TP-Link este Networking Partner la Bloggers Lan Party #18

04.05.2018


TP-Link este Networking Partner la Bloggers Lan Party #18

Networking Partner - alegerea #1 pentru infrastructura de rețea la evenimentele de gaming

În perioada 4-5 mai suntem la Piatra Neamț unde pregătim infrastructura de rețea pentru ce mai nouă ediție Bloggers Lan Party. TP-Link va asigura toate soluțiile TP-Link necesare pentru acest eveniment și colegii noștri din departamentul tehnic, vor asigura servicii de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului.

Soluția de networking furnizată de TP-Link pentru un întreg pub, plin cu zeci de calculatoare este următoarea: switch-uri din gama business TP-Link (TL-SG3424 Switch Gigabit JetStream cu Management L2, TL-SG1008PE Switch 8 Porturi Gigabit), routere din gama business (TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN), dar și modele business Access Point Auranet (EAP330, EAP225 și EAP220).

Fii campionul TP-Link la turneul de FIFA 18!

Dacă vrei să faci parte din echipa TP-Link, pregătește-ți consola și jonglează cu controlerul mai ceva ca Ronaldo cu mingea pentru a câștiga premiile puse la bătaie.

La această ediție de Bloggers Lan Party Piatra Neamț ne-am gândit să amenajăm special pentru tine o adevarată sufragerie TP-Link unde să arăți ce combinații și ce pase știi să faci pentru a deveni campionul TP-Link.

Am pregătit 4 premii speciale pentru câștigători.

Locul IV: Power Bank TP-Link Ultra-compact 6700mAh Seria Vivid Locul III: TP-Link AC1200 Range Extender Wi-Fi Locul II: TP-Link Camera Cloud, Zi/Noapte Wi-Fi 300Mbps NC220 Locul I: AC3200 Wireless Tri-Band Gigabit Router

Deco M5 & HomeCare îți protejează toată familia de atacurile cyber

La #BLP18PN vei vedea cel mai sigur sistem Wi-Fi care te ajută să fii campion FIFA în orice moment și care îți protejează toată rețeaua să fie atacată de intrușii cibernetici. Acest antivirus îți protejează zilnic orice dispozitiv conectat la rețeaua ta împotriva a peste 100.000 de amenințări. Procesează zilnic opt miliarde de URL-uri care pot afecta dispozitivele ce folosesc Wi-Fi, cum ar fi calculatoare, smartphone-uri și camere IP. În plus, Deco se actualizează automat cu cele mai recente versiuni antivirus și furnizează un control parental puternic și ușor de folosit.

Archer C5400 - pentru o experiență de gaming inedită

Aducem cu noi la eveniment routerul Archer C5400, unul dintre cele mai incredibile routere TP-Link. Performanțele Wi-Fi ale routerului se datorează tehnologiilor NitroQAM™ și 4-Stream. Iar partea cea mai bună este că Archer C5400 oferă viteze combinate de Wi-Fi pe trei benzi de 5334Mbps, lăsând o bandă liberă doar pentru gaming, pentru a nu scădea viteza rețelei.

#BLP18PN

Bloggers Lan Party este un eveniment cu circuit închis și doar 50 de norocoși vor putea lua parte la ediția de la Piatra Neamț. Înscrierile au fost până pe 3 mai și cei norocoși au fost contactați prin e-mail sau telefon de echipa #BLP18PN.

Te așteptăm alături de noi la Piatra Neamț!