TP-Link a anunțat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat

14.01.2021


TP-Link a anunțat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat

TP-Link® a prezentat cele mai noi soluții la CES într-un format exclusiv digital în perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe detalii, accesați standul virtual TP-Link® - https://www.tp-link.com/exhibition/ces/

Deco Voice X20, primul sistem mesh din lume cu Alexa încorporat

Premiat la CES 2021 Innovation Awards, Deco Voice X20 este un sistem mesh ce le oferă utilizatorilor performanța compatibilității Wi-Fi 6 și control vocal deplin asupra experienței în rețea. Dispozitivul are o acoperire de 371 de metri pătrați (varianta 2-Pack) și utilizează tehnologia mesh pentru a forma o rețea unificată, oferind conectivitate fără întreruperi, chiar și atunci când utilizatorii se deplasează dintr-un colț al locuinței în altul. Streamingul live, apelurile video sau gamingul în cloud nu mai sunt o problemă, iar integrarea asistentului vocal Alexa permite un management ușor și rapid al ecosistemului smart home, redarea de muzică, dar și gestionarea altor funcționalități cheie. Deco Voice X20 suportă și apeluri, mesaje și anunțuri prin intermediul Alexa, fapt care extinde gama de interacțiuni între unitățile Deco, dar și în raport cu alte dispozitive care dispun de integrarea asistentului vocal Alexa.

ces2021

Datorită asistentului vocal Alexa încorporat, utilizatorii pot gestiona fiecare aspect al locuințelor smart fără nevoia de a avea o boxă smart separată. Sistemul Mesh WiFi va permite utilizatorilor să redea audio pe diferite unități Deco, îmbunătățind atât experiența de navigare, cât și experianța de audiție în întreaga locuință.

„TP-Link a lucrat continuu pentru a îmbina dispozitive smart home cu dispozitive mesh Wi-Fi. Integrarea IoT și Wi-Fi va oferi și mai multe beneficii utilizatorilor noștri,” a transmis Pingji Li, General Manager și Vicepreședinte TP-Link Consumer and Enterprise. „TP-Link este dedicat angajamentului de a le oferi utilizatorilor experiențe de rețea cu acoperire completă și optimizare a ecosistemului smart home. Am dezvoltat acest model Deco Voice pentru a explora viitorul caselor inteligente. Acesta oferă gestionare IoT integrată, control inteligent, conexiuni de rețea pentru întreaga casă și protecție pentru rețeaua de acasă.”

Deco Voice X20 integrează tehnologie Wi-Fi 6 pentru a livra viteze wireless și mai mari, semnal mai puternic și capacitate de conexiune extinsă. Viteza foarte mare Wi-Fi 6 permite activități care solicită foarte mult lățimea de bandă precum streaming ultra-HD, apeluri video și cloud gaming. Tehnologia OFDMA îmbunătățește substanțial abilitatea de a conecta mai multe dispozitive în rețea, iar tehnologiile BSS Color și Beamforming oferă semnal mai puternic indiferent de activitățile online realizate.

Specificații cheie ale dispozitivului Deco Voice X20:

  • Viteze ultra-rapide Wi-Fi 6: 1201 Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2.4 GHz.

  • Tehnologia mesh TP-Link: Conexiune permanentă la cele mai rapide viteze indiferent de locul în care se află utilizatorul în locuință.

  • Asistentul vocal Alexa integrat: Un ecosistem smart home și mai inteligent, controlat vocal prin intermediul Amazon Alexa.

  • Boxă inteligentă integrată: Compatibil pentru cei mai populari furnizori de conținut audio, pentru o experiență de audiție premium.

  • Soluția TP-Link HomeShield: Oferă protecție IoT, control parental avansat și rapoarte de securitate.

  • Full Gigabit Ethernet: 2 porturi Ethernet Gigabit WAN/LAN pentru fiecare unitate Deco Voice, oferind cele mai rapide conexiuni pe fir.

  • Instalare mai simplă ca niciodată: Instrucțiuni pas cu pas pe parcursul întregului proces de instalare, datorită Aplicației Deco.

  • Funcționează cu toate modelele Deco: Compatibil cu toate modelele Deco pentru a forma o rețea mesh unificată.

ces20212