TP-Link este ,,Networking Partner’’ @ Dev.Play Conference

05.11.2019


TP-Link este ,,Networking Partner’’ @ Dev.Play Conference

Întreaga colectivitate din industria de game development și pasionații de gaming din Europa de Est așteaptă cu nerăbdare începerea celei de-a patra ediții Dev.Play. La fel și noi!

Cu entuziasm, vă anunțăm că TP-Link este ,,Netwoking Partner’’ pentru a doua oară în cadrul @ Dev.Play Conference. Așadar, în perioada 7-8 Noiembrie 2019, TP-Link asigură toată infrastructura de rețea cu echipamentele de rețea dedicate segmentului business.

Networking Partner

Întrucât punem accentul foarte mult pe experiența petrecută online, dorim să ne asigurăm că întotdeauna vei avea un net fără întrerupere pe toată durata evenimentului. Cum facem acest lucru? Simplu! Rețeta noastră îmbină perfect know-how-ul specialiștilor noștri din departamentul tehnic cu performanța dispozitivelor TP-Link din gama business, precum switch-uri și access point-uri.

Soluția de rețea

Insfrastructura de rețea de la această ediție este proiectată să deservească zeci de computere de la standuri, zona media, precum și întregul backstage.

Rețeaua de la Dev.Play este de dimensiune medie și va cuprinde switch-uri cu management Layer 2 & Layer 3, switch-uri Jetstream și switch-uri Smart, necesare pentru a asigura o rețea stabilă prin fir.

Switch-ul T3700G-52TQ (Switch Gigabit JetStream cu management L3 și 48 de porturi RJ45 gigabit, 4 sloturi SFP gigabit și până la 4 sloturi SFP+ 10G) reprezintă principalul echipament din structura de rețea. Porturile uplink Fiber de 10 Gbps permit transferuri ultra-rapide de volume foarte mari de date în infrastructurile rețelelor extinse și foarte aglomerate, iar unitatea de alimentare detașabilă plus unitatea de alimentare opțională maximizează timpul de funcționare fără întreruperi pentru switch-ul T3700G-52TQ. Află cum se poate configura switch-ul T3700G-52TQ: https://www.youtube.com/watch?v=5I-YrdZo0Yc

devplay

În plus, TP-Link va utiliza switch-uri Jetstream, cu 52 de porturi, dar și cu 28 de porturi din categoria Layer 2 cu Management (switch-uri T2600G-28TS Gigabit Jetstream L2 cu Management și switch-uri T2600G-52TS Gigabit Jetstream L2+ cu Management), iar toate aceste switch-uri vor fi alimentate de routerele din gama business TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN.

Switch-urile TL-SG1008PE (Switch 8 porturi Gigabit Desktop/Rackmount cu 8 porturi PoE+) vor alimenta toate echipamentele de tip Access Point utilizate în rețea.

switch

Echipamente Access Point Omada Business Wi-Fi vor fi folosite pentru hotspot gratuit pe durata întregului eveniment. Se vor folosi echipamente Omada, precum EAP225 și EAP245. Aceste puncte de acces asigură o experiență Wi-Fi fără întreruperi prin utilizarea tehnologiilor Seamless Roaming, MU-MIMO, Beamforming, Band Steering și Airtime Fairness.

eap

În plus, controllerul hardware Omada OC200 va permite administratorilor de rețea să asigure un management centralizat pentru întreaga rețea Omada, fără costuri suplimentare, menținând în același timp un nivel înalt de securitate și stabilitate.

omada