Top 5 produse TP-Link de Crăciun, pentru un buget mai mic de 150 de lei

15.12.2016


Top 5 produse TP-Link de Crăciun, pentru un buget mai mic de 150 de lei

HS110, priza inteligentă care stinge lumina pentru tine

Priza inteligentă HS110 poate fi controlată de la distanță cu ajutorul smartphone-ului, prin aplicația Kasa. Astfel, orice dispozitiv electric sau electronic conectat la priza electrică inteligentă TP-Link poate fi pornit/oprit în timp real sau la anumite ore prin funcția de programare. Cu ajutorul modului „away”, priza inteligentă poate fi setată să pornească și să oprească dispozitivele conectate, în timp ce utilizatorul este plecat, dând impresia că este cineva acasă, prevenind astfel eventualele intrări prin efracţie. Totodată, permite monitorizarea consumului de energie și optimizarea acestuia, prin faptul că oferă informații detaliate legate de intervalele în care au fost dispozitivele conectate în priza inteligentă și cât a consumat fiecare. Nu în ultimul rând, dispozitivul este compatibil cu Amazon Echo, care permite controlul vocal al dispozitivului. Priza inteligentă TP-Link este disponibilă în magazinele de profil din România la prețuri pornind de la 149 de lei.

TL-WR810N - un dispozitiv multifuncțional de buzunar

TL-WR810N este un router Wi-Fi de buzunar, cu adaptor încorporat, fiind perfect pentru călătorii sau utilizarea acasă. Datorită designului compact și multiplelor moduri de operare, dispozitivul TL-WR810N satisface nevoile wireless în orice situație. Modul router creează instant o rețea wireless privată pentru a conecta mai multe dispozitive prin Wi-Fi. Este ideal pentru a fi folosit în hoteluri. Modul range extender extinde rețeaua Wi-Fi de acasă, pentru a îmbunătăți semnalul și a maximiza acoperirea. Modul client permite dispozitivelor care necesită o conexiune prin fir să acceseze o rețea Wi-Fi existentă, iar modul access point creează o rețea wireless pentru dispozitive care folosesc Wi-Fi. TL-WR810N este dotat cu un port USB versatil pentru partajarea de date și încărcare. Prin portul USB poate fi conectat un dispozitiv de stocare pentru a partaja fișiere mari și conținut multimedia cu orice dispozitiv din rețea. De asemenea, portul USB permite încărcarea rapidă (până la 5V/1A) a smartphone-urilor și tabletelor. Dispozitivul TL-WR810N de la TP-Link este disponibil în magazine pornind de la 123 lei.

Hub-ul USB 3.0 portabil UH400 conectează simultan până la 4 dispozitive

UH400 este un hub portabil cu 4 porturi USB 3.0, care asigură viteze de transfer de date de 10 ori mai mari decât porturile cu standard USB 2.0. Este capabil să atingă viteze de transfer de până la 5Gbps și nu are nevoie de driver pentru instalare. Prin porturile USB se pot conecta simultan 4 dispozitive, ca de exemplu: mouse-ul, imprimanta USB, hard disk-ul extern, cablul de încărcare/sincronizare telefon. Hub-ul USB 3.0 extinde numărul de porturi USB disponibile atunci când sunt folosite laptop-uri sau computere cu un număr limitat de porturi. De asemenea, pot fi conectate mai multe hub-uri între ele pentru a spori și mai mult opțiunile de conectivitate. Hub-ul portabil UH400 de la TP-Link poate fi achiziționat pentru aproximativ 49 de lei.

TL-PBG6700 – un power bank elegant cu încărcare rapidă

TL-PBG6700 este un acumulator extern premium, cu design ultra compact și cu viteze de încărcare și reîncărcare ultra rapide. Bateria cu celule LG premium, specifică întregii serii de power bank-uri Vivid, asigură o durată de viață mai îndelungată dispozitivului. Astfel, power bank-ul oferă cu până la 30% mai multă energie chiar și în anotimpul rece. Totodată previne pierderile de energie la încărcare pentru a alimenta mai multe dispozitive, într-un timp mai scurt. Astfel, TL-PBG6700 poate încărca un iPhone 6s de 3,3 ori, un Galaxy S7 de aproape 2 ori și iPad mini 4 o dată. Cu ajutorul tehnologiei Smart Charging, timpul de încărcare scade cu până la 65%. Astfel, un iPhone 6s Plus se încarcă în 150 de minute, față de 250 de minute cu un încărcător standard. Reîncărcarea completă a bateriei durează doar 2,4 ore cu un încărcător de 5V/2.4A, față de 4,5 ore cât durează reîncărcarea altor echipamente power bank cu capacitate similară, dar care suportă doar încărcare la 5V/1A. Bateria externă oferă compatibilitate extinsă cu dispozitive iOS, Android, Windows și majoritatea dispozitivelor încărcate prin USB, de la telefoane, la dispozitive portabile. Power Bank-ul TL-PBG6700 costă aproximativ 97 de lei.

Ia muzica cu tine peste tot, cu boxa portabilă Groovi Ripple!

Boxa portabilă Groovi Ripple de la TP-Link are o rază de acoperire Bluetooth de până la 20 de metri și cântărește doar 175 de grame. Boxa are un acumulator Li-Ion cu o capacitate de 750mAh ce asigură o autonomie de până la 4 ore și se reîncarcă prin micro-USB în aproximativ două ore. Mânerul din cauciuc contribuie la portabilitatea produsului, în plus, poate fi folosit ca suport, ajustând astfel unghiul de redare a sunetului. Boxa se conectează la smartphone sau orice alt dispozitiv mobil prin tehnologia Bluetooth 4.0. Groovi Ripple BS1001 de la TP-Link este disponibilă de la 129 de lei.


Despre TP-Link: Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare. *Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2016.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul www.tp-link.ro sau urmăriți-ne pe: Pagina Facebook YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania Instagram: www.instagram.com/tplinkromania