Top 6 dispozitive TP-Link pentru o vacanță reușită

01.07.2016


Top 6 dispozitive TP-Link pentru o vacanță reușită

Extindem portofoliul de produse disponibile în România cu noi dispozitive din gama de accesorii potrivite pentru a fi folosite pe timpul vacanței. Printre acestea se numără două dispozitive power bank cu capacități de 6700mAh, respectiv 15600mAh, resurse suplimentare de energie pentru a alimenta camere foto, tablete și telefoane și două camere de supraveghere HD.

TL-PBG6700 este un acumulator extern premium, cu design ultra compact și cu viteze de încărcare și reîncărcare ultra rapide. Bateria cu celule LG premium specifică întregii serii de power bank-uri Vivid asigură o durată de viață mai îndelungată dispozitivului, 500 de cicluri de încărcare-descărcare și capacitate extinsă chiar și la temperaturi reduse. Astfel, power bank-ul oferă cu până la 30% mai multă energie chiar și în anotimpul rece. Totodată previne pierderile de energie la încărcare pentru a alimenta mai multe dispozitive, într-un timp mai scurt.

Astfel, TL-PBG6700 poate încarca un iPhone SE de 3,5 ori, un iPhone 6s de 3,3 ori, un Galaxy S7 de aproape 2 ori și iPad mini 4 o dată. Cu ajutorul tehnologiei Smart Charging, timpul de încărcare scade cu până la 65%. Astfel, un iPhone 6s Plus se încarcă în 150 de minute, față de 250 de minute cu un încărcător standard. Reîncărcarea completă a bateriei durează doar 2,4 ore cu un încărcător de 5V/2.4A, față de 4,5 ore cat durează reîncărcarea altor echipamente power bank cu capacitate similară, dar care suportă doar încărcare la 5V/1A.


PBG


Nu în ultimul rând, bateria încorporează 6 funcții de securitate, printre care cele împotriva scurtcircuitării, supravoltajului, supraîncălzirii, supraîncărcării. Bateria oferă compatibilitate extinsă cu dispozitive iOS, Android, Windows și majoritatea dispozitvelor încărcate prin USB, de la telefoane, la dispozitive purtabile. TL-PBG6700 va fi disponibil la distribuitorii oficiali TP-LINK România începând cu luna august.

8 încărcări pentru iPhone SE cu TL-PB15600

Cu specificații similare, dar o capacitate energetică mult mai mare, respectiv 15600mAh, TL-PB15600 este proiectat să facă față deplasărilor lungi. TL-PB15600 asigură 8,2 încărcări pentru iPhone SE, 7,7 încărcări pentru iPhone 6s, 4,4 încărcări pentru Galaxy S7 și 2,6 încărcări pentru iPad mini 4.


PB15


Power bank-ul se reîncarcă complet în 5,8 ore cu un încărcător de 5V/2,4A, față de 13,3 ore cât durează reîncărcarea altor echipamente power bank cu capacitate similară, dar care suportă doar încărcare la 5V/1V. Dispozitivul este prevăzut și cu o laternă, foarte potrivită pentru cei cărora le plac excursiile cu cortul. Produsul va fi disponibil la distribuitorii oficiali TP-LINK România începând cu luna august.

Supravegherea locuinței pe timpul vacanței

Pentru o vacanță liniștită, fără teama că locuința ar putea fi ținta musafirilor nepoftiți, TP-LINK extinde gama de camere de supraveghere Wi-Fi N150 Mbps Cloud cu două noi modele: NC210 și NC230.


pbg2


Ambele filmează HD oferind imagini clare și detaliate, compresie H.264 pentru streaming-ul clipurilor fără a avea nevoie de multă bandă. Camerele se instalează rapid și pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicației tpCamera. Cu funcție de detecție a mișcării și zgomotului, camerele trimit alerte pe telefon, utilizatorul fiind în permanență la curent cu ceea ce se întâmplă în zona supravegheată. NC230 asigură, în plus, filmare pe timp de noapte. Cele două modele sunt disponibile la distribuitorii oficiali TP-LINK România.

Vacanțe conectate

Utilizatorii care optează mai degrabă pentru vacanțele gălăgioase, cu prietenii, boxa portabilă Groovi Ripple, cu o putere de 4W, tehnologie RealSound și autonomie de până la 4 ore este un partener de nelipsit în călătorii. Mânerul din cauciuc contribuie la portabilitatea produsului, în plus, poate fi folosit ca suport, ajustând astfel unghiul de redare a sunetului. Boxa se conectează la smartphone sau orice alt dispozitiv mobil prin tehnologia Bluetooth 4.0, redând conținutul audio de la o distanță de până la 20 de metri. Boxa este disponibilă la distribuitorii oficiali TP-LINK România.


groovi/pb


Pentru acei dintre utilizatori care au nevoie permanent de o conexiune la Internet, pe care să o împartă și cu prietenii, fără a sacrifica bateria telefonului, routerul MiFi M7300 4G LTE este cea mai avansată opțiune. Acesta este compatibil cu toate frecvențele 4G utilizate de operatorii din România (inclusiv TDD/2600 MHz/banda 38 și alte frecvențe FDD), capabil de rate de download de până la 150Mbps. Dispozitivul are un acumulator de 2000mAh care îi asigură o autonomie de până la 10 ore pentru a partaja conexiunea cu până la 11 dispozitive (10 Wi-Fi + 1 prin cablu USB). Dispozitivul este prevăzut cu slot pentru card microSD de până la 32GB, pentru a partaja wireless cu prietenii fotografii, filme și muzică. Totodată, poate fi folosit pentru a conecta desktop-ul la rețeaua 4G, cu ajutorul portului microUSB. Routerul poate fi ușor accesat și administrat direct de pe smartphone sau tabletă, prin aplicația tpMiFi disponibilă pentru iOS și Android. Astfel, utilizatorul poate seta limite de trafic, poate controla accesul la rețea al dispozitivelor din proximitate și poate trimite fișiere din sau pe cardul microSD. Produsul este disponibil la distribuitorii oficiali TP-LINK România.

50 de premii puse la bătaie în campania ”TP-LINK și PC Garage te pregătesc pentru vacanța de vară!”

TP-LINK împreună cu PC Garage lansează campania TP-LINK și PC Garage te pregătesc pentru vacanța de vară! prin care premiază săptămânal clienții finali PC Garage, persoane fizice care achizionează unul din cele peste 30 produse înscrise în campanie, din categoriile: routere din gama Archer, camere IP, range extendere și dispozitive MiFi. Campania se adresează doar clientului final PC Garage (non corporate) și derulează în perioada 4 iulie – 5 august a.c.


PC GARAGE si TP-LINK