TP-Link asigură rețeaua pentru Marea Finală a turneului Național de League of Legends

14.11.2016


TP-Link asigură rețeaua pentru Marea Finală a turneului Național de League of Legends

TP-Link, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura soluția de rețea pentru Marea Finală din cadrul Turneului Național de League of Legends, în calitate de Networking Partner al Electronic Sports League România.

Marea Finală va reuni cele mai bune două echipe din România, Nexus Gaming și GREAT Team și se va juca sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 13:00, în București, sala Auditorium Pallady.


Retea TP-Link


TP-Link furnizează toate echipamentele necesare pentru soluția de rețea, dar și servicii de instalare, configurare și mentenanță pe toată durata evenimentului. Soluția se bazează pe switch-uri din gama business TP-Link și include modelele T2600G-28TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, T2600G-52TS Gigabit Jetstream L2 cu Management, routere din gama business TL-ER6120 SafeStream Gigabit Dual-WAN VPN și TL-ER5120 Gigabit Load Balance Broadband, dar și modele Access Point Auranet precum EAP330 și EAP320.

Standul TP-Link - curse cu droizi, gadget-uri și surprize

Continuăm tradiţia de a susţine gamerii și pasionații de tehnologie şi pregătim un stand dedicat cu multe gadget-uri şi deja celebrul turneu cu droizi. Cursele de droizi se vor organiza în pauzele dintre meciuri, așadar nu uita să poposești și pe la standul nostru.


Droids Race


Veți putea admira și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală – capabil să asigure viteze de până la 4,6Gbps în banda de frecvență de 60Ghz. Talon, primul router AD din lume va fi expus pentru public la standul TP-Link pe toată durata evenimentului.


Neffos


Tot în cadrul evenimentului de sâmbătă, prezentăm în avanpremieră pentru comunitatea de gaming din România cea mai nouă serie de smartphone-uri Neffos. Veți putea admira la standul TP-Link modelul** Neffos X1,** un smartphone cu design impresionant și carcasă unibody premium, deblocare cu amprentă și specificații hardware competitive.

Vizitează standul TP-Link pentru a descoperi mai multe despre cele mai bune produse de reţelistică adresate gamerilor şi pasionaților de tehnologie.