TP-Link a pregătit pentru Black Friday zeci de modele de top la prețuri speciale și stocuri de 120.000 de unități

13.11.2020


TP-Link a pregătit pentru Black Friday zeci de modele de top la prețuri speciale și stocuri de 120.000 de unități

Dispozitivele vedetă ale TP-Link pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului vor fi produsele compatibile cu tehnologia Wi-Fi 6, sistemele Mesh Wi-Fi din gama TP-Link Deco, gadget-urile inteligente din gama smart TP-Link Tapo, dar și dispozitive din categoria routerelor AC, range extendere, powerline și cele mai de succes modele în standardul N. Astfel, utilizatorii pot face un upgrade la tehnologia Wi-Fi 6 la prețuri accesibile, își pot îmbogăți ecosistemul smart home sau își pot extinde rețeaua de acasă simplu și rapid, achiziționând produsele potrivite pentru orice nevoie de conexiune.

1

„Anul acesta de Black Friday ne concentrăm pe tehnologii de top și game de produse de ultimă oră, pentru a le oferi clienților noștri reduceri semnificative la dispozitivele compatibile cu cele mai noi standarde de pe piață. Astfel, dispozitivele TP-Link care pot fi achiziționate cu un preț special de Black Friday sunt echipamente de rețea în standardul AX (Wi-Fi 6), cel mai nou standard disponibil în România, dar și categorii de dispozitive foarte căutate și apreciate în România. Vorbim aici despre sisteme Mesh Wi-Fi Gigabit, dar și despre gadgeturi inteligente și cool precum produsele din gama Tapo, foarte apreciate de clienții noștri și în restul anului”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

2

Printre produsele vedetă ce vor fi oferite cu discount se numără aproape toată gama de routere Wi-Fi 6 (Archer AX11000, Archer AX50, Archer AX20 și Archer AX10), routere în standardul AC (Archer A8, Archer C80 și Archer C6U), sistemele Mesh Wi-Fi potrivite pentru întreaga casă (Deco X20, Deco M9 Plus, Deco M5, Deco M4 și Deco S4), dar și gadgeturi smart din gama TP-Link Tapo (Tapo C200, Tapo P100, Tapo L530E și Tapo L510). În total, TP-Link a pregatit zeci de modele de routere compatibile cu standardele AX și AC, dar și cele mai de succes modele în standardul N.

ax11

Produsele TP-Link incluse în oferta de Black Friday vor putea fi cumparate din magazinele eMAG, Altex, Auchan, Carrefour, CEL, evoMAG, Flanco și PC Garage, dar și din alte magazine online și offline, prin intermediul partenerilor și distribuitorilor TP-Link.

x20 x20

În România, partenerii de distribuție ai TP-Link sunt: Also, Ingram Micro RRC (gama SMB), Mondoplast (gama SMB), Network One Distribution și Royal Computers.

tapo color tapo camera

Lista produselor vedetă TP-Link comercializate cu discount în ediția 2020 a Black Friday este:

Toate informațiile și modelele furnizate pot fi modificate fără o notificare prealabilă.