TP-Link devine ,,Networking Partner’’ la Dev.Play Conference

08.09.2017


TP-Link devine ,,Networking Partner’’ la Dev.Play Conference

TP-Link, producător de echipamente de networking, lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, participă pentru prima dată la Dev.Play Conference, în calitate de ,,Networking Partner’. Dev.Play Conference este deja la a doua ediție și reprezintă evenimentul care sprijină industria de game development din toată Europa de Est. Ediția de anul acesta va găzdui un număr mare de paneluri și workshopuri ce vizează subiecte de actualitate în lumea gamingului.

În cele două zile de eveniment – 11 & 12 septembrie, te așteptăm la standul TP-Link să testezi soluțiile smart home TP-Link, toată gama de smartphone-uri TP-Link, Neffos X1, Neffos X1 MAX și în premieră, în România, Neffos X1 Lite. De asemenea, te așteptăm să îți încarci smartphone-ul sau tableta de la Charging Station-ul TP-Link.

Networking Partner

Așa cum v-am obișnuit, ai net fără lag și fără întreruperi la toate evenimentele importante! TP-Link va furniza toate echipamentele necesare pentru soluția de rețea, dar și servicii de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului pentru toți partenerii și sponsorii prezenți la Dev.Play Conference. Pentru toată soluția de networking se vor folosi dispozitive din gama business, precum: switch-uri profesionale cu management și modele Access Point Auranet din gama EAP și CAP pentru soluția de Wi-Fi destinată vizitatorilor.

Premieră în România – TP-Link Neffos X1 Lite, mai subțire, dar la fel de performant și fiabil

Vei vedea în premieră smartphone-ul ,,Lite’’ ca un fulg, dar conceput pentru performanță constantă și fiabilitate. Smartphone-ul TP-Link Neffos X1 Lite este alimentat de un procesor MediaTek octa-core pentru performanță maximă. Smartphone-ul oferă până la 2 GB de memorie RAM și 16 GB de suport ROM pentru a maximiza utilizarea optima a memoriei și multi-tasking-ul. Ecranul LCD cu suport 10 - point multi touch) îmbunătățește experiența jocurilor prin generarea unui răspuns mai precis și versatil. În plus, atingerea dublă activează ecranul fără a apăsa butonul de pornire.

TP-Link Neffos X1 Lite dispune de o cameră principală de 13 mega-pixeli cu senzorul de iluminare din spate și o cameră de 5 mega-pixeli pentru selfie. Datorită PDAF-ului (autofocalizare de detectare a fazei) în doar 0,2 secunde nu vei pierde niciun moment important din viața ta. Obiectivul cu apertura de f / 2.0 oferă profunzime și va suprinde fotografii clare în lumină scăzută. Conceput special să se potrivească oricărui stil, TP-Link Neffos X1 Lite este disponibil în două culori: Cloudy Grey și Sunrise Gold.

În plus, vei putea face comparația cu celelalte două smartphone-uri din gama X1, Neffos X1 și Neffos X1 Max.

Charging Station TP-Link – Prezent la conferințe cu bateria încărcată

Știm cât de important este să ai telefonul încărcat 24/24, 7 zile din 7, astfel la standul nostru îți poți lăsa telefonul la încărcat, în siguranță, în timp ce tu partcipi la toate conferințele. Ne-am gândit la fiecare detaliu! Nu trebuie să ai grija încărcătorului pentru că în fiecare căsuță vei găsi două tipuri de încărcătoare.

Smartphone-ul tău se va încărca de la un dispozitiv UP540 de 40W cu 5 porturi USB. UP540 încarcă cu 65% mai rapid și economisește până la 40% din timpul de reîncărcare.

Te așteptăm la Dev.Play să susținem industria de game development din România!