TP-Link este partener tehnic al PGL pentru a patra ediție consecutivă DreamHack

15.09.2016


TP-Link este partener tehnic al PGL pentru  a patra ediție consecutivă DreamHack

Soluție de rețea cu switch-uri T3700G-28TQ și switch-uri TL-SG5428

TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura și de aceasta data soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul Dreamhack Bucharest 2016, soluția bazându-se pe switch-uri T3700G-28TQ (Stivuibil Gigabit Jetstream L3 cu Management) și pe switch-uri TL-SG5428 (Switch Gigabit JetStream cu Management L2).

TP-Link prezintă la Dreamhack primele trei modele de telefoane și primul router AD din lume

Tot în cadrul Dreamhack Bucharest 2016, TP-Link prezintă în premieră publicului larg din România prima serie de smartphone-uri Neffos. Veți putea admira și testa modelele Neffos C5L, Neffos C5 și Neffos C5 Max, dar și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală. Vizitează standul TP-Link pentru a testa prima serie de telefoane smart Neffos și pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică adresate gamerilor.

Standul TP-Link de la Dreamhack Bucharest 2016: League of Legends, Droids, Hearthstone și Cosplay

TP-Link, continuă tradiţia de a susţine gamerii și pasionații de tehnologie şi pregăteşte și pentru această ediție Dreamhack un stand dedicat cu multe surprize, competiții și give away.

Astfel, cei care vizitează standul TP-Link vor putea participa la un concurs inedit cu droizi și vor putea câştiga premii importante participând la competiţiile de League of Legends 1v1 și Hearthstone 1v1 organizate zilnic la standul TP-Link, dar și la concursul de Cosplay.

Urmărește și pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkRomania

TP-Link este este numărul 1 pe piața globală de echipamente Wi-Fi, pentru al cincilea an consecutiv, dar și liderul pieței locale de wireless routing.

TP-Link continuă să dezvolte produse inovative și de încredere, oferind o gamă completă de soluții: Routere de Rețea, Adaptoare, Camere, Switchuri, Range Extendere și multe alte dispozitive cu fir și fără fir, iar din 2015 a început extinderea gamelor de produse cu baterii externe, boxe portabile, dar și dispozitive pentru locuințe inteligente cum ar prizele sau becurile inteligente.