TP-Link este Networking Partner la cea de a treia ediție Dev.Play Conference

02.10.2018


TP-Link este Networking Partner la cea de a treia ediție Dev.Play Conference

TP-Link este Networking Partner la cea de a treia ediție Dev.Play Conference, evenimentul care sprijină industria de game development din toată Europa de Est.

În cele 2 zile de eveniment, infrastructura realizată de echipa tehnică TP-Link va acoperi o suprafață de peste 7.000 de metri pătrați și va susține tot traficul, transferul de date și streaming-ul HD al tuturor prezentărilor susținute de cei peste 35 de speakeri internaționali din industria gamingului.

Soluția de rețea pusă la dispoziție de TP-Link este alcătuită din routere broadband Gigabit TL-ER5120 și routere brodband Gigabit Dual-WAN cu VPN TL-ER6120, precum și switch-uri Gigabit L2 cu management T2600G-28TS, iar pentru rețeua wireless se folosesc echipamente din gama Omada, precum EAP225 și EAP245, și în premieră, controllerul hardware Omada OC200.

Routerele broadband Gigabit TL-ER5120 și routerele brodband Gigabit Dual-WAN cu VPN TL-ER6120 oferă capabilități excelente de procesare a datelor, iar switch-urile Gigabit L2 cu management sunt capabile să asigure o rețea flexibilă, sigură, care să gestioneze un număr mare de conexiuni și un trafic crescut, oferind organizatorilor, participanților și vizitatorilor o experiență networking fără lag.

Routerele brodband Gigabit Dual-WAN cu VPN TL-ER6120

Routerele brodband Gigabit Dual-WAN cu VPN TL-ER6120 oferă capabilități excelente de procesare a datelor și multiple funcții puternice precum VPN IPsec/PPTP/L2TP, balansare a traficului, control acces, blocare IM/P2P, protecție DoS, controlul lățimii de bandă, limitarea sesiunii, Server PPPoE și nu numai, funcții care acoperă în totalitate necesitățile infrastructurii realizate la Dev.Play Conference, nevoi care solicită o rețea eficientă, ușor de administrat, cu un grad ridicat de securitate.

Switch-uri Gigabit L2 cu management T2600G-28TS

Switch-uri Gigabit L2 cu management T2600G-28TS dispun de porturi Gigabit care asigură viteză completă a transferului de date, iar caracteristica L2 + ajută la rutarea traficului intern pentru o utilizare mai eficientă a resurselor de rețea.

Rețea Wi-Fi, hotspot-uri Wi-Fi pentru dezvoltatorii de jocuri

Totodată, TP-Link va oferi rețeaua de Internet wireless gratuit pentru cele 4 săli de cinema, zonele dedicate standurilor dezvoltatorilor de jocuri, speakerilor, cât și pentru cei peste 400 de vizitatori așteptați la eveniment. Nevoile de rețea Wi-Fi ale staff-ului se vor realiza printr-o rețea Wi-Fi securizată.

La această ediție, soluția de rețea Wi-Fi oferită de TP-Link va folosi în premieră, controlerul hardware OC200, care va oferi un management centralizat pentru întreaga rețea wireless.

Omada EAP225 – Conexiuni Wi-Fi superioare cu tehnologie MU-MIMO

Omada EAP225 este un alt echipament folosit în realizarea rețelei de către colegii noștri din departamentul tehnic, iar important de menționat la acest dispozitiv este faptul că are multiple opțiuni PoE care sunt favorbaile pentru o instalare usoară. Altfel spus, EAP225 suportă atât alimentarea prin PoE 802.3af PoE, cât și cea Passive PoE, putând fi alimentate fie de un switch PoE, fie de adaptorul PoE furnizat, făcând astfel implementarea foarte ușoară.

Omada EAP245 – Conexiuni Wi-Fi pentru clasa business

Omada EAP245 oferă o viteză foarte mare datorită tehnologiei MIMO 3x3 11ac, benefică unei rețele specifice acestui tip de eveniment. Generația de Wi-Fi 802.11ac este combinată cu tehnologia MIMO 3X3 pentru a asigura o viteză superioară și acoperire wireless pe benzile de 2,4GHz și 5GHz. EAP245 atinge viteze Wi-Fi de până la 1,75 Gbps, cu 1300Mbps pe banda de 5GHz și 450Mbps pe banda de 2,4GHz.

Controlerul Omada OC200 – Gestionezi fără efort rețeaua Wi-Fi

Controlerul Omada OC200 va monitoriza statisticile în timp real, va realiza o analiză grafică a traficului în rețea și va dimensiona cu ușurință rețeaua de la Dev.Play Conference 2018.

Te așteptăm la Dev.Play să susținem industria de game development din România!