TP-Link este ales Networking Partner pentru Bloggers Lan Party, ediția 21

06.03.2019


TP-Link este ales Networking Partner pentru Bloggers Lan Party, ediția 21

Abia așteptăm să ne revedem pe 9 și 10 martie, la prima ediție de Bloggers Lan Party (#BLP21) din 2019 în cea mai cool locație, Qreator by IQOs. Vă așteptăm în zona TP-Link să descoperiți realitatea virtuală cu un nou joc, să surprindem pe loc gamingul în formă pură și să câștigați premii și goodies TP-Link.

blp21

TP-Link – Networking partner

Cum gamingul și cea mai bună conexiune la Internet merg mână în mână, TP-Link a fost ales din nou Networking Partner, iar toată infrastructura va fi asigurată de performantele echipamente TP-Link din segmentul business.

http://www.tp-partner.ro/workspace/files/images/ubl21_partner_800x400px-5c7fcb8c2eaf6.jpg

Descoperă realitatea virtuală la viteza TP-Link

Chiar dacă nu ești expert în jocurile pe VR, suntem convinși că jocul Beat Saber te va cuceri de la primul contact. Va fi prima competiție de acest gen din România.

Va fi o experiență interactivă, așa cum nu ai mai văzut până acum, unde va trebui să îți folosești coordonarea și agilitatea de super ninja pentru a trece de toate încercările.

Imediat ce păsești în joc îți dai seama că ai pășit în viitor, într-o lume plină de LED-uri în care te transformi într-un ninja cu ajutorul celor 2 săbii laser. Trebuie sa tai cu sabia potrivită pentru a distruge cubul (hint: sabia trebuie sa aiba aceași culoare ca și cubul), trebuie să te ferești de cuburile mai mari, iar restul te lăsăm pe tine să le descoperi.

Înscrierile sunt deschise până joi, 7 martie, iar modalitățile de participare pot fi consultate accesând pagina F.A.Q., de pe site-ul Bloggers Lan Party.

gif

TP-Link GIF reality

Îți surprindem pe loc cele mai bune mișcări din joc și le transformăm în amintiri cool pe care le printăm sau le poți trimite pe e-mail direct de la cabina foto. Asftel, arăți cum te distrezi prietenilor de pe Facebook sau Instagram, direct de la eveniment.

C5400X

Gaming la superlativ

Gamingul așa cum ai visat este tot mai aproape cu primul router quad-core din lume de 1,8GHz pe 64 biți. Archer C5400X promite conexiuni Wi-Fi la viteze optime şi fără întreruperi în orice scenariu de utilizare pentru streaming 4K, gaming online şi multe alte aplicaţii.

DECO

Sistemele Deco te aduc mai aproape de rețeaua viitorului

În cadrul evenimentului, te punem la curent cu cea mai nouă tehnologie TP-Link pentru o experiență de Internet uimitoare și acoperire Wi-Fi oriunde îți dorești.

Mereu ai impresia că cea mai nouă tehnologie este scumpă și trebuie să faci un credit pe mai mulți ani? Surpriză!! Sistemul Mesh Deco M4 este cel mai accesibil sistem din gama TP-Link care îți oferă viteze Wi-Fi de până la 1200 Mbps și acoperire Wi-Fi în toată casa.

Când spunem inteligent, ne gândim la sistemul Mesh Wi-Fi Deco M9 Plus, care funcționează ca un hub pentru toate dispozitivele inteligente din casă. Adică ai Wi-Fi tri-band la viteze de până la 2200 Mbps, acoperire de până la 600 mp și conectează simultan până la 100 de dispositive.

Te așteptăm alături de noi la #BLP21!