Mercusys® lansează în România noul flagship MR70X – primul router Mercusys® cu tehnologia Wi-Fi 6

04.02.2021


Mercusys® lansează în România noul flagship MR70X – primul router Mercusys® cu tehnologia Wi-Fi 6

Inovație Wi-Fi 6 în casele tuturor utilizatorilor

Noul router flagship MR70X vine ca răspuns pentru numărul tot mai mare de dispozitive inteligente wireless pentru casă, aducând în casele utilizatorilor viitorul conexiunii, datorită standardului Wi-Fi 6. Acesta pune în aplicare o tehnologie avansată, concepută pentru a crește throughput-ul mediu de date în scenarii aglomerate de utilizare. Toate acestea pentru a oferi mai multe conexiuni simultane, pentru a extinde aria de acoperire Wi-Fi și pentru a menține transmisii stabile de date, îndeplinind nevoia unei experiențe wireless performante.

MR70X este noul flagship și primul router Mercusys cu tehnologia Wi-Fi 6, conceput special pentru a oferi o rețea puternică și capabilă să răspundă cererii crescute a dispozitivelor de acasă, tot mai performante și mai numeroase. Este un model cu cea mai performantă tehnologie și cu funcții avansate potrivite oricărui utilizator. Design-ul minimalist și raportul calitate-preț îl fac cea mai bună alegere pentru toți cei care caută o soluție performantă, pe termen lung, pentru a beneficia de viitorul conexiunilor online”, a spus Newman Wang, reprezentat Mercusys în România.

Dispozitivul oferă o viteză totală de până la 1.8 Gbps (1201 Mbps în banda de 5GHz și 574 Mbps în banda de 2.4GHz) și, în același timp, oferă de 4 ori mai multă capacitate de conectare prin intermediul tehnologiilor OFDMA și MU-MIMO care permit transmiterea simultan a datelor către și de la mai multe dispozitive oferind o îmbunătățire semnificativă a eficienței rețelei, crescând throughput-ul și eficiența de transmisie a dispozitivelor. Astfel, fie că vorbim despre gaming, streaming sau despre vizionarea de videoclipuri 4K, orice fel de conținut va fi redat fluid și rapid, fără lag și fără întreruperi.

MR70X1

Mai mult, și aria de acoperire este mult mai extinsă, datorită celor 4 antene High-Gain cu Beamforming ce îmbunătățesc stabilitatea conexiunilor în toată locuința, pentru a beneficia de semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al acesteia. În același timp, conexiunile Gigabit prin cablu îi permit utilizatorului să se bucure de întreaga putere a Internetului, pentru a transfera date la viteze mari, pentru performanțe maxime indiferent de activitatea desfășurată.

Mai puține interferențe și funcții speciale pentru utilizare eficientă

Routerul Wi-Fi 6 MR70X nu asigură doar o conexiune rapidă și stabilă, ci se ocupă și de reducerea la minimum a interferențelor cu rețelele învecinate. Datorită funcției BSS Color, utilizatorul beneficiază de cea mai bună experiență online și de o transmitere eficientă a datelor, indiferent de numărul rețelelor configurate în proximitate. Mai mult, MR70X vine echipat cu un mod Eco-Friendly care, prin intermediul funcției Target Wake Time (TWT), reduce consumul de energie pentru dispozitivele mobile și IoT conectate la router în timpul transmisiunilor de date.

În plus, dispozitivul se asigură și că oferă cea mai eficientă conexiune, prin funcția Smart Connect, prin care, datorită tehnologiei Wi-Fi 6 de ultimă generație, atât banda de 5 GHz, cât și cea de 2.4 GHz ale MR70X sunt actualizate. Funcția Smart Connect combină benzile de 2.4 GHz și 5 GHz într-un singur SSID Wi-Fi și ajută dispozitivele să aleagă automat cea mai bună bandă disponibilă, care are un semnal mai puternic și o viteză mai mare. Astfel, dispozitivele tale funcționează întotdeauna optim atunci când te deplasezi prin casă. În completarea acestei funcții vine și modul Access Point, prin care utilizatorii pot extinde o rețea cu fir și o pot transforma în rețea wireless.

În ceea ce privește funcțiile speciale, routerul Mercusys MR70X oferă o serie de propuneri performante și eficiente, potrivite pentru necesități multiple. Controlul Parental permite stabilirea unor politici adecvate fiecărui utilizator, în așa fel încât acesta să fie sigur că familia sa este protejată și, mai ales, că cei mici folosesc Internetul responsabil și în siguranță. Dispozitivul asigură și confidențialitate datelor familiei, făcând posibilă configurarea unei rețele separate dedicate oaspeților pe care aceștia o pot folosi, fără ca informațiile din rețeaua principală să fie expuse în vreun fel.

MR70X2

MR70X oferă și funcția Quality of Service (Calitatea serviciului), prin care utilizatorul poate prioritiza dispozitivele selectate, pentru o comunicare mai eficientă, în vreme ce suportul IPTV și IPv6 optimizează streaming-ul TV și permit accesarea serviciilor și site-urilor web IPv6. Routerul suportă și Server OpenVPN și Server PPTP pentru a crea conexiuni VPN sigure.

MR70X3

Nu în ultimul rând, datele utilizatorilor sunt protejate datorită compatibilității cu cel mai recent protocol de securitate Wi-Fi, WPA3, care asigură securitatea Wi-Fi a rețelei. Acesta previne atacurile de tip Brute-Force prin care hackerii țintesc ghicirea parolelor utilizatorilor și oferă o protecție mare, chiar și în cazul folosirii unei parole de o complexitate mai scăzută. Funcția Forward Secrecy împiedică accesarea datelor, indiferent de vulnerabilitățile apărute în timpul lansării unei sesiuni online, iar criptarea pe 128 de biți construiește și menține o apărare activă împotriva amenințărilor de securitate și a intrușilor.

MR70X4

Suport tehnic și asistență în limba română

Mercusys oferă utilizatorilor servicii de suport tehnic în limba română, acolo unde aceștia pot semnala orice fel de situații referitoare la echipamentele de rețea Mercusys, atât prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cât și prin email. Serviciul este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 19:30, la numărul de telefon 0311.019.018, acolo unde specialiștii Mercusys cu experiență în domeniul rețelisticii vor oferi informații tehnice despre produse și vor asigura asistență pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea rețelelor casnice.

MR70X5

Routerul Wi-Fi 6 Mercusys MR70X este disponibil începând cu luna februarie, la un preț recomandat de 399 RON și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România.

Descoperă Mercusys MR70X: https://www.youtube.com/watch?v=4hz56n6sMr4