TP-LINK @ CES 2016

06.01.2016


TP-LINK @ CES 2016

Routerul Wi-Fi Talon AD7200 este primul router multi-band din lume bazat pe 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală. TP-LINK Talon AD7200 este ultra-rapid, asigurând viteze de până la 4,6Gbps în banda de frecvență de 60Ghz și va fi disponibil pe piață în prima jumătate a acestui an.

Odată cu numărul tot mai mare de dispozitive inteligente, consumatorii au nevoie de bandă pentru a susține multiple conexiuni. Bazându-se pe tehnologia wireless 802.11ad furnizată de Qualcomm Atheros, routerul multi-band TP-LINK Talon AD7200 folosește o nouă frecvență, cea de 60Ghz, dar și benzile de 2.4GHz și 5GHz, oferind viteze wireless fără precedent de până la 7Gbps. Prin combinarea cu soluția MU-MIMO 802.11ac, routerul adaugă și un plus de acoperire. Folosind routerul TP-LINK Talon AD7200, utilizatorii pot descărca clipuri video 4K în doar câteva minute sau pot transfera o sută de poze pe orice dispozitiv de stocare în aproximativ 4 secunde, fără a-și face griji în privința interferențelor.

Talon

Routerul Wi-Fi multi-band TP-LINK Talon AD7200 încorporează tehnologia MU-MIMO 11ac oferind o performanță de 2,5 ori mai bună decât tehnologia 11ac*, asigurând în același timp suport pentru conexiuni multiple pentru gaming și streaming. Totodată, routerul dispune de opt antene cu amplificatoare de mare putere pentru extinderea semnalului wireless, menținând conectate permanent toate dispozitivele. Tehnologia beamforming dinamică maximizează performanța dispozitivelor furnizând semnal puternic către acele dispozitive care au nevoie. În plus, puternicul procesor dual-core de 1,4GHz asigură conectivitate de mare viteză și semnal extins.

Router-ul este, de asemenea, compatibil, cu protocoale mai vechi cum ar fi 802.11 a / b / g / n. Noul router multi-band poate fi văzut alături de întreaga gamă de dispozitive pentru locuințe inteligente la CES 2016, standul 31163. *Pentru a obține performanță optimă, trebuie conectate cel puțin trei dispozitive client 1×1 MU-MIMO.

7 ianuarie 2016 – TP-LINK® lansează la CES 2016 routerul care transformă orice casă în locuință inteligentă Routerul SR20, cu funcție de hub Internet of Things, permite controlul dispozitivelor cu Wi-Fi, ZigBee și Z-Wave la vitezele asigurate de standardul AC1900.

Routerul cu touchscreen pentru locuințe inteligente a fost a anunțat astăzi la CES 2016. SR20, un router all-in-one, cu funcție de hub Internet of Things (IoT), este compatibil cu tehnologiile ZigBee și Z-Wave.

SR20 asigură performanță la nivelul standardului AC1900 și furnizează control centralizat al întregii locuințe, fiind compatibil cu o gamă largă de dispozitive conectate. Totodată, TP-LINK anunță o linie completă de dispozitive automatizate de securitate, iluminat și managementul energiei, compatibile cu SR20. Între acestea se numără camerele de supraveghere de zi și noapte, becurile Wi-Fi, prizele și switch-urile inteligente cu sistem de monitorizare a energiei. Cele mai noi dispozitive TP-LINK pot fi văzute la CES, standul 31163.

SR20

Routerul pentru locuințe inteligente SR20 combină cea mai bună soluție de conectivitate din clasa sa cu cele mai populare tehnologii IoT ale momentului pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună experiență asociată acestui nou stil de viață. Cu ajutorul liniei extinse de produse pentru locuința inteligentă, consumatorii se pot bucura de conexiuni stabile pentru a gestiona ușor dispozitivele și a rămâne conectați la ce se întâmplă cu locuința lor când sunt plecați.

Routerul TP-LINK SR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate și interacțiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate. Utilizatorul poate programa, astfel, aprinderea becurilor în momentul în care intră în casă, sau reglarea automata a termostatului la o anumită temperatură. Compatibilitatea cu tehnologiile ZigBee, Z-Wave și Wi-Fi asigură funcționarea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv aparținând altor producători. În plus, SR20 poate trimite notificări cu ajutorul aplicației pentru dispozitive mobile Kasa, pentru a înștiința utilizatorii dacă becurile au fost lăsate aprinse, dacă detectează fum sau scurgeri de apă. Performanță superioară

Asigurând viteze superioare de până la 1900Mbps, routerul permite utilizatorilor să facă streaming 4K, să descarce fișiere mari sau să se joace online fără lag. Totodată, SR20 dispune de tehnologia beamforming îmbunătățind acoperirea și stabilitatea. Routerul este compatibil cu protocoalele wireless mai vechi precum 802.11 a/b/g/n. 8 ianuarie 2016 – TP-LINK® triplează performanța rețelelor Wi-Fi

Routerele Wireless Gigabit Archer C5400 și Archer C3150 oferă suport MU-MIMO pentru creșterea de până la trei ori a capacității Wi-Fi. TP-LINK® extinde gama de routere wireless cu două noi soluții extrem de rapide: routerul Gigabit Tri-Band Archer C5400 și routerul wireless dual-band C3150 cu suport pentru MU-MIMO (Multiple User - Multiple-Input Multiple-Output. Ambele routere oferă performanță în timpul derulării unor activități cu consum sporit de bandă cum ar fi gaming-ul multi-player online sau streaming-ul 4K. Archer C3150 va fi disponibil pe piață din acest trimestru, iar Archer C5400, din al doilea trimestru. Cele două soluții au fost prezentate tot în cadrul CES 2016.

Routerul tri-band Archer C5400 concentrează semnalul Wi-Fi către mai multe dispozitive și conectează inteligent fiecare dispozitiv la rețeaua Wi-Fi, prioritizând traficul la nivelul rețelei. Tehnologiile revoluționare 4-stream și NitroQAM permit o rată de transfer de până la 5400Mbps*, în banda de 2.4GHz (1000Mbps) și două benzi de 5GHz (2167Mbps). Tehnologia MU-MIMO îmbunătățește conexiunea routerului la dispozitive mobile, oferind o performanță Wi-Fi de trei ori mai mare în timpul gamingului și al streamingului pe dispozitive multiple, în timp ce Smart Connect menține dispozitivele conectate pe orice conexiune disponibilă. Procesorul dual-core de 1,4Ghz și cele 3 procesoare secundare asigură conexiuni rapide, iar cele opt antene cu amplificatoare de mare putere și tehnologie beamforming furnizează acoperire maximă. În cazul routerulului dual-band Archer C3150 cu MU-MIMO, viteza asigurată este de până la 3150Mbps* în benzile de 2.4GHz (1000Mbps) și 5GHz (2167Mbps).

* Ratele maxime de transmisie a datelor derivă din specificațiile standardului IEEE 802.11. Raza de acoperire și viteza se bazează pe condiții normale de utilizare. Vitezele reale și acoperirea nu sunt garantate și depind: 1) de condițiile de mediu, inclusiv materialele din care este construită locuința, obstacole, etc. 2) de condițiile de rețea, inclusiv interferențele locale, volumul și intensitatea traficului, amplasarea dispozitivului, complexitatea rețelei, 3) limitările dispozitivului client, calitatea conexiunii, localizarea, etc.