TP-Link a lansat VIGI, un nou brand dedicat soluțiilor pentru supraveghere video

10.09.2020


TP-Link a lansat VIGI, un nou brand dedicat soluțiilor pentru supraveghere video

TP-Link a lansat VIGI, un nou brand dedicat soluțiilor pentru supraveghere video

TP-Link,lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a anunțat un nou brand care oferă soluții profesionale pentru supraveghere video – VIGI.

Brandul VIGI integrează echipamente special concepute pentru a satisface nevoile afacerilor mici și mijlocii în materie de supraveghere video, oferind soluții profesionale la un preț avantajos.

,,Suntem încântați să aducem brandul VIGI pe piața dedicată soluțiilor de supraveghere video. Caracterizate de standardele noastre de înaltă calitate în materie de producție, noile soluții sunt unele sigure, stabile și profesionale, dedicate mediului de business de pretutindeni”, a declarat Pingji Li, Vicepreședinte și General Manager TP-Link Networking.

Lansarea brandului VIGI vine ca o mișcare strategică a TP-Link de a intra pe piața soluțiilor dedicate supravegherii video. Adaptându-se nevoilor diverse în materie de securitate și protecție a intimității, echipamentele VIGI au în spate un proces complex de cercetare și dezvoltare fiind producție proprie a companiei TP-Link pentru a le oferi clienților o soluție de securitate completă, reducând riscurile de compromitere a datelor atât din sursă internă, cât și din sursă externă, asigurând protejarea angajaților, dar și îmbunătățirea serviciilor.

VIGI

Echipamentele VIGI sunt realizate pentru a se potrivi multiplelor scenarii de utilizare reală și sunt dedicate protejării afacerilor, oricând, oriunde. Funcțiile extrem de performante, garanțiile referitoare la calitatea acestora și procesul de instalare simplu și rapid sunt elementele cheie care fac din noua gamă VIGI partenerul perfect pentru un business care să rămână tot timpul în siguranță.

Despre VIGI

VIGI este un brand TP-Link dedicat dezvoltării tehnologiilor profesionale de securitate pentru orice tip de business. Compania dezvoltă în mod constant echipamente de securitate și tehnologii pentru ca afacerile construite cu mult efort și pasiune să fie cât mai ușor de supravegheat și protejat. Camerele versatile de securitate marca VIGI oferă o gamă variată de opțiuni de supraveghere ușor de utilizat și funcționalități smart pentru vigilență maximă. Sistemul Network Video Recorder (NVR) integrat oferă spațiu de stocare extins, posibilitatea de redare simultană a imaginilor și alte funcții avansate care constituie nucleul sistemul de supraveghere. Tehnologiile de ultimă generație, garanțiile ferme de calitate și instalarea simplificată sunt elementele cheie care se asigură că scopul unui trai sigur este întotdeauna îndeplinit.