TP-Link @ CES 2017

05.01.2017


TP-Link @ CES 2017

LAS VEGAS – 5 ianuarie 2017 – TP-Link® lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. Cele mai noi dispozitive TP-Link din gama echipamentelor de rețea și a dispozitivelor smart home pot fi văzute la standul #30526 din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center.

Cele două dispozitive din seria Deco sunt:

Routerul Deco M5 care folosește cea mai nouă tehnologie mesh Wi-Fi pentru conectivitate optimă în fiecare încăpere a locuinței.

Routerul Deco M5 Plus cu powerline încorporat este cea mai avansată versiune de router datorită tehnologiei powerline încoporate. Acesta este primul sistem Wi-Fi Whole-Home ce include atât capabilități Wi-Fi cât și powerline într-un dispozitiv de mici dimensiuni, furnizând conexiuni puternice pentru dispozitivele wireless din întreaga locuință.


Deco TP-Link


Pe măsură ce cresc cerințele utilizatorilor, furnizorii de tehnologie și OEM (Original Equipment Manufacturer) trebuie să coloboreze pentru a pentru a răspunde mai bine provocărilor de gestionare a performanței rețelei. TP-Link Deco dispune de cea mai avansată soluție Wi-Fi de la Qualcomm® pentru a asigura clienților conexiuni foarte bune”, a declarat Gopi Sirineni, vicepreședinte senior, management de produs în cadrul Qualcomm Technologies, Inc.

Pe lângă seria TP-Link Deco și întreaga gamă de accesorii pentru locuințe, TP-Link prezintă routerul Gigabit Wireless MU-MIMO AC2300 și dispozitivul range extender cu MU-MIMO RE650.

Routerul Wireless Gigabit cu MU-MIMO AC2300 suportă vizionarea de filme în format 4K concomitent cu sesiuni de gaming datorită celei de-a doua generații a tehnologiei Wi-Fi IEEE 802.11ac care permite routerului să comunice cu mai multe dispozitive în același timp și să optimizeze conexiunea pentru fiecare dintre ele. În plus, permite prioritizarea jocurilor și a filmelor sau alocarea unor benzi pentru dispozitivele cele mai utilizate.


AC2300


Range extender-ul Wi-Fi AC2600 RE650 extinde semnalul Wi-Fi în întreaga locuință, eliminând zonele moarte și căderile de semnal. RE650 este compatibil cu orice router Wi-Fi, access point sau router modem pentru a extinde acoperirea Wi-Fi și performanța dispozitivelor din orice colț al casei.


RE650


Bazându-ne pe experiența de 20 de ani în domeniul rețelisticii, continuăm să inovăm și să introducem o gamă nouă de produse smart home și de rețelistică, multe dintre ele expuse la CES. Obiectivul nostru cel mai important este acela de a furniza soluții de rețea pentru întreaga locuință care funcționează optim în orice cameră și dispozitive pentru locuințe inteligente”, a declarat Lewis Wu, vicepreședinte executiv TP-Link SUA.

TP-Link va expune și cea mai nouă serie de smartphone-uri Neffos, X1, cu cele două modele X1 și X1 Max, lansate în toamna anului trecut. Cele două smartphone-uri îmbină designul premium cu performanța pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare.


Neffos CES


Produsele TP-Link pot fi văzute și testate la standul #30526 din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center, în perioada 5 – 8 ianuarie a.c. Vizitatorii vor putea, de asemenea, să se joace avându-i ca adversari pe Team Dignitas, Ellektrikk, PTERODACTYLSFTW, Xpecial și Keane.