TP-Link & Comic Con, ediția 2021. Descoperă universul Wi-Fi 6 TP-Link și domină competiția

26.08.2021


TP-Link & Comic Con, ediția 2021. Descoperă universul Wi-Fi 6 TP-Link și domină competiția

Gaming-ul adevărat trebuie susținut, iar competiția trebuie să meargă mai departe, indiferent de împrejurări. Luându-se măsurile necesare împotriva răspândirii COVID-19, organizatorii ediției 2021 a East European Comic Con vor da startul distracției la Romexpo, București, între 26 și 29 August.

Anul acesta, TP-Link va aplauda, de la distanță, activitățile și câștigătorii din cadrul East European Comic Con 2021.

Trăiește experiențe level-ul și gaming fără lag, la standul GG Industry, cu Routerul de gaming Archer AX11000

Tu ai ocazia să vezi și să testezi unul dintre cele mai performante Routere de gaming din portofoliul TP-Link, și anume routerul Wi-Fi 6 Archer AX11000.

Pentru gaming de legendă, caută standul GG Industry unde vei găsi Routerul de gaming TP-Link, Archer AX11000, dispozitivul care va susține sesiunile de gaming și transmisiunile live. Acum ai șansa să testezi unul dintre cele mai performante routere de gaming TP-Link. Trăiește experiențe level-ul și gaming fără lag!

Vezi aici cum arată routerul Archer AX11000 și cum îl poți configura pentru sesiunea ta de gaming de acasă!

Giveaway time

Cu ocazia desfășurării East European Comic Con, TP-Link pune la bătaie, într-un Giveaway pe pagina de Facebook @TP-Link România, unul dintre routerele performante cu tehnologie Wi-Fi 6, Archer AX20.

Datorită tehnologiei Wi-Fi 6, una dintre cele mai noi tehnologii Wi-Fi, routerul Archer AX20 te va ajuta să domini competiția. Cu Archer AX20 ai lângă tine cel mai bun aliat.

Intră pe pagina de Facebook TP-Link România și participă și tu la concurs: https://www.facebook.com/TPLinkRomania/photos/a.735241856526643/4548424158541708. Multă baftă!

Comic Con 2

Wi-Fi 6 I Wi-Fi revoluționar

Wi-Fi 6 este un Wi-Fi standard revoluționar, deoarece introduce o serie de tehnologii noi, precum OFDMA, 1024-QAM, TWT, BSS coloring și multe altele. Toată această nouă tehnologie vizează rezolvarea problemei vitezei scăzute a datelor și a performanțelor reduse ale rețelei, în medii dense.

OFDMA, de exemplu, utilizează mai bine lățimea de bandă, permițând mai multor utilizatori să transmită date în mod simultan. Lățimea de bandă a canalului OFDMA acceptă, de asemenea, 20 MHz, 40 MHz, 80 MHz și 160 MHz, iar debitul de date atinge valoarea maximă în lățimea de bandă de 160 MHz.

Descoperă generația Wi-Fi 6

Dacă deții un dispozitiv VR, mai multe dispozitive inteligente sau pur și simplu ai un număr mare de dispozitive Wi-Fi conectate în casă, atunci un router Wi-Fi 6 TP-Link ar putea fi cea mai bună soluție pentru a-ți îndeplini nevoile de rețea, într-un mod rapid și stabil.

Cu tehnologia Wi-Fi 6 ai parte de:

  • Viteze Wi-Fi mari
  • Capacitate mare de conectare
  • Consum redus de energie
  • Mai puține interferențe Wi-Fi

Susținem distracția, chiar și de la distanță

Anul acesta, cu toate că TP-Link susține de la distanță tot ceea ce înseamnă evenimentul Comic Con, este în continuare alături de participanți și aduce la Romexpo dispozitive de rețea performante, care să asigure buna funcționare a tuturor activităților care au nevoie de conexiuni Wi-Fi stabile și rapide.

TP-Link susține o rețea pregatită pentru a fi accesată de sute de PC-uri si console. Anul acesta, rețeaua wireless va fi accesată de mii de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) pe toata durata evenimentului.

Cel mai puternic echipament utilizat pentru construcția infrastructurii de rețea este switchul T3700G-52TQ (Switch Stakabil Gigabit JetStream cu management L3 și 48 de porturi RJ45 gigabit, 4 sloturi SFP gigabit și până la 4 sloturi SFP+ 10G), destinat companiilor din segmentul medium business și enterprise care necesită infrastructuri complexe. Switch-ul T3700G-52TQ utilizează protocoale de rutare Layer 3 pentru crearea unei rețele scalabile, asigură transferuri de date de până la 176 Gbps, redundanță ridicată datorită tehnologiei True Physical Stacking pentru până la 8 switchuri și a funcției LACP.

Comic Con 3

Porturile uplink Fiber de 10 Gbps permit transferuri ultra-rapide de volume foarte mari de date în infrastructurile rețelelor foarte mari și foarte aglomerate, iar unitatea de alimentare detașabilă plus unitatea de alimentare opțională maximizează timpul de funcționare fără întreruperi pentru switch-ul T3700G-52TQ. Află cum se poate configura switch-ul T3700G-52TQ: https://www.youtube-nocookie.com/embed/5I-YrdZo0Yc

Pentru toată rețeaua au fost folosite switchuri cu management, Layer 2 și Layer 3 cu 24 sau 48 de porturi, cu conexiuni 10G (T3700G-52TQ), access pointuri business Wi-Fi 6 Omada și routere TP-Link.

Pentru realizarea rețelei wireless au fost folosite echipamente TP-Link Omada de tip EAP, modelele EAP660 HD (Access Point Wireless Dual-Band Multi-Gigabit cu montare pe tavan AX3600), EAP620 HD (Access Point Wireless Dual-Band cu montare pe tavan AX1800), EAP245 (AC1750 Access Point Wireless Dual Band Gigabit pentru interior) și controller-ul Cloud Omada OC300 (pentru management centralizat profesional al rețelei Wi-Fi).

Comic Con 4

Management centralizat profesional pentru Access Point-uri, Switch-uri și Gateway-uri cu OC300

Comic Con 5