recunoscut în Gartner Magic Quadrant pentru Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure

21 decembrie 2022—TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente Wi-Fi, a fost clasat ca și Niche Player în cadrul Gartner® Magic Quadrant™, pentru un al patrulea an consecutiv, pentru Enterprise Wires and Wireless LAN Infrastructure*.

Considerăm că o astfel de reușită nu putea fi atinsă fără o dedicație pe termen lung. Insistând pe orientarea către client, TP-Link continuă să-și îmbunătățească serviciile pre și post vânzare, folosind cele 3 call centere globale, ce oferă asistență 24/7 în 7 limbi diferite.

De asemenea, pentru a ne susține clienții, o multitudine de cursuri de pregătire și resurse suport, precum TPNA, TPNP și Programele Partner, sunt puse la dispoziție și sunt aflate într-o continuă dezvoltare și îmbunătățire.

Dezvoltarea tehnologiilor nu se oprește niciodată

Mulțumită celor peste 5.000 de angajați în R&D și cele peste 60 de laboratoare, ce folosesc standarde riguroase de testare, TP-Link reușește să ofere tehnologii Cloud-Based și AI-Driven fiabile clienților săi.

Printre acestea se numără și tehnologia Wi-Fi 7 cu Multi-Link Operation, Preamble Puncturing și Multi-RU. Antenele inteligente asigurând o acoperire wireless mai concentrată și mai dinamică, tehnologia DPI administrând comportamentul dispozitivelor pe internet, iar WIPS/WIDS îmbunătățește securitatea wireless.

În baza tehnologiilor future-proof pentru rețelele enterprise, de diferite dimensiuni și pentru scenarii variate, TP-Link oferă:

  • Omada Software Defined Networking (SDN): Soluția Cloud inteligentă pentru rețelele enterprise ce integrează access point-uri, switch-uri, routere și controllere pentru o administrare 100% centralizată via cloud.

  • Switch-uri JetStream și LiteWave: Pentru rețele performante prin cablu, managed sau unmanaged, incluzând și switch-uri L3.

  • Routere SafeStream: VPN securizat și gateway-uri load-balancing pentru rețelele business.

Gartner Declinarea responsabilității

GARTNER și MAGIC QUADRANT sunt mărci înregistrare, comerciale și de servicii, ale Gartner Inc și/sau a afiliaților din S.U.A. sau internaționali, folosite aici cu permisiunea deținătorilor de drept. Toate drepturile rezervate.

Gartner nu susține niciun producător, furnizor, produs sau serviciu descrise în cercetarea proprie și nici nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să-i aleagă doar pe producătorii cu cele mai mari evaluări sau alte desemnări. Cercetările publicate de Gartner constau în opiniile organizației de cercetare și consultare Gartner și nu ar trebui considerare ca și declarații ale unor fapte concrete. Gartner declină toate garanțiile, exprimate sau implicite, ce au legătură cu această cercetare, inclusiv garanțiile de vandabilitate sau pentru un alt scop anume.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței, IDC, TP-Link este liderul* pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și regiuni, servind peste 1.7 miliarde de clienți din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitează www.tp-link.com/ro sau urmărește-ne pe:

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tp-link-romania

Facebook: www.facebook.com/TPLinkRomania

Instagram: www.instagram.com/tplinkromania/

TikTok: www.tiktok.com/@tplink_romania

YouTube: www.youtube.com/TPLinkRomania

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2, 2022.