TP-Link este Networking Partner pentru al 5-lea an consecutiv @ East European Comic Con 2018

11.05.2018


TP-Link este Networking Partner pentru al 5-lea an consecutiv @ East European Comic Con 2018

Experimentează performanța Wi-Fi la viteza TP-Link!

Networking Partner pentru al 5-lea an consecutiv

Networking & Gaming la puterea a 5 a! Suntem pentru al 5-lea an consecutiv “Networking Partner” la cel mai important eveniment dedicat iubitorilor de jocuri, filme și literatură fantasy, unde furnizăm rețeaua completă pentru competițiile de gaming din cadrul East European Comic Con 2018. Rețeaua este pregătită pentru a fi accesată de peste 1.000 de PC-uri și console, număr dublu față de evaluările inițiale. Rețeaua wireless va fi accesată de până la 11.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) cu 10% mai mult în comparație cu anul trecut.

”Folosim o soluție testată cu succes și în anii anteriori, rețeaua TP-Link fiind pregătită să fie accesată de un număr cu 10% mai mare de utilizatori comparativ cu anul trecut. Rețeaua a fost construită pentru a susține peste 1.000 de stații conectate, mai mult de 250 de gameri conectați concomitent în fiecare zi și peste 11.000 de dispozitive în rețeaua wireless. În urma estimărilor din anii anteriori așteptam un volum de aproximativ 2TB de trafic de date zilnic, cu 80% mai mult ca în anii trecuți, rețeaua fiind pregatită pentru o cantitate cel puțin dublă. Ca noutăți, vom avea două locuri de desfășurare, acest lucru însemnând asigurarea transportului de date între cele două zone. În cadrul evenimentului vom întinde 8 km de cablu și vom sertiza aproximativ 1.000 de mufe.”, a declarat Sarmis Popescu, manager tehnic în cadrul TP-Link România.


networking partner


În construcția infrastructurii de rețea, ce va folosi la conectarea gamerilor și partenerilor, au fost folosite 30 de switchuri cu management, Layer 2 și Layer 3 cu 28 sau 52 de porturi, cu conexiuni 10G cum este T3700G-52TQ, 10 acces pointuri și 10 routere TP-Link din gama SMB. TP-Link pune la dispoziție gratuit o rețea wireless ce va putea fi accesată de oriunde din spațiul expozițional, de către toți vizitatorii și partenerii evenimentului. Pentru realizarea acesteia au fost folosite echipamente de tip EAP, modelele EAP330 și EAP320.

Game On!

Turnee FIFA18, League of Legends & Hearthstone

Pe parcursul celor trei zile de East European Comic Con, TP-Link organizează trei turnee: Fifa 2018, HearthStone și League of Legends. Gazda evenimentului va fi Lucian IceManLucky Dinescu.

Deco M5 – Acoperire în întreaga casa

Curios care poate sa fie soluția cea mai favorabilă pentru un Wi-Fi puternic într-un spațiu foarte mare, cum ar fi o casă cu mai multe etaje? Propunerea noastră pentru tine este sistemul Wi-Fi Deco M5. Este special creat pentru a putea avea conexiuni rapide în orice colț al casei tale. Te așteptăm la stand să povestim mai multe despre sistemul Wi-Fi Deco M5.

Smart Home experience

Știm cât de pasionat ești de tehnologie, așa că își vom arăta ce trebuie să conțină o casă pentru a fi inteligentă. În zona de Smart Home poți să afli informații și să vezi cum functionează becurile inteligente LB130, LB120, LB110, priza inteligentă HS110, range extenderul RE270K și camera HD Pan/Tilt Wi-Fi NC450.

TP-Link Wi-Fi Performance Photo booth – Surprinde experiența TP-Link

Păstrăm tradiția și vom avea o surpriză pentru cei care ne vor vizita standul, un TP-Link Wi-Fi Performance Photo booth unde ai sanșa să îți surprinzi experiența de #gaming la viteza TP-Link. Fii pregătit pentru cele mai memorabile poze ale anului!

East European Comic Con se desfășoară în perioada 18 – 20 mai in Pavilionul B1 al Romexpo.

Ne vedem la Comic Con! :D