TP-Link este networking partner @ Blogger Lan Party XVII

15.02.2018


TP-Link este networking partner @ Blogger Lan Party XVII

TP-Link - Networking partner

Așa cum te-am obișnuit când vine vorba de Internet și infrastructură, TP-Link este mereu pregătit cu cele mai performante echipamente și dispozitive TP-Link din segmentul de business pentru ca totul să funcționeze fără probleme.

Energy 4 your smartphone powered by TP-Link

Pe toată durata acestui turneu îți poți lasa smartphone-ul sau tableta să se încarce rapid și în siguranță de la stația de încărcare TP-Link. Nu trebuie să ai grija lui sau să stai să îl pazești în tip ce se încarcă pentru că vei avea rezervat în Charging Station un ,,suite” securizat cu cheie.

Turneu HearthStone, smartphone-uri & premii TP-Link

Turneul de HearthStone se va juca exclusiv pe smartphone-urile TP-Link Neffos X1 Max. Astfel vei avea ocazia să testezi live cum se descurcă smarpthone-urile TP-Link Neffos X1 Max în condiții de solicitare acerbă. Neffos X1 Max este echipat cu un ecran FHD de 5.5-inch care îți oferă în timpul jocului o nouă dimensiune vizuală mai clară, mai puternică și mai bine definită. Pe tot parcursul turneului procesorul Helio P10 octa-core îți oferă o performanță crescută și te vaajuta să faci față oponentului.

Ne vedem la #BLPXVII!