TP-Link este Networking Partner la a doua ediție de Bucharest Gaming Week

03.12.2018


TP-Link este Networking Partner la a doua ediție de Bucharest Gaming Week

Networking Partner - eSport evoluează cu Wi-Fi puternic

Cel mai așteptat eveniment de gaming al iernii a sosit, iar TP-Link este partenerul Official care se ocupă de toată infrastructura de rețea pe perioada celor 2 zile de eveniment pentru a ne asigura că nu va sta nimic în calea distracției.

Infrastructura rețelei va deservi peste 16 standuri unde se vor conecta aproximativ peste 300 de pc-uri, laptopuri, console și multe altele, iar pentru acestea se vor trage aproximativ 6 kilometri de cabluri.
Soluția se bazează pe switch-uri din gama business TP-Link și include modelele T2600G-28TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, T2600G-52TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, routere din gama business TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN și TL-ER5120 Gigabit Load Balance Broadband, dar și modele Access Point Auranet precum EAP225 și EAP245.

BGW

Gama Deco - Rețeaua viitorului pentru #GAMING securizat

Sistemul Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4 se va alătura sistemului Deco M5 deja existent pe piața din România în varianta cu 3 unități și 2 unități.

Sistemul Mesh Wi-Fi Gigabit Deco M4 este cel mai nou sistem Wi-Fi cu tehnologie Mesh ce va fi disponibil în curând în România și va completa gama Deco. În prezent există pe piața din România sistemul Mesh Wi-Fi Gigabit, disponibil în varianta cu 3 unități și 2 unități.

Deco M4 este un sistem cu două unități și oferă acoperire Wi-Fi pe o suprafață de până la 260 de metri pătrați, în timp ce sistemul Deco M5 acoperă o suprafață de la 350 de metri pătrați (varianta cu 2 unități) până la 510 mp (varianta cu 3 unități).

Deco M4 conectează la Internet până la 100 de dispozitive și oferă viteze de rețea de până la 1167 Mbps, iar Deco M5 conectează peste 100 de dispozitive simultan cu viteze Wi-Fi de până la 1267 Mbps.

Sistemul Deco M5 vine cu antivirus incorporat pe o perioadă de 3 ani, iar Deco M4 poate funcționa în 3 moduri: router, acces point sau range extender; doar alegi modul potrivit pentru nevoile tale și bucură-te de experiență wireless ultra-rapidă.

Ambele modele de sisteme Mesh Wi-Fi Gigabit pot funcționa pe majoritatea conexiunilor oferite de furnizorii Internet (ISP), inclusiv pe conexiunile cu modem. Toate sistemele mesh se potrivesc în orice tip de locuință și îți permit să adaugi oricând noi unități Deco.

Cele 2 modele de sisteme Mesh au un design minimalist pentru a se potrivi oriunde și în orice decor.

DECO

Archer C5400x – Pentru #GAMING la superlativ

Dorim mereu să vă oferim cea mai bună experiență online pentru fiecare dintre voi cu primul router quad-core din lume cu procesor de 1,8GHz pe 64 biți. Archer C5400x te ajută să crești în level datorită conexiunilor Wi-Fi fără lag de până la 5334Mbps. Procesorul 28nm Broadcom Cortex-A53 este capabil să asigure performanțe uimitoare și conexiuni constante pe toate cele 3 benzi wireless cu un nivel redus energie.

C5400X