Rămâi conectat cu cei dragi de sărbători, chiar și de la distanță, cu TP-Link

18.12.2020


Rămâi conectat cu cei dragi de sărbători, chiar și de la distanță, cu TP-Link

Fie că sunt în același oraș sau poate chiar pe alt continent, cei dragi vor fi întotdeauna fericiți să ne simtă aproape. Acum, mai mult ca niciodată, este important să rămânem cât mai conectați, pentru a ne putea bucura împreună de momente speciale, de cadouri și de tradițiile noastre favorite, chiar și de la distanță.

Conexiune de top în orice colț al casei, de sărbători

Tehnologia ne oferă instrumentele necesare și ne ajută prin modalități din ce în ce mai interesante să rămânem aproape de cei dragi. Vitezele tot mai ridicate, performanțele tot mai mari, zecile de funcționalități speciale și multitudinea de produse de ultimă generație oferite de TP-Link pot reprezenta soluția ideală pentru sărbători de iarnă așa cum nu am mai trăit niciodată.

Un exemplu perfect este sistemul mesh Deco X60, perfect pentru locuințe mari, care oferă acoperire pentru întreaga locuință pe o suprafață de până la 650 metri pătrați, posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive și o configurare simplă și rapidă. De asemenea, Deco X20 este un alt sistem mesh TP-Link ce oferă conexiuni gigabit, latență redusă, stabilitate și securitate pentru toate dispozitivele conectate. Mai mult, tehnologia OFDMA și MU-MIMO oferă capacitate cvadruplă pentru a permite transmiterea simultană a semnalului către mai multe dispozitive, asigurând o navigare fluidă și fără întreruperi.

X-mas 2020

Iar dacă sunteți în căutarea unui router potrivit, Archer AX20 de la TP-Link este compatibil, de asemenea, cu noul standard Wi-Fi 6, oferind viteze next-gen de 1.8 Gbps și posibilitatea de a conecta zeci de dispozitive simultan. Mai mult, este ușor de configurat și vine cu control parental pentru filtrarea URL-urilor și setarea unor restricții temporale în ceea ce privește petrecerea timpului online. Iar pentru că sărbătorile de iarnă sunt un prilej de relaxare, de alocare a timpului liber unor pasiuni sau hobby-uri de care să ne bucurăm mai des, modelul Archer AX11000 este perfect pentru pasionații de gaming. Acesta dispune de funcții speciale dedicate gamerilor și streamerilor, precum Game Accelerator, Game Protocol, Game Statistics, menite să optimizeze fluxurile jocurilor, să ofere o experiență unică, asigurând și conexiuni rapide, gigabit.

X-mas 2020

Dacă aveți prieteni sau apropiați care sunt pasionați de tehnologie, perioada sărbătorilor este un prilej perfect pentru a le face cadouri inedite, dar și practice. Iar dacă sunteți în căutare de idei de cadouri pentru o astfel de persoană, TP-Link oferă câteva soluții foarte performante.

Archer A8 este un router gigabit compatibil cu standardul 802.11ac și tehnologie MU-MIMO 3x3, capabil să transmită și să primească date pe trei fluxuri, pentru a funcționa fără probleme în orice fel de situație. Acesta oferă o acoperire Wi-Fi îmbunătățită, datorită tehnologiei Beamforming, ce asigură conexiuni wireless eficiente, dar și o conexiune inteligentă, datorită funcției Smart Connect, ce direcționează clienții către banda mai liberă, pentru o navigare impecabilă.

Un cadou potrivit pentru o persoană apropiată care își dorește o acoperire mai mare a conexiunii este și modelul Archer C80, ce oferă viteze de până la 1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2.4 GHz. Conexiunea Wi-Fi de mare performanță este perfectă pentru streaming HD, pentru momentele în care vrei să-i „aduci” pe cei dragi chiar la tine în living.

Mai mult, produsele performante pot fi un cadou nu doar inedit, ci și accesibil. Iar dovada este chiar modelul Archer AX10 de la TP-Link, cel mai accesibil router Dual-Band Gigabit cu Wi-Fi 6. Astfel, AX10 livrează throughput maxim Wi-Fi pentru multiple dispozitive, fără latență, datorită introducerii tehnologiei OFDMA. Dotat cu cea mai nouă unitate de procesare cu trei nuclee de 1,5GHz, Archer AX10 execută operațiunile de rețea instantaneu la fiecare clic, iar acest lucru asigură sărbători relaxante și liniștite.

X-mas 2020

Crăciunul vine cu daruri pentru toți membrii familiei, de la TP-Link

Să găsești cadoul perfect de Crăciun nu este întotdeauna ușor, dar TP-Link are câte o soluție pentru toată lumea. Sistemul mesh Deco M4, spre exemplu, este cadoul perfect pentru familii, pentru că oferă acoperire Wi-Fi fără întreruperi, control parental pentru cei mici, poate susține conexiuni cu peste 100 de dispozitive și mai mult, dacă suprafața de acoperire de 260 de metri pătrați nu este suficientă, puteți adăuga oricând mai multe unități Deco.

Mai departe de atât, gama Tapo de la TP-Link este perfectă pentru iubitorii de gadget-uri și dispozitive smart. Priza Wi-Fi Mini Smart, Tapo P100 oferă posibilitatea de a seta un program pentru gestionarea automată a dispozitivelor și se poate controla de la distanță cu ajutorul aplicației Tapo.

X-mas 2020

De asemenea, becul inteligent Tapo L530E poate fi controlat tot prin intermediul aplicației și dispune de funcționalități precum activarea automată a luminii în funcție de fusul orar, reglarea intensității prin comandă vocală și este multicolor, astfel încât puteți crea atmosfera perfectă indiferent de moment.

X-mas 2020

Nu în ultimul rând, camera smart Wi-Fi Tapo C200 este un cadou practic si util pentru toți cei care își doresc un plus de siguranță – cu înregistrare video HD la 1080p, funcție Night Vision, detectarea mișcărilor și alarmă sonoră și luminoasă puteți fi sigur că sunteți întotdeauna în siguranță.

X-mas 2020

Produsele TP-Link sunt disponibile pentru achiziție în magazinele online ale retailerilor parteneri.